Atletico Bilbao'dan ayrıldıktan sonra ki hiç sormayın artık gezdiğim kıza bile bu Basklı değil diye karışıyolardı yoksa ayrılış amacımın para ile hiç alakası yok,para vardı ama saadetime izin vermiyorlardıNeyse lafı çok uzatmadan menejerimin sana Almanya'dan güzel bir kulüp bulduk demesiyle yollara düştük.Buraya varınca anladık ki oyuna gelmişiz.Kulup tam bir borç batağında.Şu an bankalara olan borcunu temizliyorlar.O yüzden başkan bana dedi hoca kusura bakma bizde sana transfer ücreti verecek para yok transfer ücretini artık kendin çıkar,sana bile vereceğimiz haftalık 6.500 Euro gibi küçük bir meblağ onuda cebimden karşılıyorum.İstersen kabul et istersen etme bizde zorlama yok dedi.Fakat hem bu şartlar altında başka kulube gitmemin zor olduğu hemde etrafımdaki 1.90'lık geniş omuzlu sevimli yüzlü bir kaç korumanın ben o zaman gitsem mi dememden sonra bana doğru atılma girişimleri beni burada başlamaya itti
Şimdi birazda Gladbach,Prusya'nın incisi,tarih ve taraftar açısından Almanya'nın 4. büyük kulubü:
Stadımız :
Bu da bilet almanız gerekirse diye şablon,münkünse biraz pahalı yerlerden bol alın,malu paraya ihtiyaç var
Bu da takım maskotumuz Jünter:
Hadi hayırlısı
okudum ve kabul ediyorum.