bence barca çünkü yıldızları zaten genç sat larssonu sat edmilsonu onların parasıyla avrupalı gençleri topla tmmdır
bence barca çünkü yıldızları zaten genç sat larssonu sat edmilsonu onların parasıyla avrupalı gençleri topla tmmdır
bence AJAX açında görün genç yetenekleri
hollanda lıgı gercektende muhtesem
bu lıgdekı butun gencler yıldız adayı...
uzaga gitmeye gerek yok abi galatasarayın altyapısının hepsi yıldız adayı
olsun ya uzağa falan gidelim.bence man utd.alt yapısı super..5 tane filanda takviye yaparsın,muhteşem bi kadron olur..
en iyi gencler cruizerodan cıkıyor...
ula fenerliler gs'nin alt yapısıyla şampiyonlar ligini kazanırsınız tecrübeye gerek yok
zaten oyun başlar başlamaz fenerin ilk işi özgürcanı veya cafercanı almak
gs altyapısı 2008 e kadar ıyı ısmler cıkarıo..fb de ıse 2009 sonrası ıyı oyuncular var..su an ılk 11 ımde altyapıdan 3 oyuncum var(fb)
ben cruzeiro dan neler cıkarmıstım herkese tavsiye ederim
Galatasaray ın altyapısı ile ajax ın latyapısında çok iş var..ayrıca 2 sene oynadıktan sonrada milan ve juventus dan birkaç genç yetenek hazır durumda oluyor.
ben oyun ilk açıldıından bahsediyom
cimbomun altyapısı süperilerde beşiktaşında öle oluyo
bence chelsea. en zengin kulüp, her zaman ayakta kalır bence
psv ajax ve galatasaray alt yapıları sağlam güney amerikaya zaten söze gerek yok bütün yıldızlar ordan çıkıyor ...
arkadaş doğru söylüyo özgürcan a milan dan bile teklif geldi vermedimOriginally Posted by zargı
fenerbahçenin alt yapısında çok iyi kaleciler var
bknz volkan babacan,ali melih
ama ülke olarak en iyiler tartışmasız hollandadan
Arkadaşlar çoğunuz Galatasarayın alt yapısından bahsediyorsunuz doğrudur çok kaliteli
Örnek isteyenlere Cafercan derim bu adam ne yaptı biliyormusunuz bir sezonda (ilk sezon bu önemli) 34 maçta 66 gol attı paf takımla
Güzel dimi?
Birde ilerleyen yıllarda G.Antep, Gençler altyapılarını iyi arayın iyi oyuncular çıkıyor
Galatasaray - Ajax - Cruziero ....
roma nın altyapısı çok başarılı bence..totti,de rossi,curci,cerci,aquilani,bovo ve şimdi aleandro rosi ve chuka okaka..
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
Juventus-Galatasaray-Ajax
Galatasaray - Ajax ..
bence en iyi ajax
flamengo da fena degil öellikle forvetler falan süper
ajax,galatasaray,santos,crueziro bunların alt yapı sağlam...
Galatasarayın alt yapısı sağlam , ajax alt yapısı saglam cok ıyı oyuncular var .. ama claw__tooth dedıgı yanlıs alt yapıdakılerle şampıyon olurmus ıı o zamn sız olun![]()
dnz498 dostum o zaman bana screen atabılırmısın cafecan'nn 34 macta 66 gol attıgını gosteren bı screen![]()
tamam ama yarın yalnız küçük dilini yutma görünceOriginally Posted by Abuniss
![]()
dostum benı yanlıs anlama sana ınanmıyor deılım sadece merak ettım hee bıde hem caferın durumu bıde fıksturu yollarsan sewınırım ok![]()
arkadaslar niye inanmıyosunuz ya bendede öyle özgürcan cosmustu walla 47 mi ne o aralarda gol atmıstı atabilir yani