Arkadaşlar 5 seneyi geçti ben FM oynuyorum(yada cm ).Her zaman sağolsunlar bazı arkadaşlar Türkçe çalışmalar hazırlıyorlar ama artık Türkçe yapmamayı tercih eder oldum.Çünki hep bilindik şeyler Türkçe yapılıyor. Olsun gene hiç yoktan iyi diyenleriniz olucak.İşte sorunda burda ben 2 hafta önce orjinal FM2009 aldım PC'yi parçalayacak konuma geldim taaki hafta başında forumdan dominasyon taktik paketini kullanana kadar.Meğer Türkçe yamada hata varmış ve ben yanlış komutlar veriyormuşum oyuncularıma.Halen daha işin içinden çıkabilmiş değilim.Oyuncu profilindeki Türkçeleştirmeler aydınlatmadan daha çok yanıltıyor beni.
En çok kafama takılanda Sigames neden Türkçe destekli oyun çıkarmıyor.Bir Fransa'dan bir İspanya'dan daha çok oynayan vardır ülkemizde ve eminim en az onlar kadarda oyun satmışlardır ülkemize.Muhakkak ki bu işle uğraşanlar olmuştur,ama pes etmeden tekrar deneyelim diyorum.İngilizce çevirisi olan bi üyemiz burdaki paylaşımlarımızdan alacağımız ortak bir kararı ingilizceye çevirsede Sigames ' e her üyemiz bir mail atsa yada başka bi çalışma emin değilim;hiç olmassa 2010'dan sonra artık şu oyunu Türkçe oynayabilsek,bunun Türkiye'deki satışları dahada çok artıracağını belirtsek Sigamese bi sonuç elde edemezmiyiz.
Herkesin ciddiye alıcağından ve bişeyler paylaşacağından eminim.Şimdiden teşekkürler...
![]()