1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Banko Taktik: 3-5-2

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Banko Taktik: 3-5-2

Kariyerimin en zirve dönemlerinde olduğum, maçlarda 3'er, 5'er atarak kazandığım dönemlerde dahi 3-5-2 taktiğine karşı hiç bir şekilde oyun tarzımı oturtamadım. Defans yaparsan oyunu kendi yarı sahanda kabullenip er geç gol yiyorsun. Atak oynayayım diyorsun bu seferde saçma sapan kontra ataklardan gol yiyorsun..

Bence AI'e karşı oynanan maçlarda en korkulması gereken taktik budur. Ben hiç bir çözümünü bulamadım. Pek maç kazandığımı da hatırlamıyorum. Total Dominasyon taktiğini kullanıyorum extradan geliştirdiğim de taktiklerim var ama bu taktiğe karşı koyamıyorum. Benim gibi düşünenler var mi ?
    Delgado #10

katılıyorum... 3-5-2 ye karşı oyun zor oynanıyor pek kullanılan bir taktik değil bundan kaynaklanıyor olabilir 4 lü defans olduğunda hücum şekli bellidir ancak 3 lü defans olduğunda açıktaki oyuncular hücumun-defansın kalıbını etkiliyor...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

AI demişsin bundan kasıt rakip takip ise haklısın.ben de en dandik takımla da oynasam 3-5-2 ye karşı koyamıyorum.burda sanırım asıl sorun 5 li orta sahayı geçemememiz bunun çözümü tam olarak nedir ben de bilmiyorum

denemedım ama sunu denemenızı önerırım.. 4-5-1 uzun bi forvet we oyunu kanatlardan oynamak..

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

4-5-1 gibi oynuyorum 2 oyun kurucu kullanıyorum
    -
    - - - -
    -
    - -
    - -
    -
    diziliş böyle hiç sorun yaşamadım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    -
    - - - -
    -
    - -
    - -
    -
    Last edited by murat taşlı : 27.Aralık.2008 at 10:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri