Sivassspor kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Sivasspor deplasmanı her ne kadar zor olsada çok kaliteli bir kadromuz var İnşAllah son zamanlardaki harika performansımızı bu maça yansıtırız.Lincoln'den Asisst , Baros'tan gol bekliyorm![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kazanırız, kaybederiz belli olmaz ama umarım bu derece önemli dönemece girdigimiz bu anlarda sakatlık falan yasamayız. Yine de zorlansak da 1-2 yada 1-3 lük bir skor ile galip gelecegimizi düşünüyorum...
Saldır Cimbom. OK Let's Go !
Emre'ninde dediği gibi,kötü hava şartları ve futbol zemininde umarım sakatlık vermeyiz.Bu maçta fizik kalite konuşacaktır.Formumuzu devam ettirip kazanmalıyız.Skor tahmini vericek olursam; 0-2 olabilir,umarımda olur.
Sivasin tek avantaji, bu zemine alisik olmalari. Fiziksel guclenirini iyi kullanirsalar belki 1 farkli galibiyet alabilirler. Ama yok kullanamasalar, mac berabere bitmez, Galatasaray farkli alir
Sivasspor artık şampiyonluk için konuşmak istiyorsa kendi sahasında önemli rakipleriyle oynadığı maçları kazanması lazım.Bu sefer zor bir rakip var karşılarında.
Galatasaray 15 gün içinde 3 kez birden karşılaşacak Sivas ile.Bakalım nasıl geçecek maçlar.
Çok keyifli bir maç olacak.Sivas oynanacak zemine alışık,bu avantajı kullanırlarsa Sivas kazanacaktır.
Ben yenileceğimize inanmıyorum..En kötü beraberlik..Ama ben galip geleceğimizi düşünüyorum tek sorun defansta olucak..Ama m.topal stopere geçerse sorun kalmaz heralde..
Galatasaray geçen seneki gibi akıllı oynayıp kazanacaktır.Sivas'ın Gs'ye şansı pek tutmuyor..
Sivasspor Olarak Büyük Takımlarla Yaptığımız Maçlardaki Şanssızlığımızı Bu Sene Kırdık İçeride FByi Yenerek Aynısını Galatasarayada Yaparız Ayrıca Buradaki Herşey Galatasarayın İstediği Gibi Hava Gayet Sıcak Zemin İçin Çalışmalar Yapılıyor Güzel Bir Maç Olsun Ve Sonunda İyi Oynayan Kazansın Her İki Ekibede Başarılar Bu Arada Biletimide Aldım Maçı Canlı Canlı Staddan İzleyeceğim
Galatasaray akıllı oynuyor. Süpriz beklemiyorum. Sivas zorlar, gol de atar. Hatta birden fazla bile atar ama Galatasaray hem formda, hem de şans yanında.
Futbol bu belli olmaz diyorum ve inşALLAH sivas en kötü galibiyet alacağına inanıyorum..
Lincoln zaten hafif sakatmışş..ayrıca sahada olmaması iyi oldu çünkü saha acayip kötü,buzlu zeminde savascı kadro iyi gider..Lincoln ve Servet yok!
Galatasaray'da Sivasspor öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sakatlıkları bulunan ve riske edilmek istenmeyen Cassio Lincoln ve Servet Çetin'in Sivas deplasmanına götürülmeyeceği öğrenildi.
23.01.2009
Kaynak : Sporx.com
Haftanın en önemli maçı bence galatasaray tecrübesiyle galibiyete yakın görünüyor ama sivasta zemin berbat durumda bildiğim kadarıyla braberlikte olabilir
Bu zeminde sakatlık olmasında skor ne olursa olsun
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Geçen sene aynı muhabbet bizim içinde dönüyordu.Zemindi, havaydı, sakatlıktı falan ama kimseye bişey olmadı ve tertemiz maç oldu.Maç için skor tahminim 0/2 her ne kadar oyumu Sivasspor'a vermiş olsamda![]()
Arkadaşlar Zeminde Çalışmalar Var Zemin Gayet İyi Durumda Galatasaray İle Maçı Gayet Güzel Bir Zeminde Ve Havada Oynacağız
Galatasaray'da Servet,Meira gibi savunmada önemli,Lincoln gibi hücumda önemli eksiklikler var.Sivasspor'da ise önemli bir eksik yok sanırım.Sivasspor kağıt üzerinde hem ev sahibi olması hemde önemli eksiği olmaması sebebiyle favori gibi gözüküyor ama ne olacağı belli olmaz bu maçta.Galatasaray rahatta kazanabilir.Fakat kesin olan bir şey var;o da Sivasspor şampiyonluk istiyor bu ve bunun gibi maçları mutlaka kazanmalı..Bakalım yarın nasıl bir sonuç çıkacak..
So what?
Saike
Kadrolar belli oldu;
--------------Santics-------------
Sabri-----E.Aşık----H.Balta---Volkan
----------M.Topal--Ayhan----------
Barış---------------------------Arda
---------Ü.Karan---Baros-----------
Ü.Karan tek forvet Baros sağda Barış'ta Topal'la göbekte Ayhan önlerinde de olabilir...
----------------Petkovic--------------
Abdurrahman-Sedat---Bilica------Murat
Musa--------Onur-----İbrahim----M.Ali
------------------Tum---------------
-----------------M.Yıldız--------------
Last edited by anilton : 24.Ocak.2009 at 15:09
Taç çizgisinde bir pozisyon oldu.Ü.Karan yerde kaldı.Hakem devam ettirdi.Ü.Karan kalkıp yardımcı hakeme bir şeyler söyledi.Yardımcı hakemin uyarısıyla orta hakem Ümit'e kırmızı kart çıkardı.Muhtemelen küfür etti...
Ümit Karan küfür ettigi icin atildi galiba,yok yardimci hakemin üzerine su geldi diye atilmissa büyük komedi olur ...
Ümit yan hakeme birşeyler söyledi ve atıldı. Aslında sarı kartta gösterilebilirdi bu pozisyonda.. Asıl mesele Arda Turan. Kaptan ayhan değil sanki arda gibi her yerde anında bitiyor ve el kol hakaretler bol arkadaşta. Nerde eski arda, nerde şimdiki arda..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Maçın hiç keyfi yok artık Sivas'ın da modern bir stad yapma vakti geldi. Genel olarak Galatasaray daha iyi olduğunu gösterdi. Ümit atılmasa Galatasaray maçı alabilirdi ama şimdi işler karıştı.
Ümir küfür etmediğini söylüyor ama küfür etmese hakem atmazdı. İşin içinde Ümit olunca yapmıştır diyesi geliyor insanın. Ayhan'ın ortamı germeyen ve arkaadaşlarını sakinleştiren hareketleri güzeldi.
2. devre maç daha da gergin bir hale dönmez umarım.
"YÜCE ATATÜRK"
Küfür etmedi, dudaklardan anlaşılabiliyor. Bir şeyler söyledi ama ben küfür olduğunu sanmıyorum. Açıkcası anlamadım da zaten neden atıldığını. Kendisi de anlamadı, bakakaldı Ümit.
Yerdeki kar birikintisine tekme attı eger o üstüme geldi diye atılmışsa yazıklar olsun; ama kendi kendine söyleniyordu orada bir küfür de etmiş olabilir.
Ne olursa olsun sen takımın kaptanısın ve pozisyon gecmiş, bitmiş bu hareketleri yapıp takımını eksik bırakıyorsun. 11 11 ken sivasın kazanması mümkün degildi. ayaklarında top tutamadılar ama şimdi 1 fazlalar ve biz ellerine kozu verdik. Ne diyelim Allah yardımcımız olsun.
Bir de Arda ile derdiniz ne ? Adamın yapısı bu. Ayrıca kırmızı pozisyonunda herkes hakemin yanındaydı. Arda mı battı gözünüze sadece ? Bilica pozisyonuna da diyorsanız iyi bakın oraya. Bilica top gittikten sonra tekme savurdu.
Benim anladığım Ümit, yan hakem bayrağı kaldırınca "Ne oldu?" diyor. Sonra kırmızı da çıkınca iyice aptala döndü zaten, anlam veremedi olaya. Yamulmuyorsam söylediği buydu yani.
Valla küfür ettigini hic sanmiyorum,bir daha baktim pozisyona.Adam Bilica'nin darbesiyle yere düsüyor,sonra sinirleniyor,ayagini savurdu sonra bir kez.Su hakeme sicradi galiba orada.Ondan sonra Ümit hakeme dönüp cok ayip dedi galiba,faulü vermedigi icin.
Yardimci hakem hatta üstünü gösterdi hakeme.
Bence yardimci hakem Ümit'in üstüne bilerek su attigini düsündügü icin atilmasini istedi.
Cok komik bir karar ...
Ümit karların içine doğru düştü ve bir bölümü ıslandı.Kalktı üstüne bakarak kendi kendine bir şeyler söylendi ve ardından yan hakeme dönerek kısa bir şey söyledi.Bunun üzerine yardımcı hakem direk hakemi çağırdı ve attırdı...
Birde benim bildiğim Ü.Karan küfür etmemiş olsa çıldırırdı.Sadece ben ne yaptım gibilerinden bir kaç kere söylendi ve fazla üzerine gitmedi...
Ümitin küfür ettiğini sanmıyorum ümit öyle sakin sakin yan hakeme bakıp küfür etmez..Ağzındadanda küfür anlaşılmıyor zaten..Aksini söyleyen ispat etsin..
Yerdeki su birikintisine tekme attı yere düşünce ve buda hakeme geldi büyük ihtimal böyle attı..E napalım bazılıarı su şişesiyle hakemi ıslatır bişey olmaz bir yerdeki su birikintisine tekme atarız atılırız..
Neyse herşeye rağmen kazanacağımızı düşünüyorum..
Abdurrahman'la öne geçti Sivasspor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maç çok hareketlendi.Sivas farkı ikiyede çıkartabilir,G.Saray beraberliğide yakalayabilir...
Ayhan ve Barış mükemmel çaba sarfediyorlar...
Baros çıktı Yaser girdi...
Last edited by anilton : 24.Ocak.2009 at 16:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)