Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 133 sonuç

Konu: Galatasaray Kongresi

evet şu ana kadar adaylığını açıklayan isimler: Canaydın, Yiğit şardan, Alp Yalman, Turgay Kıran, Semih Haznedaroğlu, Yılmaz Tokgöz... ama Yılmaz Tokgöz Şardan adaylığını kesinleştirirse çekileceğini söyledi... Sizce bu adaylardan kim başkan olur

Renkler ise
    Özhan Canaydın: Kırmızı
    Semih Haznedaroğlu: Sarı
    Turgay Kıran: Gri
    Yiğit Şardan: Mavi
    Yılmaz Toköz: Turuncu
    Alp Yalman: Yeşil

Benim adayım Yiğit Şardan. En azından diğer adaylar gibi yok onu getirecem yok bunu getirecem demiyor. Çok hoş bir şekilde Galatasaray'ın borçlarını kurtaracağını söylüyor. Göreceğiz..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

canaydın seçilecek diye çok korkuyorum...

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

özhan başkan canaydın ..

tabi 5 aday çıkarsa karşısına bu kesin..idğer adayların birleşmesi veya çekilmesi lazım ..1i kalmalı sadece
    en uygunu yiğit şardan sanırım ..

canaydın bence başkan olamaz ve sadığa 4kişi girer şardan canaydın yalman kıran

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

canaydın baskan FENERBAHCE sampiyon...

vuhaben adnan Polatın olmasını isterdim ama aday olmamış

Alp Yalman'ın olmasını isterim o olmazsa Özhan Canaydın olsun..
    -

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    Alp Yalman'ın olmasını isterim o olmazsa Özhan Canaydın olsun..
    ne olcak özhan canaydın inşallah şardan olur canaydın gitsin evinde uyusun

Öncelikle benim fikrim bu herkes herkesin fikrine saygılı olsun

Şardan hakkında değişik birşeyler duydum sağlam ağızlardan onun için onu sölemedim..Ve aralarında en dürüst Özhan Canaydın Ama Alp Yalman da yeni bir soluk getirir..
    -

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bildiğim kadarıyla seçimler 25 martta...Galatasaray-fenerbahçe kupa maçı da 22 martta...
    bu maçın sonucu kongreyi bayağı etkiler diye düşünüyorum...
    başkan canaydın olsun istemiyorum...ama sadece başkanla da iş bitmiyor sağlam bi yönetim kurulu oluşturulmadıktan sonra...
    Galatasaray için en iyisi olur İnşaallah...

Nedense Alp Yalman'ın başkan olacağından çok eminim.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

özhan canaydın olmasın da ben olayım.o kadar yani.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

iclerinden hicbirisi somut birseyler koyamadı ortaya. Bu kadar cok aday GS ye zarar verir gibime geliyor.
    Kongreye kadar aday sayısının 3 e kadar dusebilecegini dusunuyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Umarım canaydın harici adaylar ortak bir noktada birleşir ve iyi bir liste ile seçime girerler.yoksa korkarım bu kadar aday gene canaydını başkan yapar.ya niye korkuyomki ben beşiktaşlıyım sevinmem lazım

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by e_mali
    iclerinden hicbirisi somut birseyler koyamadı ortaya. Bu kadar cok aday GS ye zarar verir gibime geliyor.
    Kongreye kadar aday sayısının 3 e kadar dusebilecegini dusunuyorum.
    umarım düşer 3e kadar.semih haznedaroğlu ben kendimi bildim bileli aday oluyor çekiliyor sonra.yine çekilir diye düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

İster misiniz karambolden Canaydın fırlasın gene?
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bu kadar çok adaydan evet canaydın çıkabilir...umarım canaydın harici adaylardan birlik oluşur ve başkan seçilir...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Alp Yalman: G.Saray'ın sorunlarını çözeriz

Galatasaray Kulübü başkan adaylarından Alp Yalman, sarı-kırmızılı kulübün mali ve sportif meseleleri olduğunu ifade ederek, “Galatasaray'ın sorunlarının altından kalkabileceğime emin olmasaydım, böyle birşeye soyunmazdım” dedi.

Kalyon Otel'de yapılan “Memorial 11 Altın Adam Yarışması” jüri toplantısına konuk olarak katılan Yalman, daha önce de Galatasaray'ın zor günlerini yaşadığını vurgulayarak, “Ne yapılması gerektiğini gayet iyi biliyorum. Galatasaray'ın borçlarını yeniden yapılandırmak, stadını ve tesislerini yapmak ve yarınlarının bir daha tehlikeye gelmemesini temin etmek. Galatasaray, kime görev vereceğini en iyi kendisi bilir. Kim bu görevi alırsa herkes onun etrafında kenetlenir ve bu görevi en iyi şekilde yapmasını temin eder.” diye konuştu.
    ...Alıntıdır...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

KONGREYE bir elin parmakları kaldı. Galatasaray altı adayla gidiyor..
    Peki bu adayların kadrosu ne?.
    Hâlâ belli değil..
    Peki bu adayların programı ne?. Nasıl kurtaracaklar Galatasaray'ı?..
    Hâlâ dişe dokunur tek kelime yok..
    Platform liderleri ile konuştum. Hani Özhan Canaydın'ı yıkmak için kurulmuşlardı.
    "Kime oy vereceksiniz?.."
    Hâlâ bilmiyorlar.. Hâlâ dediğin, beş gün kalmış..
    Bakın ben Galatasaray Kongre üyeliğinden, geçen seçimlerde Özhan Canaydın'a oy verdikleri için istifa etmiştim. "Kulübü uçuruma götürdüğü açık birine, hâlâ 'Liseci' kafası ile oy verdiler" diye..
    Üye olsaydım, bu kongrede kalemimi kırar gider Özhan'a atardım..
    Ötekilerden "Tıs" yok, Özhan belki biraz ders almış, akıllanmıştır umudu ile..
    Ben böyle diyorsam, anlayın gerisini..
    Anlayın Galatasaray'ın halini..
    Alıntı.Hıncal Uluç
    Bence doğru söylüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

NEDEN CANAYDIN ?..
    Galatasaray için başlattığı yardım kampanyası ile gündeme gelen ve başkan adaylarının listesinde görmek istediği Adnan Polat, kongrede Özhan Canaydın'ı destekleyeceğini ancak listesinde olmayacağını söyledi.. Bu kararı alma sebebini açıklayan Polat, bazı adayları reklam yapmakla suçladı..
    "Daha mantıksal ve kulübün yararına olduğu için Özhan Canaydın'ı destekleme kararı aldım. Projeleri ve analattıklarıyla beni ikna etti. Ben listesinde yer alamayacağım. Bunun sebebi işlerimin yoğun olması. 2 yıl sonunda bana ihtiyaç duyurulursa görev alabilirim."

Adnan Polat, kongre öncesi 6 ismin başkanlığa aday olması ile ilgili olarak ise şunları söyledi:
    "6 aday olması çok saçma. Bir çoğu sırf reklam yapıyor."

Özhan Canaydın'ın başkan olması halinde gayrimenkullerin takibini kendisinin yapacağını söyleyen Polat, "Bu konuda tecrübeli olduğum için bunu yapacağım. Ama bunu menfaat için yapmayacağım. Burada kendi şirketlerimmin rolü olmayacak" dedi.

...Alıntıdır...

Albayrak Şardan'ın listesine girdi
    Abdürrahim Albayrak’ın hangi adayın listesine gireceği merak konusuydu. Hemen hemen tüm adayların listesinde görmek istediği Albayrak’ın Yiğit Şardan’la birlikte hareket edeceği ve listesinde yer alacağı belirtildi. Albayrak için Canaydın da çaba sarf etmişti. Albayrak dün camianın ileri gelenleriyle yaptığı görüşmeden sonra Şardan’ın listesinde seçime girmeye karar verdi. Şardan ve listesi seçimi kazanırsa Albayrak, futbol şube sorumluluğunu yürütecek.
    ...Alıntıdır...

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

"Galatasaray camiası ve Galatasaray'lı taraftarların 25 Mart'a kadarki gündemini oluşturacak Genel Kurul'a sayılı günler kala heyecen doruk noktaya ulaştı.Tarihinde ilk defa 6 adaylı bir seçime girecek olan Galatasaray camiası merakla sonucu bekliyor.Takımın kaderini belirleyecek bu seçimler öncesinde hep birlikte bazı adayları mercek altına alalım...
    İlk olarak Özhan Canaydın'la başlamak istiyorum......"

Yazımın devamını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz:

http://www.turksportal.net/tsi/v2/football/kose/?tsi=oku&id=152

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ilk aşamada düşünülen semih haznedaroğlunun başklanlığındaki konsorsiyumun oluşmaz ise sanırım yine ne yazıkki canaydın başkan seçilecek.önceki iki seçimde yarışı kaybeden cansun ekibi oylarını arttıramazsa şansları yine olmayacak.haznedaroğlu zaten konsorsiyum için aday olduğunu söylüyor gerçekleşmesse çekilecek.toköz ve kıranın şansı zaten yok.kilit isim ise yalman tek başına girerse seçilmesi zor seçeceği taraf seçimin gailibini belirler.sonuçta hiçbiri yenilik getirmeyecek ama.ali dürüst ve adnan polat ise neden başkanlığı hala düşünmüyorlar anlamıyorum bu adamların galatasaraylılığından şüphe etmeye başladım özellikle ali dürüst 10 senedir hala "hazır değil" başkanlığa!

Yiğit Şardan hem kendisi olmak üzere hemde listesinde ki insanlar olmak üzere kendisinin kazanmasını istiyorum. Umarım bunu gerçekleştirir. Artık yeni bir yüz görmek istiyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Bu arada birşey daha belirteyim Burak Elmas da Yiğit Şardan'ın listesinde.Yani Şardan sırf bu listeyle bile seçimi kazanabilir görüşündeyim

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

aynı liste2002 ve 2004te canaydına kaybetmişti.bu yenilikçi olarak tanınan grup liselilerden oy alamamaya devam ederse kazanma şansları yine olmayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

gs fb macına gore bellı olcak bence baskan..bence canaydın ve beyazıt desteklı yıgıt sardan cekısır..sardan lıstesı farkındaysanız 2002 dekı cansun lıstesının tıpatıp aynısı gıbı..

bu arada once polat sonra sarıgul canaydını destekledıklerını acıkladıı..

canaydın olmasında kim olursa olsun ama yiğit şardanın listesinde abdürrahim albayrak var adam gs için canını bile verecek birisi...

Nesil
    2005
    Yer
    SysteM otuZ2

CVanaydın başkan olmasında kim olursa olsun bu seferde başkan olursa bence bu adama tecavüz ederler

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri