Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Trabzonspor kazanır
Kendi Saha ve seyircimiz önünde kazanacağımızı düşünüyorum.Umarım Güiza GoL Atar..(:
Trabzonspor yaklaşık 10 yıldır Kadıköy'de galibiyet alamıyor. Özellikle bu sene yeni yönetimin gelişiyle Trabzonspor tekrar kendini şampiyon adayları listesine soktu, bu maçtan 3 puan olmasa bile en azından 1 puan kazanarak hem Fenerbahçe ile hem de diğer rakiplerle aradaki farkı korumak isteyecektir.
Fenerbahçe ise hem 2. devreye kendi seyircisi önünde iyi bir başlangıç yapmak hem de Trabzonspor'u geçmek adına 3 puanla başlamak isteyecektir.
Dirençli bir Trabzonspor bekliyorum. Maçın kilit adamının ise Alex olacağını tahmin ediyorum. Fenerbahçe galibiyete daha yakın.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Trabzonsporlu olmama ragmen Fenerbahcenin kazanacagini dusunuyorum, tahmin yarismasindada tercihimi boyle yaptim.
Macta baskiyi kurariz, yukleniriz Fenerbahce kalesine, sonra Deivid bize gol atarmacta 1-0 Fenerbahcenin ustunlugu ile biter
Umarım berabere biter ama fenerbahce galibiyete daha yakın taraf diye düşünüyorum. fenerbahce ya kazanır yada berabere biter diye tahmin ediyorum. fenerbahce kazansa da bu kolay olmayacak, zorlanır tahminimce. zorlu bir mac olur.
Skor olarak konuşulması zor olan bir maç.
Fenerbahçe,son haftalardaki formunu koruyup daha da tırmanma isteği ile yüklenicektir bayağı.
Trabzonspor,Kadıköy'de derbi kazanamamış,bu hasrete son vermek ve rakipleri ile arasındaki puan farkını korumak istiyor.
Fenerbahçe'nin Kadıköy'de derbi maçlarını kaybetmediğinide biliyoruz,galibiyete daha yakın olan taraf Fenerbahçe.
Önemli,heyecanı çok olan bir büyük maç olacak.
Fenerbahçe için kazanmak çok kolay olmayacaktır,Trabzonspor önünde 10 yıllık geleneğimizi sürdürecemizi düşünüyorum.
Skor tahminim 3-2,Alex,R.Carlos ve Güiza'dan gol bekliyorum ..
Trabzon'umdan güzel bir dogum günü hediyesi bekliyorum ..Neden olmasın ..
Fenerbahçe Büyük Maçların Takımı Zorlanmadan Kazanacaktır Diye DÜşünüyorum Tahminim 2-3 Gollü Bir Fenerbahçe Galibiyeti
Eğer Trabzonspor haddini bilerek, çok fazla baskı kurmadan oynarsa Fenerbahçe'yi Kadıköy falan dinlemeden yener. Çok net söylüyorum! Ama Ersun Yanal; bastırın, saldırın prensibi ile oynarsa bir kontra atak işi bitirir.
Maça genel olarak bakarsak Alex sözleşme yeniledi, mutlaka bunun etkisini göreceğiz. Emre iki maç ardarda oynayacak bunun da etkisi görülecektir. Guiza için pek bişey söylemeyeceğim izleyip görmek lazım.
Semih için ayrı bir paragraf açmak istiyorum; eğer oynarsa -bence zor- golünü atar. Skor tahminim 4 - 2 Fenerbahçe.
Uuzun yıllardır kadıkoyde kaanamayan ama lıgde bu yıl kafaya oynayan bır trabzonspor karşıda buy ılkı derbılerı rahat almıs sezona kotu baslayıp sora duzelmıs olan bır fenerbahce.ilk bakısta kesın fener alır gorunuyor ama Ersun yanal gs macındakı hatalarını yaparsa yıne fark yerız.Yok ben kontrolllu oynayayım deyıp defansı gerıde kurar,tek forvet cıkıp,kontra oynamayı düşünürse fener ustumuze gelınce arkada pozısyon bulabılırız.geçen yıl en kotu zamanımızda bıle fenere 2 gol atmıstık saracoglunda hatta ucundan kacmıstı puan ben yıne bır beraberlık cıkacagını tahmın edıyorum ama ınsallah bız alırız ve sivas-gs macı oldugu haftadan orda gelecek bır beraberlık ve bızım galıbıyetımız mukemmeıl bır hafta sonu yasatır bıze
İlk devreye göre fbde bir değişme olduğu kesin daha iyi oynamaya başladılar eskiye göre bu maçı saracoğlunda bırakmaz kanımca
berabere bitebilir bu mac
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Trabzonspor iyi hoş mücadele ediyor anadolu takımlarını yeniyor ama..Derbileri kazanacak kadar kaliteli kadroya ve tecrübeye sahip değiller..Ben farklı galibiyet bekliyorum Fenerbahçeden..
Maçlarını incelersek Trabzonsporun..
Beşiktaş 0-0 (kendi sahası)
Beşiktaş (1-2) kendi sahası..
Galatasaray 3-0 (deplasman)
Galibiyete yakın olan taraf Fenerbahçe ama bu değil ki kesin kazanacağız.En büyük avantajımız işin psikolojik tarafı.Hem Kadıköy'de saha ve seyirci avantajı hem Tranbzon'un 10 yıldır kazanamaması hem de Trabzon'un bu sene şampiyonluk yolundaki rakiplerine üstünlük sağlayamamış olması.
Umarım kazanırız.. Eğer kazanırsak zirveden 2 rakibi birden sollamış olacağız.. bu yönden çok önemli bi maç
Fenerbahçe bu sezon en kötü olduğu zamanda bile evinde şampiyonluk yarışındaki rakiplerini yenmeyi başardı.Bu yüzden bu maçta favori Fenerbahçe.Fakat Trabzonspor her ne kadar bu sezon zor maçlarda iyi bir performans göstermemiş olsada Fenerbahçe'yi yenip,bir sürpriz yapabilecek kapasiteye sahip diye düşünüyorum.Tabii burada Ersun Yanal'a çok büyük bir görev düşüyor.Ayrıca yeni sözleşme imzalayan Alex bu maçta ekstra bir performans sergileyebilir.Bakalım haftanın maçından nasıl bir sonuç çıkacak..
So what?
Saike
Kaybetsek bile baya bir pozisyon buluruz gibime geliyor. Zevkli bir maç olacaktır son yıllarda ki maçlar hep gollü geçiyor. Ersun Yanal'dan akıllı hamleler bekliyorum , Fenerbahçe Kadıköy'de yenilmeyecek takım değil.
Takımımız ile Fenerbahçe, yarın oynayacaklarıyla lig karşılaşmayla birlikte 98. kez karşı karşıya gelecek.
13 Şubat 1974 tarihinde, Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan ve 0-0 berabere sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan 34 yıllık rekabette, Fenerbahçe 36, takımımız ise 35 galibiyet elde etti. Taraflar 26 maçta ise eşitliği bozamazken, rakip Fenerbahçe'nin toplam 117 golüne, Bordo-Mavili ekibimiz 116 golle yanıt verdi.
Takımımız ile Fenerbahçe, lig tarihinde şimdiye dek 68 kez karşı karşıya geldi.
İki ekip arasında bugüne kadar ligde yapılan maçlarda, Fenerbahçe 26, takımımız 21 galibiyet elde etti. 21 lig karşılaşmasında ise eşitlik bozulmadı.
Son 10 yılda 1 kez yenebılmısız fenerbahceyı ama yınede toplamdakı galıbıyet sayıları ve gol sayıları bırbıne baya bır yakın son yıllardakı dususumuz ve fenerbahcenın yukeslısı bu tabloyu cıkardı ortaya
Herhangi Anadolu takımıyla oynayacağımız maçta farkı yok benim için bu maçın. Emre Fortis Türkiye Kupası son maçlarında iyi perrformans göstermişti. R.C.3 'te 2 gol attı Türkiye Kupasında yükselen bir performansı var. Ayrıca Kaptan #10 sözleşme yeniledi kafası rahat.
Uzun süredirde yenilmiyoruz. GS'nin yenildiği bu haftada kazanır sıralamayı değiştirirz.
R.C.3 , #10 bunlar noLuyor ?
Ha bizde illa #5 H.Ç mi diyeLim![]()
Trabzonspor adına kilit oyuncu yattara olur fenerbahçe maçlarında iyi oynuyor..G.gönül felan dinlemiyor hatta bi ara carlos dalmaya korkmuştu..
Trabzonspor derbileri kazanamıyor bu sene kendi sahası ve deplasman farketmiyor uzun süredir iyi oynamalarına rağmen puanda alamıyorlar kadıköyden bakalım nolucak..
Bence Fener 3-0 yada 4-1 aLır Guizâ bu maçta show yapacak bence..!!![]()
Bir tarafta adım adım zirveye yürüyen Fenerbahçe, diğer yanda tahtın ortağı olan ve şampiyonluk hesapları yapan Trabzonspor... İkisi de puan kaybını düşünmüyor, Aragonesli Fener Saracoğlu avantajını kullanmak, Yanal´ın Trabzon´u eve zaferle dönmek istiyor.
Gezer düdük çalacak
Süper Lig’de ikinci yarının ilk haftası dev bir randevu ile kapanıyor... Yarışa oldukça kötü giriş yapmasına rağmen son haftalarda müthiş bir seri yakalayan Fenerbahçe, sağlam adımlarla sürdürdüğü zirve yürüşündeki en kritik sınavlardan birini bugün zirvenin ortağı durumundaki şampiyonluk adayı Trabzonspor’a karşı verecek. İki ezeli rakibin maçı Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak, saat 19.00’da start alacak mücadelede hakem olarak Bünyamin Gezer sahne alacak.
‘Büyük maç’ sendromu
Fenerbahçe iç saha ve Trabzon’a karşı üstünlüğünü sürdürmenin hesaplarını yaparken, özellikle taraftar avantajına çok güveniyor. Zirvedeki rakiplerinden biriyle oynayacak Kanarya, Trabzonspor’a karşı bir adım öne geçmeyi planlıyor. Konuk durumdaki Karadeniz temsilcisinde de 3 puan kafalardaki tek sonuç. Büyük karşılaşmalarda sıkıntı yaşayan Bordo-Mavililer, hem bu sendromun önüne geçmek istiyor. Ersun Yanal’ın Trabzon’u, ilk yarıda Beşiktaş ile berabere kalıp Cim Bom’a yenilmişti.
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Edu
Lugano
Carlos
Deivid
Selçuk
(Deniz)
Emre
Uğur
Alex
Guiza
TRABZONSPOR
Sylva
Serkan
Egemen
Song
Cale
Yattara
Selçuk
Hüseyin
Colman
Isaac
(Umut)
STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 19:00
YAYIN: Lig TV
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Muhittin Gürses, Mustafa Sönmez
Tek forvet oynayan Guiza'dan hiçmi hiç korkmuyorum bu maç ..Bilmiyorum belkide yanılacagım .. Ama Hüseyin'in Alex ile adam adama oynayacagını hesap edip Guiza'nın Song,Egemen arasında kaybolacagını düşünüyorum ..
Sylva Serkan Song Egemen Cale Hüseyin Selçuk Colman Yattara Isaac Gökhan umarım bu kadroyla çıkarız maça.
Ayrıca ;
Sylva
Serkan Song Egemen Cale
Hüseyin Selçuk
Yattara Colman Alanzinho
Gökhan Ünal
Şu sistem ve dizilişde sene başından beri beklediğim TrabzonsporHayırLı oLsun.
BeraberLik oLursa tadından yenmez.![]()
Fenerbahçemizin milli kalecisi Volkan Demirel, Turkcell Süper Lig'de Pazar günkü Trabzonspor maçıyla birlikte Fenerbahçe'de 100. lig maçına çıkacak.
Teknik direktörümüz Luis Aragones'in, bordo-mavili ekiple yapacakları zorlu mücadelede görev vermesi durumunda Volkan, sarı-lacivertli formayla 100. lig maçına çıkarak, ''dalya'' diyecek.
Fenerbahçe'ye 2002-2003 sezonunda Kartalspor'dan transfer edilen Volkan, sarı-lacivertli formayı giydiği 7 sezonda toplam 99 lig maçına çıktı. Milli file bekçisi 99 maçta koruduğu kalesinde toplam 101 gol gördü.
-VOLKAN DEMİREL'İN PERFORMANSI-
Bu sezon ligin 16 haftalık ilk bölümünde 14 maçta kaleye geçen Volkan Demirel'in, Fenerbahçe formasıyla çıktığı lig maçları ve yediği gol sayıları sezonlara göre şöyle:
Sezon Oynadığı Maç Yediği Gol
--------- ------------ ----------
2002-2003 1 1
2003-2004 19 21
2004-2005 6 7
2005-2006 18 18
2006-2007 16 12
2007-2008 25 26
2008-2009 14 16
Kaynak: Anadolu Ajansı