1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: CL Oyuncu Kaydi ile İlgili Sorun

Nesil
    2006
    Yer
    eskisehir

Default CL Oyuncu Kaydi ile İlgili Sorun

Selam arkadaslar, bu foruma yazacagim ilk mesaj ve konuyu yanlis yere actiysam oncelikle ozur dilerim....

bir konuda yardima ihtiyacim var, 2010 yilindayim ve sezon basi transfer donemi bitti. Oyuncularimi lige kayit ettim ve kayit donemi kapandi. ben altyapidan yetistirdigim oyunculari kiralik gonderdim ve simdi sampiyonlar ligi icin gereken 4 altyapi oyuncusu kriterini tamamlayamiyorum. save dosyam da kayitlarin tamamlandigi gun. bir cozum bulunabilir mi? tesekkurler.

hiç mi altyapında oyuncu kalmadı? bildiğim kadarıyla sınır 25 oyuncuysa 21 oyuncu kaydedersen sorun halloluyor...

Nesil
    2006
    Yer
    eskisehir

altyapidakileri lige kaydetmedigim icin CL icin kayit yapamiyorum onlari. ine yaziyor baslarinda, ineligible yani.

tamam 21 oynucu kaydetmeyi denedin mi?

Nesil
    2006
    Yer
    eskisehir

Quote Originally Posted by enforcer View Post
    tamam 21 oynucu kaydetmeyi denedin mi?
    15 bile denedim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    oldu tamam. 21 yapip 3 altyapi koyunca duzeldi. cok saol enforcer.
    Last edited by glosoli : 10.Ocak.2009 at 02:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

birşey değil

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by glosoli View Post
    altyapidakileri lige kaydetmedigim icin CL icin kayit yapamiyorum onlari. ine yaziyor baslarinda, ineligible yani.
    Niye ineligible, farkında mısın?
    alt takımlarının açıklamasında doğum tarihleri var, o tarihlerinden önce doğan olursa ineligible girer çok normal.

17 yaş altındaki topçuların oynaması gereken takıma 17,18,19 yaşındakileri koyuyorsun örneğin..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    eskisehir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Niye ineligible, farkında mısın?
    alt takımlarının açıklamasında doğum tarihleri var, o tarihlerinden önce doğan olursa ineligible girer çok normal.

17 yaş altındaki topçuların oynaması gereken takıma 17,18,19 yaşındakileri koyuyorsun örneğin..
    Simdi daha iyi anlasildi. Tesekkurler.

Default tatil

1 günlük tatile gidersen gençlere gerek kalmadan mevcut oyuncularından 25 kişiyi kaydedebiliyor oyun kendiliğnden

Mesaj Yetkileri