1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: 20.Hafta / Boluspor - Diyarbakırspor

Nesil
    2007
    Yer
    .

Default 20.Hafta / Boluspor - Diyarbakırspor

Boluspor - Diyarbakırspor
    1 Şubat 2009 Pazar
    Saat:13:30
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Boluspor çıkışa geçti: 2-0

Bank Asya 1. Lig'de 20. Hafta mücadelesinde Boluspor evinde Diyarbakırspor'u 2-0 mağlup etti. Bolu Atatürk Stadı'nda ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmada ev sahibi takımı galibiyete taşıyan goller 58 ve 65. dakikalarda Edim Demir'den geldi.
    Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren iki ekibin mücadelesinde Boluspor sahadan galibiyetle ayrılarak önemli puanları hanesine yazdırdı. Son 4 maçında 3. galibiyetini alan Boluspor puanını 28'e çıkartırken, Diyarbakırspor 33 puanda kaldı.
    MAÇTAN DAKİKALAR
    58. dakikada Sertan'ın sol kanattan ceza sahasına ortasında Edim'in kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-0
    65. dakikada İlyas'ın kullandığı korner atışında arka direkteki Edim, kafayla topu ağlara gönderdi. 2-0
    70. dakikada İlyas'ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta Ilgar Gurbanov topa sert vurdu, kaleci Fevzi topu kornere çeldi
    75. dakikada Nedim'in ara pasına hareketlenen İlyas, kaleci ile karşı karşıya kaldı. İlyas'ın vuruşunda top auta çıktı.

STAT: Bolu Atatürk
    HAKEMLER: Kuddusi Müftoğlu, Serhan Alkoç, Volkan Akçit
    BOLUSPOR: Atacan, İbrahim Yavuz, Aytek, Gökhan Çalışal, Sertan, Tayfun, Gökhan Caba, Ömer Çuğ, İlyas (Bilal dk. 79), Fatih (Ilgar Gurbanov dk. 62), Edim
    YEDEKLER: Ziya, Cem, Erdem, Sezer, Mustafa
    TEKNİK DİREKTÖR: Serhat Güller
    DİYARBAKIRSPOR: Fevzi, Ersin, Erhan Çatalan, Ulaş, Şenol, Mithat, Mutlu (Ömer Yalçın dk. 58), Birol, Evren, Emrah, Coşkun
    YEDEKLER: Serkan, Hakikat, Ercan, Erhan Şentürk, Zafer, Volkan
    TEKNİK DİREKTÖR: Coşkun Demirbakan
    GOLLER: Edim (dk. 58 ve dk. 65)

01.02.2009
    Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

süper lige adım adım...!

Mesaj Yetkileri