1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Personel

Default Personel

Merhaba,

Baktım da hep futbolcular için konu açılmış. Personellerin tartışabileceği ve tavsiye edebileceği bir konu yoktu. Herkes memnun olduğu personelleri yazsın ki herkes faydanabilmeli.

Bana şut antrenmana 5 yıldızlı bir koç lazım ve duran top antrenmana da lazım ama ilk önce şut antrenmana birisini bulmalıyım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sağlıcakla Kalın.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Set Pieces ve Shootingi iyi olan bir hoca ve Kaleci hocası bulabilirsin.Staff menüsünü kullanarak daha kolay olur.Filter'ı kullanarak hocaları özellikleri ile ayıklarsan hiç uğraşmazsın.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Teknik koçu yani Shooting, Ball Control ve Set Pieces de Ricardo Moniz i tek geçerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bana göre bu oyunun en iyi antrenörü Rene Mauneleesten ama Man UTD'den koparmak hayli zor

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Fm08'in rehberlerinde de personellerle ilgili bir başlık var hangi özellikler hangi antrenmana etki eder gibi bir bölüm mevcut oradan faydalanabilirsin..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ricardo Moniz FoRZa
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Taylan'ı dinleyin derim Kendisi personellerde bile revizyona gider Banada önermişti zamanında hepsi kaliteli personellerdi (:

Ricardo Moniz'i almaya çalışıyorum yönetim iptal ediyor. Halbuki üç tane daha koç alma hakkım var.O görevdeki adamı kovdum.Yerine adam yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Melbourne

bende yukardaki ardaş gibi r.moniz i tavsiye ederim onun dışında adlarını kesin hatırlamasamda o.lyon un, ve italyada orta ve son sıra takımların iyi koçları oluyor..

fakat benm tavsiyem özellikle düşük bir takımla başladıysan hiç onlarla uğraşma, aradağın özelliği 20 üzerinden arat kontratsız adamları al..zaten onları da ilerde oyuncu gibi yetiştirip world class seviyesine getirdinmi hiç tavsiyeye ihtiyacın olmaz

ayrıca onların kontratları ucuz olduğu içinde karlı ve istemezsen kovman da kolay.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Alışıla gelmiş antrenörler ve alırken; neredeyse 2 milyon $ a yakın tazminat ödeyeceğiniz koçların yerine yeni çıkmış koçları kaçırmayın derim.

Personel arama kısmından aradığınız koçların özelliklerini filtrelerseniz, aynı özelliklere sahip yeni çıkmış birçok personel bulabilirsiniz.

Birkaç örnek;

Sizin eksik bölgelerinize koç ismi yerine özellik tavsiye;

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Takımınıza en üst seviye antrenman yapmak istiyorsanız (7 yıldız) antrenörlerinizin özelliklerinin seviyesi aşağıdaki şekilde olması gerekemektedir (alıntı)
    • Dayanıklılık: Kondisyon >= 18
    • Aerobik: Kondisyon >= 18
    • Kaleci: Kaleci Eğitimi >= 18
    • Taktik: Taktiksel >= 18
    • Savunma: Savunma = 18 & Taktiksel >= 18 veya
      • Savunma = 19 & Taktiksel >= 14
      • Savunma = 20 & Taktiksel >= 10
    • Top Kontrolü: Tekniksel = 18 & Zihinsel >= 18 veya
      • Tekniksel = 19 & Zihinsel >= 14
      • Tekniksel = 20 & Zihinsel >= 10
    • Ofans: Ofans = 18 & Taktiksel >= 18 veya
      • Ofans = 19 & Taktiksel >= 14
      • Ofans = 20 & Taktiksel >= 10
    • Şut: Ofans = 18 & Tekniksel >= 18 veya
      • Ofans = 19 & Tekniksel >= 14
      • Ofans = 20 & Tekniksel >= 10
    • Duran Top: Tekniksel = 17 & Zihinsel + Ofans >= 39 veya
      • Tekniksel = 18 & Zihinsel + Ofans >= 36
      • Tekniksel = 19 & Zihinsel + Ofans >= 33
      • Tekniksel = 20 & Zihinsel + Ofans >= 30
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=53246

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hoca alırken şuna dikkat edin.

- Bir hoca, teklifte (her türlü) ilgilenmiyorum diyorsa aldığı maaşının çok daha fazla üzerini teklif etmelisiniz.Maaşınız yetmiyorsa şansınız yok, filterdan maaşları size göre olanları filtreleyin.

- Reputation çok yüksekse lig seviyesi aynı olmayan ya da yakın olmayan takımlara gelmez, bir kere deneyin gelmezse kasmayın.

- World Classdan geriye doğru alın ama özellikleri mutlaka filterdan filtreleyin yine de.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri