-
Ege'den Çıktım Yola [Manisaspor]
-
Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur..
-
Başarılar kardeş.manisa sevdiğim bi takım inş tsl'ye çıkarsın orda da fırtınalar estirirsin =)
-
Kardeş takımımız inş. süper lige çıkarsın
-
-
-
Başarılar Dilerim Manisa Bilgisayar Kullanırken'de iyi Bir Takım Sen Daha iyi Kullanırsın inşallah...
-
Başarılar dilerim manisa sempatim olan bir takımdır süeprlige çıkarsın umarım ilk senede
-
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, yüzünüzü kara çıkartmayacağıma emin olabilirsiniz. 
Manisa'nın menajeri ayağının tozuyla dört yıldızı takıma getirdi...
Bu isimlerden ilki bir frikik yarışmasında Zidane gibi yıldızları eleyerek 1.olan ancak sonradan düşüşe geçen Uğur Yıldırım... Bedavaya geldi.

İkinci ismimiz ise takımı taşıyacak usta ayaklardan biri. Mohammed Kallon. Bedavaya geldi.

Üçüncü yıldızımız ise sağ bekteki ihtiyacı kapatacak olan Muslu Nalbantoğlu. Bedavaya geldi.

4. ve son yıldızımız gelecek vaadeden bir futbolcu olan Jonathan Cristaldo. 190K bonservis bedeli ödendi.

Ayrıca Cenk isimli futbolcuda serbest bırakıldı.
Hazırlık Fikstürümüz
Eyüpspor (D)
Gaziantepspor (D)
Adana Demirspor (D)
Fenerbahçe (E)
Denizlispor (E)
Ve ilk hazırlık karşılaşmamız
Maç değerlendirmesi: Çok çok iyi oynadık, çok pozisyona girdik. 6 tanesi gol oldu, bizim için çok olumlu bir maçtı.
2. Hazırlık Karşılaşmamız

Maç değerlendirmesi: Takımdan çok memnunum, iyi oynadık ama olmadı. Bekle bizi Turkcell Süper Lig. 1 Yıl sonra oradayız.
-
Başarılar arkadaşım Manisa iyidir transferlerle çok daha iyi olmuştur şampiyon olarak çıkarsın bir aksilik olmazsa.
-
Bir Manisalı olarak kariyerinin sonuna kadar yanındayım.
Başarılar diliyorum.
-
Eyüplere iyi Fark Atmışsın Antep Maçıda Skor Çok Kötü Değil Devamını Bekliyoruz.
-
Yediğin şut sayısını biraz daha azaltabilsen çok çok daha iyi olurr.
-
transferler güzel devamını bekliyoruz
-
Teşekkürler yorum yapan herkese.
3.Hazırlık Karşılaşmamız

Maç Değerlendirmesi: İyi oynadık. Fakat kalemizde gördüğümüz atak sayısı ve kaleyi bulan şut sayımız beni biraz düşündürdü. İleride daha iyi olacağız.
4.Hazırlık Karşılaşmamız

Maç Değerlendirmesi: İnanın 3 farkı haketmiyorduk. Ancak bitiricilik farkı konuştu. Sezer'de gitmek istediğinden inadına kaçırdı...
5.Hazırlık Karşılaşmamız

Maç değerlendirmesi: İyi bir maçtı, daha iyi olacağız.
Bu arada son bir hazırlık karşılaşması daha eklendi, Göztepe ile karşılaşacağız.
Takım, kadro...

Yorumları bekliyorum.
-
süper lig bekliyoruz sakaryam ile birlikte
ManiSakarYalı
-
ortasaha-defans arası bağlar güçsüz olduğundan top kaybı yapıyor ve bu top kayıplarından dolayı bu kadar atak yiyor olabilirsin.
-
Göztepe maçı öncesi taraftar yorumlarını dikkate alarak taktikte değişikliklere gittim ve bunun meyvelerini Göztepe maçında aldım.
6.Hazırlık Karşılaşmamız

Maç değerlendirmesi: Bu maç mükemmeldi, dostluk ortamında geçti en önce bu önemliydi. Şimdi Altay maçını bekliyoruz. Ligin ilk maçında Altay'ı devirirsek güzel bir başlangıç yapacağız. Bizi bekleyin ve görün.
-
Süper toparlanmışsın. Böyle devam eder umarım.
-
Akhisarlı olarak güveniyorum sana.Coştur Manisayı
Başarılar...
-
Galatasaray'dan Emrah,Cem,Semih,İrfan,Emre Çolak gibi adamları almaya çalış.
-
Transfer önerilerinizi dikkate alacağım ancak transfer sezonu kapandı.

BANK ASYA 1. LİG 1.HAFTA MAÇI

TÜRKİYE KUPASI 1.TUR MAÇI

-
Çok Gol Yiyorsun Savunmada Sıkıntı Var Sanırım
-
Defansa iyi adamlar almayı düşünüyormusun transfer döneminde?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
-
lige iyi başlaman iyi olmuş kupada gidebildiğin yere kadar git.. bence kupaya daha fazla önem vermelisin..
-
Sezon ortasında transfer düşünülmüyor.
Türkiye Kupası 2.tur rakibimiz Hacettepe.

Bank Asya 1.Lig 2.Hafta

Bank Asya 1.Lig 3.Hafta

Türkiye Kupası 2. Tur Maçı

Bank Asya 1.Lig 4.Hafta

Mesaj Yetkileri