Alan Shearer Futbol'a Geri Döndü. [Leeds United] | Versiyon: 9.0.2 | Large database.
Evet arkadaşlar forumdaki ilk fm2009 kariyer paylaşımım.Yine eskiden olduğu gibi bu kariyerimde geçmiş futbol yaşantısında büyük başarılar elde etmiş ve efsaneler arasında yer alan bir oyuncu profili ile oyunuma başlıyacağım. Bu isim İngiltere futbol'unun efsane ismi Alan Shearer. İnşallah beğenerek takip edeceğiniz zevkli bir kariyer olur. Şimdiden herkeze iyi seyirler.
Versiyon: 9.0.2 | Large database ile İNGİLTERE'den 3 lig - İTALYA - İSPANYA - FRANSA - ALMANYA - HOLLANDA liglerini açtım.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
OKUDUM VE KABUL EDİYORUM.
2008 senesinin başında göreve getirilen Leeds'in efsane oyuncularından İşkoçyalı teknik adam Gary McAllister'ın görevine son verildi. 1990-1996 Yılları arasında Leeds forması giyen McAllister'ın takıma istenilen düzeyde katkıyı sağlıyamamsı nedeni ile görevine son verildiği ve yerine İngiltere tarihinin en başarılı golcülerinden Alan Shearer'ın getirildiği açıklandı. Yeni Teknik patron Alan Shearer'ın bu akşam saatlerinde yapılacak olan imza töreni ve basın toplantısının ardından görevine başlıyacağı açıklandı.
Alan Shearer Leeds'in Yeni Hocası.
Bu sabah saatlerinde görevine son verilen Gary McAllister'ın yerine göreve getirilen Alan Shearer Ellan Road stadında düzenlenen imza törenin ardından resmen Leeds united'in teknik patronu oldu. Yapılan törende Leeds'in basında ilk kez basın mensuplarına konusan Shearer mikrofonlara şunları söyledi.
"Teknik patronluk kariyerime böylesine büyük bir camiada başlamak beni inanılmaz derecede onurlandıran ve gurulandıran bir olay. Beni bu göreve laik gören herkeze sonsuz teşekkür ederim. Camiamız şuanda bulunduğu yeri hakedn bir camia deildir fakat her büyük camia böyle çalkantılı dönemler yaşıyabilir. Biz artık bu dönemi bitirip eskiden olduğu gibi Premier ligte ve Avrupada kulüblerin korktuğu bir takım olmak için bugünden itibaren çalışmaya başlıyoruz. Ben Profesyonel bir oyuncuydum ve aynı sekılde profosyenel bir teknik adam oldugumu dusunuyorum. Benim Newcasle taraftarı olmam bugün hiçbir anlam ifade etmiyor. Bütün şerefim üzerine tarftarlarımıza yemin ediyorum Leeds'in başarısı için elimden gelenin fazlasnı yapmak için bütün gücümle çalışıcam."
Elland Road Stadyumu
Kulüb Bilgileri
Takım Kadrosu
Teknik Kadro
![]()