1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Barcelona'yı Bile Solladı

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Default Barcelona'yı Bile Solladı

Sivasspor'un yükselişi her alanda devam ediyor. La Liga’yı titreten Barcelona’yı bile sollayıp Avrupa’da ilk 3’e girdi.
    Sivasspor, 4 Eylül’deki müthiş performansıyla Barcelona’yı bile solladı. G.Saray’ı yenerek bu sezon 4 Büyükler’e karşı yenilmezliğini koruyan Sivasspor, Avrupa çapında iç saha başarısına imza attı ve Barça başta birçok ünlü takımı solladı. Evinde sezona Kayseri beraberliği (0-0) ile başlayan Sivasspor, sonraki 8 maçını da üst üste kazanmayı başardı. 9 maçtaki 2.77’lik ortalama Yiğidolar’ı bu istatistikte Avrupa üçüncüsü yaptı.
    SADECE 4 GOL YEDİ
    Zirveyi evinde 11’de 11 yapan Olympiakos alırken, M.United 2.80’lik ortalamayla ikinci durumda. Bu sezon uzaylı performansı sergileyen Avrupa’nın en formda takımı Barcelona ise Nou Camp’ta 11 maçta 2 beraberlik alıp 2.63’lük ortalamada kaldı. Sivas, Kayseri beraberliğinin ardından sırasıyla Bursa (3-1), F.Bahçe (2-1), A.Gücü 3-0), Denizli (3-1), Konya (1-0), G.Antep (3-0), Hacettepe (2-1) ve G.Saray (2-0) maçlarını galibiyetle kapadı. Süper Lig’in zirvesindeki Sivas, evinde 17 gol atarken 4 gol yedi
    Kaynak:Sivasspor.Com

Avrupa çapında neler izledik acaba ?

Geçiniz böyle saçma sapan istatistikleri..
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de bunlar çok saçma. Atıyorum 28. dk'nın 14. saniyesinde adı mehmet olan bir adamın gol attığı tek takım Sivas. Vay anasını ne rekor.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Tamam Abicim Tek Kelime Yok Sivasa Düşmanlık Hat Safhada

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Barça ile kıyaslamak çok abes.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Elbette Barcelona İle Kıyaslanmaz Sivas Ama Evindeki Galibiyet Oranın Yüksek Olması Sivasspor İçin Çok Büyük Başarıdır

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

neden saçma sapan yahu istatistik işte Avrupa'daki takımlar içinde evinde en iyi galibiyet yüzdesine sahip 3. takım olmuş. Barcelona ismine takılmayın o haber okunsun diye bir nevi reklam.

Bir dipnot: Benim için bütün istatistikler saçmadır esasında hiçbirşeyi açıklamaya yetmez.

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    neden saçma sapan yahu istatistik işte Avrupa'daki takımlar içinde evinde en iyi galibiyet yüzdesine sahip 3. takım olmuş. Barcelona ismine takılmayın o haber okunsun diye bir nevi reklam.

Bir dipnot: Benim için bütün istatistikler saçmadır esasında hiçbirşeyi açıklamaya yetmez.
    Özellikle 2. paragrafcığa katılmadan geçemiyorum.
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

2 hafta önce de Lincoln dünyada en çok asist yapan adamdı . Bir baktım tanıdık bir kişi bile yok listede . Pfff .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ıstatıstıge sacma sapan dıyen arkadasları anlamak cok guc gercekten ıc saha yuzdesınde avrupada 3. olmus adamlar bunun neresı sacma olabılır .. barcanın mac basına 3 gol atmasına vay anasını helal olsun dıyorsunuz ama iş nedense sivasa gelince bir başka yorumlar yapıyorsunuz gercekten anlayamadım sizi .. helal olsun adamlara YİĞİDOYU öldür hakkını yeme

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Tamam Abicim Tek Kelime Yok Sivasa Düşmanlık Hat Safhada
    Sivas düşmanı olduğum için falan söylemedim bunu. Yalnız Barça'yı geçmiş falan filan. Hikaye bunlar. Benim sivasla bi sorunum yok, takdir ediyorum onları, inşallah şampiyon olurlar bir gün.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Arkadaşlar konuyu kişisel hale çevirmeyin olayı rayından çıkarmayın istatistik üzerine muhabbet edin.

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Sivas'ı tebrik etmek lazım... 4 EYLÜL de sivas bir başka

Mesaj Yetkileri