1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Transfer Bütçeleri ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Default Transfer Bütçeleri ?

Arkadaşlar çok acayip bir olay ile karşılaştım , kulübümde yeterli param olmadıgı halde bütçemde kat kat fazla oyuncuları 24 ay taksitle alabiliyorum , Balance'da çok bi bozulma olmuyor işte ileride batar mıyım ne olur acaba şimdi ss'ler;

Kulübümün Bu Sezon İçin Ayırdıgı Bütçe ve Finans

9.5 milyon € olmasına ragmen 37.5 milyon €'luk Collocini gelmeye yakın

25 milyon €'ya Akinfeev , 37.5 milyon €'ya Collocini imzayı attı.Ama kulübümde 9.5 milyon vardı

Transferlerden Sonra Finans Durumu

Sadece sezonluk bütçe bitti neden balance de düşme olmadı , peki bu hatamı yoksa kulübüm ileride batıcak mı ?

24 ay taksit ile bütçe 2 katına çıkıyordu ama fakat burda hayli katına çıkıyor ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

bu transferleri trnasfer döneminin dışında bitirdin galiba. o bakımdan şu anda hiç bir sorunun yok. ama transfer dönemi gelince ilk önce transfer bütçen sıfırlanacak,sonra her ay satın aldığın oyuncuların bonservisi/24 miktarında para kaybedeceksin ve bu kayıp 2 yıl boyunca sürecek.bütçeni ilk başta çok etkilemez ama ilerideki transfer bütçenden parayı düşürür.

bu yöntem çok sağlıklı bir yöntem değildir.sonraki sezonlardaki trnasfer bütçesini şimdiden harcamak gibi bir şey.ayrıca bunu yapabilmek için balance ı çok iyi olan,gelirleri yüksek olan yani finansal olarak çok güçlü takımlara sahip olmak gerekir(en iyi örneği real madrid bu yöntemle bir sezonda 550 m euro luk trnasfer yapmıştım).aksi takdirde oyuncuları aldıktan sonra 2 yıl boyunca sürekli kayıp yaşarsın, her ay başı kulüp raporlarında çok büyük kayıplar yazar ve kulübün balance ı iyi değilse iflasa kadar götürebilir.

balance düşme olayına gelince eğer peşin ödemiş olsaydın transfer döneminin dışında bile olsan bütçenden ve balance dan düşerdi.bu yöntemle transfer dönemi açılır açılmaz ödediğin para/24 balance dan düşecek ve 24 ay yani 2 yıl boyunca sürekli düşecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    bu transferleri trnasfer döneminin dışında bitirdin galiba. o bakımdan şu anda hiç bir sorunun yok. ama transfer dönemi gelince ilk önce transfer bütçen sıfırlanacak,sonra her ay satın aldığın oyuncuların bonservisi/24 miktarında para kaybedeceksin ve bu kayıp 2 yıl boyunca sürecek.bütçeni ilk başta çok etkilemez ama ilerideki transfer bütçenden parayı düşürür.

bu yöntem çok sağlıklı bir yöntem değildir.sonraki sezonlardaki trnasfer bütçesini şimdiden harcamak gibi bir şey.ayrıca bunu yapabilmek için balance ı çok iyi olan,gelirleri yüksek olan yani finansal olarak çok güçlü takımlara sahip olmak gerekir(en iyi örneği real madrid bu yöntemle bir sezonda 550 m euro luk trnasfer yapmıştım).aksi takdirde oyuncuları aldıktan sonra 2 yıl boyunca sürekli kayıp yaşarsın, her ay başı kulüp raporlarında çok büyük kayıplar yazar ve kulübün balance ı iyi değilse iflasa kadar götürebilir.

balance düşme olayına gelince eğer peşin ödemiş olsaydın transfer dneminiin dışında bile olsan bütçenden ve balance dan düşerdi.bu yöntemle trnasfer dönemi açılır açılmaz ödediğin para/24 balance dan düşecektir.
    Peki şuan şu oyuncular ile iflas edebilir mi takım
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

şu anda iflas edeceğini sanmıyorum ama dediğim gibi transfer döneminin açılmasından itibaren 2 yıl boyunca her ay (25 akinfeev+ 37.5 coloccini)/24=2.6 m euro garanti düşecek balance dan. tabii senin takımın genel olarak kar veya zarar mı ediyor bilemem ama dediğim para(2.6 m euro) 2 yıl boyunca her ay gitmesinin kulübü pek etkileyeceğini samıyorum ama transferleri abartırsan baya zor duruma düşebilirsin.

hangi takımla oynuyorsun bilmem ama arkadaş sıkıntı olmaz demiş her ay 2.6m € gitmesi çok ciddi bir rakam hele ki takımın denge miktarı 28m € iken... her ay başı balance düşmeye başlar transfer sezonu olsun olmasın. eğer yeterince para ödülü falan kazanamazsa kar zarar durumu eksiye geçer... bu da ilerde daha düşük transfer ve maaş bütçesi verilmesine sebep olur. ayrıca böyle durumlarda kulüp maaş bütçesini de düşürebiliyor...

bir de iyi oyuncularına teklif geldiği an sana başkan sormadan direk kabul ediyor ki, bence karizmanın bittiği andır. çantanı topla git dese bundan kötü olmaz yani. (demirören delgado'yu satmıştı bana sormadan)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sen bittin Alican hayatın kaydıBirazdan maliyeden gelip götürecekler seni.Onlar gelmezse ben arayıp şikayet edicem

Şaka bir yana yukarıda da arkadaşların izah ettiği gibi aylık 2.6 milyon € transfer ücreti ödeyeceksin.Ve büyük ihtimal diğer sezon iyi bir transfer bütçesi alamamkla beraber sattığın oyunculardan gelen paranın bir ksımına yönetim el koyabilir...

Mesaj Yetkileri