1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: stad ve tatil sorunu

Default stad ve tatil sorunu

merhaba arkadaşlar. iki sorum olacak sizlere. birincisi; çalıştıdığım takımın stadının kapasitesini göremiyorum. information'da sadece kombine satışlarını görebiliyorum. kapasiteyi nerden görebilirim acaba? ikincisi; sezonu bitiriyorum sonrasında oyuncular tatile çıkıyor. ancak hazırlık maçı gelene kadar tatilde görünüyorlar. diğer kulüplere bakıyorum, oyuncular sezon sonrası 15 gün tatil yapıp dönüyorlar. benimkiler maşallah 2-2,5 ay tatil yapıyorlar. bu bir bug mudur yoksa giderilebilecek birşey midir? şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stad kapasitesini görmek için yukardaki resimden yararlanabilirsin.

Tatil olayı ise sorun yada bug değildir kanımca, genelde Temmuz sonunda tatilden dönüyorlar. Haziran 1 - Temmuz 15 arası kesin tatilde oluyorlarda gerisi lig fikstürüne göre artabilir.

Benimde de stadla ilgili bir problemim var. Bursasporun stadını büyültmeye çalışıyorum ancak ya yönetim izin vermiyor bütçe nedeniyle bütçe arttığında ise yerel yönetimden izin çıkmıyor ? Acaba yalnızca bende mi oluyor yoksa bi yerde hata mı var ?

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Benimde de stadla ilgili bir problemim var. Bursasporun stadını büyültmeye çalışıyorum ancak ya yönetim izin vermiyor bütçe nedeniyle bütçe arttığında ise yerel yönetimden izin çıkmıyor ? Acaba yalnızca bende mi oluyor yoksa bi yerde hata mı var ?
    belediye kültür parka zarar vermek istemiyor olabilir

beetlejuice yardımlarınız için teşekkür ederim. diğer takımlarda hemen döndükleri için kafama takılmıştı tatil olayı. yoksa banane canım ne zaman dönerlerse dönsünler

bazı stadyumların genişleme potansiyelleri sınırlı mesela çevresi doludur istesende büyütemezsin... onun için çok büyük bütçen olacak yeni stadyum yapılacak

Mesaj Yetkileri