http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=55538
okudum kabul ettim.
Tarih:26/05/2007
Yer:Bursa Atatürk Stadyumu
Adanademirspor - Giresunspor Lig A terfi Play-Off Final Maçı
Oysaki maçtan önce herşey çok güzeldi. Herkez Demirspor'un final maçını kazanıp lig a ya çıkacağına inanıyordu. Türkiye'nin dört bir tarafından Bursaya akın eden Demirsporlular 10.000 kişilik dev bir koro oluşturmuştu. Ama maçın başlamasıyla hiçbişeyin planlandığı gibi gitmediği görüldü. Giresunspor golleri sıralıyor Demirsporlu futbolcular sahada taraftarlar ise tribünde kahroluyordu. En nihayetinde hakem Cem Deda son düdüğünü çalıp maçı bitirmişti. Ağlayanlar, bayılanlar, kalp krizi geçirenler ve hatta intahar edenler bile vardı. Her şey bitmişti. Rüya gibi başlayan gün kabusa dönmüştü. Maçtan hemen sonra başkanımız Adem Atılgan istifasını açıklamıştı. Günler geçtikçe şok atlatılıyor, taraftar toplantıları düzenleniyordu. Kongre tarihi açıklanmıştı. 2008 sezonuna yeni bir takım, yeni bir başkan ve yeni bir teknik ekiple girilecekti. 5 milyon Adanademirspor taraftarı tek yumruk tek bilek olmuş başkanlığa seçilen Mustafa Tuncel'e olumsuz baksalarda desteklerini esirgemiyorlardı. Fakat hala takımın teknik direktörü belli değildi. Evde oturduğum bi akşam yüreğimi bi heyecan sarmış neden ben olmayayım diye sormuştum kendime. Çocuk yaşta tribünde yetişmiş, her deplasmanda takımını desteklemiş, besteler yapmış, pankartlar hazırlamıştım. Şimşekler Grubu kurucumuz ve eski başkanımız Adem Atılgan'la görüştüm. Elinden gelen her şeyi yapacağına dair söz verdi. Ve bir rüya gerçek oldu. Yerel ve ulusal basından 30 a yakın medyacının katıldığı bir basın toplantısında başkanımız Mustafa Tuncel "Bir devrim yaptık ve daha önce hiç bir futbolculuk ve antrenörlük geçmişi olmayan fakat şehrini, takımını, renklerini çok seven Burç Önen kardeşimizi teknik direktörlük görevine getirdik. Tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun." diyordu. Mikrofon bana uzatıldığında "her ne kadar tribünde ve taraftar içerisinde sevilsemde bu görevi yapcak bilgi ve beceriye sahip olmadığımı düşünen ve antrenörlüğe getirileceğim spekilasyonları başladığı günden bu yana protestolar yapan taraftarımıza sesleniyorum; biz lokomotifiz, biz şanlı tarihiyle anılan halkın takımıyız, biz Fatih abileri, Hasan abileri, Muharrem abileri yetiştiren tebe volimo'yuz, biz açık ara ligin en iyi takımıyız, hak ettiğimiz yer burası değil, hep zirvede olacağız, hep kazanacağız, müsterih olun ve desteklerinizi esirgemeyin." diyerek basın toplantısını noktalıyordum.