Kayserispor kazanır
Berabere biter
Gençlerbirliği kazanır
Stadımızın yıkılması sebebiyle adanada yapacağımız ilk karşılaşma olacak üst sıralardaki takımlar bu hafta hep birbiriyle oynuyor üstümüzdeki en az 3 takım puan kaybı yaşayacaktır üst sıralarda kalmak için alırızı bu maçı
Gençlerbirliği Adana'da Kayserispor'u 3-1 yenmeyi başardı.Goller Troisi 3 ve M.Topuz'dan geldi.Böylece G.Birliği ilk yarıdaki kötü performansının ardından 2.yarıya iyi bir galibiyetle başlayarak bir nebze olsun nefes almış oldu.Tebrikler..![]()
So what?
Saike
Kayserispor elinde o kadar iyi oyuncu bulundurmasına rağmen defansif oynuyordu hiç zevk vermeyen bir oyunla sonunda 3 gol birden gördü kalesinde ,G.Birliği'ni de sevmem ama iyi olmuş tebrikler
Takımda ruh kalmadı ya oyuncular isteksiz mücadele yok oyun yok hiçbirşey yok bu kadar yatırım bunları haketmiyor acilen birşeyler yapmak lazım takımda türkiyenin en iyi stadı bu takıma yapılıyor ama oyuncularda hiçbir heyecan yok tolunay hocaya taraftar geldiği günden beri ısınamadı kan değişikliği şart
Ben açıkçası Kayserinin son kupadan sonra bi tarafLarının kaLktığını düşünüyorum.FutboLcuLar kendiLerini Man Utd oyuncuLarı sanıyor herhaLde.Gerçekten mücadeLe denen bir şey yok.Umarım benim biLdiğim "taş" gibi oLan Kayseri geri döner..
Tüm golleri güzel Troisi'nin ayrıca penaltı pozisyonundaki hareketleri de güzeldi, Messi gibiydi yahu.Hele 3.golünde topu sürüşü falan aynı Messi.
Kayserisporda bazı kişiler gitmedikçe düzelmez bu durum ilk5ten öteye gidemez bu takım
Bu Galibiyet Gençlerbirliğini Rahatlatacaktır
Last edited by GeNç KaRTaL : 25.Ocak.2009 at 20:59