1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Oyunda Kaydetme v.s Sorunları

Question Oyunda Kaydetme v.s Sorunları

arkadaşlar ben oyunu defalarca silip baştan yüklememe rağmen bu sorunu çözemedim şimdi sizin yardımlarınızı bekliorum

arkadaşlar oyun gayet güzel ve sorunsuz giderken bir gün bi baktımki saveye basınca kayıt yapmıyor save as a basıorum yine kaydetmiyor tek kaydetme yolu auto save bekliycenki oto save çalışıp kayıt yapsın ayrıca yeni oyuncu transfer edeceğim zaman gelen onay penceresindede kabul ertele ve iptal seçeneklerinin hiçbirini seçemiyorum tıklıyorum ama tıklanmamış gibi duruyor walla sorun bendemi ben anlayamadım eğer sorumu anlyıp cevaplamak isteyen arkadaşlar warsa şimdiden çok teşekkür ediyorum

Oyununuz korsan olduğundan bu hatayı alıyorsunuz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim de korsan böyle bir sorun yok.

Red face

ama ne alakası warki daha önceden almıomda şimdimi alıyorum bide para birimi sürekli ben düzelttikçe arnavutluk leki olyor

peki düzeltmek için napabilrim acaba tabii orijinal al die saçma bi cevap olmasın çünkü orjinal........
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Benim de korsan böyle bir sorun yok.

aynen dostum bu kadar korsan oyun oynadık bişi olmadıda şimdimi oluyor yani..
    Last edited by L.R.Adriano : 15.Ocak.2009 at 18:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Senin sorunun şu ki, 9.2.0 patch kuruyorsun ve kırek yapıyorsun. Bence 9.2.0 patch falan kurmaya çalışma, onların kırekleri hatalı. Ancak böyle yardımcı olabilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar açıklamış ben tekrer söyleyim.
    Oyununuz korsan olduğu için ve hatalı kırek ile 9.2.0 kurduğunuz için bu hataları alıyorsunuz çözümünü sitemizde bulamazsınız.

GMA'nın yolları taştan, korsan sen çıkardın beni baştan.

Mesaj Yetkileri