Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: O Forma İçin Biz Ölürüz. Siz Savaşın Yeter... [Fenerbahçe SK - 9.0.1]

Nesil
    2007
    Yer
    Sefaköy Merkez

Arrow O Forma İçin Biz Ölürüz. Siz Savaşın Yeter... [Fenerbahçe SK - 9.0.1]

:: FENERBAHÇE SK - SARI KANARYALAR ::

:: GİRİŞ ::
    Herkese merhabalar arkadaşlar. Adım Burak. Sizlere Mazisi Tarihlerle Dolu Olan Fenerbahçe Kariyerimi Sergileyeceğim. Umarım Sergilediğim Kariyerimi Beğenir ve Eğlenirsiniz...

Başkan: Aziz Yıldırım

Teknik Direktör: Burak Doğan

Stadyum: FB Şükrü Saracoğlu Stadyumu

Genel Bilgiler

Takım Listesi

Personel Listesi

:: TEHLİKELİ İSİMLER ::
    Alex De Souza

Roberto Carlos

Semih Şentürk

Diego Lugano

Volkan Demirel

Edu Dracena

Daniel Güiza

:: Amacımız ::
    Türkiye'nin En İyi Kulüplerinden Birisi Olan FENERBAHÇE'yi Ateşli ve Çılgın Taraftarına Yakışır Bir Şekilde Lig ve Kupa Şampiyonlukları Yaşayıp, Şampiyonlar Ligi ve Uefa Kupası'nda Gelinebilecek En Üst Düzeye Gelmek.

Not: Arkadaşlar değişik ve güzel bir anlatımla tekrar karşınızdayım. Eski kariyerim kaldırılacak. Bu kariyerle devam edeceğim. Herkese iyi Fm'ler...

>>> Kuralları Okudum ve Kabul Ediyorum <<<

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım bu sefer bir oyun hatası olmadan uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.Ayrıca tanıtım mesajınızda çok güzel olmuş..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Sefaköy Merkez

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım bu sefer bir oyun hatası olmadan uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.Ayrıca tanıtım mesajınızda çok güzel olmuş..
    Sağol kardeş Allah Razı OLsun. Sorunla karşılaşmayacağım bu sefer İnşallah..

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

Başlık güzelmişBaşarılar bro...

Nesil
    2007
    Yer
    Sefaköy Merkez

Quote Originally Posted by pes4ever View Post
    Başlık güzelmişBaşarılar bro...
    Eyvallah kardeş sağol..

başlığı tribünde görmüştüm seni gidi seni başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Sefaköy Merkez

Quote Originally Posted by Kallavi View Post
    başlığı tribünde görmüştüm seni gidi seni başarılar
    Emin ol bu yazılı pankartı açanlar içinde beni de görmüşsündür

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

hadi hayırlısı başarılar kardeş

ne zaman başlıyosun saykoburak

Nesil
    2007
    Yer
    Sefaköy Merkez

Cool Sezon Başlıyor !..

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    hadi hayırlısı başarılar kardeş
    Sağol kardeşim. Hepimize hayırlı olsun

ne zaman başlıyosun saykoburak
    Sen kimsin müdür

SEZON BAŞLIYOR !..

Turkcell Süper Lig artık yavaş yavaş hazırlıklarla başlıyor... Geçen sezon şampiyonluğu kılpayı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, bu sene hem Avrupa'da hem de Türkiye'de işi sağlama almak istiyor. La Liga gol kralını transfer ederek çalışmalara başlayan Fenerbahçe, Türk futbolunun büyük değeri Emre Belözoğlu ve genç yetenek Burak Yılmaz'ı da kadrosuna kattı. Fakat taraftarın en kuşkulandığı transfer Maldonado'dan sonra Josico... Burak Doğan'ın takımın başına gelmesiyle gönderilecekler listesinin en başına yazılan Josico, öyle görünüyor ki Fenerbahçe forması giyemeden gidecek. Yeni hoca Burak Doğan, bilindiği üzere geldiği takımlarda ilk olarak revizyona gider ve takımın en az yarısını yeniler. İlierleyen günderde Burak Doğan'ın transfer politikasındaki sürprizleri hep beraber göreceğiz...
    Last edited by kralarthur14 : 25.Ocak.2009 at 01:27

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

simdi oncelikle kariyerinde basarilar arkadasim ama ufak bir kritigim olucak simdi ben basligini begenmedim hani bi kariyer den daha ziyade kahvede mac seyreden fanatik taraftarlar gibi olmus benimki sadece bir gozlem katilip katilmamak sana kalmis

Nesil
    2007
    Yer
    Sefaköy Merkez

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    simdi oncelikle kariyerinde basarilar arkadasim ama ufak bir kritigim olucak simdi ben basligini begenmedim hani bi kariyer den daha ziyade kahvede mac seyreden fanatik taraftarlar gibi olmus benimki sadece bir gozlem katilip katilmamak sana kalmis
    Değiştiririz kardeş görüşleriniz önemli

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Fenerbahçe taraftarının bir sloganı kardeşim bu O bakımdan,bir sakıncası yok diye düşünüyorum.Kabaca bir başlık değil..
    Last edited by Deniz : 25.Ocak.2009 at 15:19

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

En tehlikelisi bu bence ne zaman ne yapacağı belli olmuyor

başarılar yni kariyerin hytlı olsun transfer yokmu

Nesil
    2007
    Yer
    Sefaköy Merkez

Quote Originally Posted by Deniz View Post
    Fenerbahçe taraftarının bir sLoganı kardeşim bu O bakımdan,bir sakıncası yok diye düşünüyorum.Kabaca bir başLık değiL..
    Evet ben de o yüzden yazayım dedim zaten..

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post

En tehlikelisi bu bence ne zaman ne yapacağı belli olmuyor
    Şüphesiz

Nesil
    2007
    Yer
    Sefaköy Merkez

Default Transferde Hareketli Saatler

... TRANSFERDE HAREKETLİ SAATLER ...
    Gittiği takımlarda ilk iş olarak revizyon gerçekleştirmesiyle bilinen genç hoca Burak Doğan, transfer çalışmalarında attığı adımlarla bunu belgeledi. Lugano, Edu, Roberto Carlos, Maldonado, Josico ve Deniz Barış'ı gözden çıkartan Doğan, bu oyuncuları satılık listesine koydu ve yerlerine yeni oyuncular aramaya başladı. Bölgeye birçok aday ismi söylense de gelecek oyuncuların ismi sır gibi saklanıyor. Fakat şu bir gerçek ki gelecek oyuncular Dünyaca ünlü olacak... Bu arada Fenerbahçe Kampın ilk etabı için yurtdışını tercih etti ve Arjantin'in yolunu tuttu. Oradan da Brezilya'ya geçecek olan takımın, neden Güney Amerika'da kamp yaptığı merak konusu...

Nesil
    2007
    Yer
    Sefaköy Merkez

Default Fenerbahçe Trasfere Hızlı Başladı...

... FENERBAHÇE SONUNDA BOMBALARI PATLATTI ...

Keirrison Fenerbahçe'de

Futbol hayatına Coritiba'da başlayan ve geleceğin Ronaldo'su olarak gösterilen Keirrison, Burak Doğan'ın isteği üzerine 5.000.000 € karşılığında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Forvet hattında Güiza'yı transfer ederek sıkıntıyı gidermeye çalışan Fenerbahçe, hem işini daha da sağlamlaştırıyor hem de geleceğe faydalı yatırımlar yapıyor...

Diego Buonanotte Fenerbahçe'de

Fenerbahçe geleceğe yatırıma devam ediyor. River Plate'nin genç ve yetenekli oyuncusu Buonanotte, 9.250.000 € 'ya Fenerbahçe'ye transfer oldu. Transferi sonunda konuşan Buonanotte, Alex, Güiza gibi oyuncularla aynı takımda oynayacak olmaktan gurur duyduğunu dile getirdi...
    Marcélo Fenerbahçe'de

Roberto Carlos'un Burak Doğan'dan veto yemesi ve satılık listesine konmasından sonra sol bek arayışlarına başlayan yönetim, aradığını Real Madrid'de buldu. Geleceğin Roberto Carlos'u olarak gösterilen Marcélo, 4.400.000 € karşılığında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Transfer hakkında konuşan Marcélo, Roberto Carlos'un Fenerbahçe'den ayrılacak olmasından çok üzüldüğünü ancak Roberto Carlos'u aratmayacağını hatta daha iyi olacağını söyledi...

Oscar Cardozo Fenerbahçe'de

Fenerbahçe geçen sezon gol yollarında sıkıntı çekmemek için işi oldukça sıkı tutuyor. Önce Güiza, ardından Keirrison transferiyle forvet transferinin tamamlanacağı düşünülürken Oscar Cardozo'yu da transfer eden Fenerbahçe, Semih ve İlhan Parlak ile birlikte forveti 5'ledi ve mevkili bol alternatifli bir hale getirdi. Cardozo'nun transferine 7.500.000 € verildi. Cardozo transferden sonra mevkisinde 4 tane futbolcu olduğunu ancak rahatsız olmadığını ve savaşmaya hazır olduğunu söyledi...

Transfer sezonunu 4 trasfer ile açan Fenerbahçe'de gidenler de iyice belirginleşti. Maldonado ve Josico'yu kadro dışı bırakan ve satılık listesine koyan Burak Doğan; Edu, Lugano, Roberto Carlos ve Deniz Barış'a da kendilerine kulüp bulmalarını söyledi. Bu arada iddaalara göre Edu Dracena Blackburn Rovers ile ciddi şekilde görüşüyor ve transfer her an bitebilir...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Transferler güzel .Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Sefaköy Merkez

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Transferler güzel .Başarılar
    Eyvallah Sağol. Daha transfer bitmedi

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

Çok güzel transferler yapmışsın.Satılık oyunculardan iyi para kazanırsın umarım...

Nesil
    2007
    Yer
    Sefaköy Merkez

Default Transferde Tam Gaz...

... FENERBAHÇE'DE İÇ VE DIŞ TRANSFER OLDUKÇA HAREKETLİ ...

Deniz Barış Gençlerbirliği'nde

Fenerbahçe'de gönderileceklerin başında gelen Deniz Barış, Ankara'nın köklü kulüplerinden biri olan Gençlerbirliği'ne 500.000 € karşılığında transfer oldu.

Edu Dracena Blackburn Rovers'ta

Blackburn ile görüştüğü yalanlamayan ancak sürekli kaçamak cevap veren Edu, istediğine kavuştu. Burak Doğan'ın takımda görmek istemediği oyuncu, Blackburn Rovers ile anlaştıktan sonra kulübe bildirdi ve 8.500.000 € karşılığında transferi kararlaştırıldı.

Yoon Bit-Garam Fenerbahçe'de

Güney Kore'de geleceğin harike yeteneği olarak gösterine Yoon Bit-Garam, Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak transfer edildi. Daha yaşı genç olduğu için gelişsin diye pilot kulüp Sivasspor'a sezon sonuna kadar kiralandı.

Celso Borges Fenerbahçe'de

Bu sezon genç oyuncu transferleriyle adından sıkça söz ettiren Fenerbahçe 20 yaşındaki Kosta Rika'lı Borges'i transfer etti. Kosta Rika'lı müthiş yetenek, 400.000 € karşılığında Fenerbahçe'ye imza attı. Borges de Yoon Bit-Garam gibi gelişsin diye pilot takım Sivasspor'a kiralandı.

Eduardo Neto Fenerbahçe'de

Fenerbahçe'nin belki de en yararlı tranferi oldu. Kalecilik dışında her mevkide oynayabilen Neto, 1.800.000 € karşılığında Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı.

Abdülkadir Kayalı Fenerbahçe'de

Geleceğin Gerrard'ı olarak gösterilen Abdülkadir, Ankaragücü'nden 520.000 € karşılığında Fenerbahçe'ye transfer oldu.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Çok güzel transferler yapmışsın.Satılık oyunculardan iyi para kazanırsın umarım...
    Eyvallah kardeş. Yeni transferlere de bakmanı tavsiye ederim.
    Last edited by kralarthur14 : 25.Ocak.2009 at 14:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Sefaköy Merkez

Default Fenerbahçe Hazırlık Kampını Tamamladı.

... HAZIRLIK KAMPI TAMAMLANDI ...
    Fenerbahçe'nin 2 etaplık kampı olan Arjantin ve Brezilya kampı tamamlandı. Kampı tamamlayan Fenerbahçe yurda döndü. Yeni transferlerin takıma katılmasıyla iyice güçlenen Fenerbahçe'de gözler Lugano ve Roberto Carlos'ta... Gidecekler listesinde olan 2 isim, Birçok kulüple temas icinde. Zaten hazırlık kampının da haliyle en kötüleriydiler...

... Hazılık Maçları ...
    Fenerbahçe: 3-2 : Dinamo Kiev
    Fenerbahçe: 5-0 :Oteluv
    Fenerbahçe: 2-1 :Marseilla
    Fenerbahçe: 3-0 :Larissa

transferler güzel hoca marceloyuda iyi kapmıssın

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

transferlerin gayet başarılı ama bazı bölgelerde oyuncular şişmiş gibi görünüyor mesela forvette. Nasıl bir taktikle oynayacaksın? Kim yedek kalacak?

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

Süper transferle yapmışsın valla yaKeşke gerçekte de böyle mantıklı transferler yapsa Fenerbahçe...

Transferler Güzel...

ewt ii transferler aga hamachiye girsene

Nesil
    2007
    Yer
    Sefaköy Merkez

transferler güzel hoca marceloyuda iyi kapmıssın
    Eyvallah. Marcelo benim herseyim.

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    transferlerin gayet başarılı ama bazı bölgelerde oyuncular şişmiş gibi görünüyor mesela forvette. Nasıl bir taktikle oynayacaksın? Kim yedek kalacak?
    İleride öyle sürprizler olacak ki iyiki almışsın diyeceksin Dizilişi ve kadronun tamamı az sonra geliyor....

Süper transferle yapmışsın valla yaKeşke gerçekte de böyle mantıklı transferler yapsa Fenerbahçe...
    Keşkeee xD

Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Transferler Güzel...
    Sağol müdür. Daha bitmedi

Quote Originally Posted by fifacan View Post
    ewt ii transferler aga hamachiye girsene
    Girse ayıp ettin

Nesil
    2007
    Yer
    Sefaköy Merkez

Default Fenerbahçe Transfere Doymuyor...

... FENERBAHÇE TRANSFERE DOYMUYOR ...

Diego Lugano Feyenoord'da

Burak Doğan ile aralarında problem olan ve bundan dolayı transfer listesine konmayı isteyen Lugano, resmen Fenerbahçe'den ayrıldı... Feyenoord'un talip olduğu Uruguay'lı, pazarlıklar sonunda 5.250.000 €'ya Feyenoord'a imza attı...
    Roberto Carlos Real Betis'te

Güney Kore'de geleceğin harike yeteneği olarak gösterine Yoon Bit-Garam, İlerlemiş yaşından dolayı transfer listesine konulan Roberto Carlos, İspanya'ya geri döndü. Real Betis ile anlaşan Brezilyalı, 600.000 € karşılığında transfer oldu.

Eduardo Costa Fenerbahçe'de

Bonservisi elinde olan Costa, Fenerbahçe'nin teklifini geri çevirmedi ve 3 yıllık sözleşme imzaladı. Fakat yabancı kontenjanına takıldığı için bu sezon Sivasspor'a kiralandı. Bu durumu anlayışla karşılayan Costa, seneye Fenerbahçe forması giyecek olmaktan üzülmeyeceğini belirtti.

Juan Manuel Mata
    Fenerbahçe'de

Valencia'da mutsuz olan genç yıldız, Fenerbahçe'nin 4 yıllık teklifini gözü kapalı kabul etti ve Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı. En büyük etmen ise Burak Doğan'dı... Valencia'ya transfer karşılığında 2.500.000 € veren Fenerbahçe, transferi bu kârlı Mata transferi ile bu sezonluk noktalamış oldu.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri