Aslında ekran şöyle olsa.Kalan siyah yerde buraya dahil edilse.Yani full olsa.Daha güzel olmazmı?
Aslında ekran şöyle olsa.Kalan siyah yerde buraya dahil edilse.Yani full olsa.Daha güzel olmazmı?
Ekran yukardaki resimdeki gibi olursa bence kötü olur
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Last edited by Bekq : 15.Aralık.2008 at 21:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Böyle iyi bence.Güzel şekli var.(:
Sanırım öyle forumu kasar neyse ben ilgilenmiyorum benim için her şekil uygun![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Böyle gayet iyi. Daha da hoş duruyor bu şekilde.
Bencede, böyle daha iyi..
Mantıklı bir düşünce ama bu şekilde de kötü bir görüntü vermiyor.
Eskiden tam ekrandı zaten sonra kısaltıldı. Bu arada sende ki o siyah yer bende gri renkte...
katılıorum, aslında eskiden çok iyidi rütbeler olsun mesaj sayısı falan..
ama şimdi çok default oldu iyice battı diye düşünüyorum, pek bir bilgi verici üyenin ne gibi özelliğini anlatan içerik kalmadı.
teşekkürler.
Eski hali süperdi ya.Beyaz üstüne Yeşil.Şimdi Mahkeme duvarı gibi.![]()