1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Kaçan Balık Büyük Olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Default Kaçan Balık Büyük Olur...

16 yaşındayken yolu Türkiye'ye de düşer bu çocuğun. Beşiktaş'a gelir ama o zamanın teknik direktörü Daum "işime yaramaz" der ve yollar gerisin geri. Aynı çocuk, 271 milyon euro toplam değeri olan ünlü bir Avrupa kulübünün 23 milyon Euro değer biçtiği bir isim olur şimdi... Ulaş Gürpınar'ın haberi...
    26 Şubat 1984'ün Afrika'sında, adını pek az duyduğumuz Togo adlı bir ülkede, bir çocuk gelir dünyaya. İlk bakışta, Afrika koşullarına göre bir çocuk ne kadar sağlıklıysa, o da o kadar sağlıklıdır. Ne eksik ne fazla... Bir süre geçer ve ailesi bu çocuğun yürümediğini fark eder. Sonrasında doktor doktor gezmeler başlar ama kimse derman olamaz ufaklığa. Ailesi son çare olarak kilisenin yolunu tutar. Kilisede, yedi gün boyunca dua etmesi söylenir ailesine. Aile her gün kiliseye gider o günden sonra. Bir, iki, üç gün derken yedinci gün gelir.
    Annesi dua okurken bir gürültü kopar kilisede. Dışarıda futbol oynayan çocukların topu kilisenin içine kaçmıştır. O an ne olursa olur ve o yürüyemeyen çocuk bir anda kalkıp topa doğru hamle yapar. Yaşamında attığı ilk adımdır bu. Bu olayın üzerinden geçen 21 yıl sonra "Biliyorum inanılmaz gibi geliyor ama doğru. Futbol benim kaderimmiş" der aynı çocuk. 2000 yılında, 16 yaşındayken yolu Türkiye'ye de düşer bu çocuğun. Beşiktaş'a gelir ama o zamanın teknik direktörü Daum "işime yaramaz" der ve yollar gerisin geri. Aynı çocuk, 271 milyon euro toplam değeri olan ünlü bir Avrupa kulübünün 23 milyon euro değer biçtiği bir isim olur şimdi. İster "kaçan balık büyük olur" deyin, ister olayın ruhani boyutu olup olmadığını düşünün. O çocuk şimdi Arsenalin ünlü futbolcusu... O çocuğun adı Emanuelle Adebayor!
    mynet

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kusura bakmayın ama bence yalan haber

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Doğru Olabilir Bence Eğer Doğruysa BJK Balinayı Kaçırmış Resmen

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

buda yeni çıktı heralde. Transfer piyasası durulunca ne yapalım diye düşünüyorlar sanırım. Böyle bir konu vardı orada Adebayor'un A'sı yokken böyle bir haber nereden peydah oldu acaba?

http://forum.turksportal.net/vb/show...B%FCy%FCk+Olur

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu tür haberler hiç bitmez

20 sene sonra yazarLar Messi,Bojan,Pato falan gibi oyuncular Türkiyeye geldi beğenilmedi diye..

Hem şöylede düşünmek Lazım..Bu oyuncular Türkiyede kendini gösteremezlerdi belkide onun için kimse kafasını taşlara vurmasın bence (:
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Beşiktaş kaçırmış veya kaçırmamış. Adamın hikayesi beni oldukça etkiledi. Futbol için yaratılmış adeta. Futbol topuyla yürümeye başlayan bir çocuktan ne beklenirdi ki zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Baya bir sallamasyon haber gibi geldi bana

Sehir efsanesi ...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cogu Afrikali oyuncu Turkiye veya Fransaya oneriliyor. Bana gore dogru olabilir, bide arkadaslarin dedigi gibi icin icinde Daum varsa ben dahada inanirim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Haber doğru veya yanlış ama 16 yaşında bize gelseydi aynı gelişimi gösteremezdi diye düşünüyorum.Adebayor'un gelişimini bekleyecek sabır şimdi bile çok az Türkiye'de..Hele o zamanlar hiç yoktu..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Isin icinde Daum varsa inanirim zamaninda Gokhan inleride begenmemis yollamisti takimdan
    Katılıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bir kere öyle yürüyebildiğine asla inanmıyorum. Ama önerilip beyenilmemiş olabilir. CM5'de bu adam satılık listesindeydi Monaco tarafından.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

off bu tarz haberler o kadar fazla ki inanmak zor geliyor

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Şemsi'ye katılıyorum , gelseydi aynı gelişmeyi gösterememesi daha büyük bir ihtimaldi örneğin Yattara Türkiye'de kendini harcadı , Trabzonspor'a birşey söylemiyorum Fener'e de Cimbom'a da Beşiktaş'a da gelse yine aynı Yattara olacaktı.

Mesaj Yetkileri