Okudum kabul ediyorum..!
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
Sabah saatlerinde Paristeki klup binasında yapılan açıklamada. Yeni sezona yeni teknik direktör ve şampiyonluk paralosıyla giren başkent temsilcisi genç Türk teknik adam Gökhan Akdenizli'yle 1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı...
Genç teknik adam Paris'te olmaktan mutluluk duyduğunu yeni sezonda ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını açıkladı.
Göreve geldikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlamaya devam eden genç teknik direktör, The Paris Football Free Press muhabirlerinden Crhistophe Claude'nin
-"Paris taraftarları uzun süredir başarıya hasret siz onları mutlu edebileceğinize inanıyormusunuz " sorusuna :
- "Umuyorum... Ben ve ekibim tecrübesiziz bu yüzden takıma ilk sezonda tecrübeli oyuncuları katmak istiyoruz. Paris taraftarlarının ne kadar çılgın olduklarını biliyorum. Onlara layık olup önümüzdeki senelerde Paris'i hak ettiği yerlere getireceğiz." dedi...
ve işte o muhteşem taraftarlardan birkaç görüntü...
Sezon öncesi transferlerimiz..
Kuşkusuz bu senenin yıldız adayı Lavezzi Parisle 2013 yılına kadar sözleşme imzaladı. Lavezzi'iyi hava alanında yaklaşık 5bin taraftar karşıladı.. Hoşgeldin Lavezzi..!
Lig başlamadan önce iddia şirketlerinin Fransa Lig1 için yaptıkları değerlendirmede şu tablo ortaya çıktı...
Paris St Germain için verilen 1-50 oranı Gökhan Akdenizli'nin işinin ne kadar zor olduğununda göstergesi olarak göze çarpıyor...