Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: ABD - Türkiye | Hazırlık Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default ABD - Türkiye | Hazırlık Maçı

Maç ABD'nin en büyük stadlarından birinde oynanacak ve maça ilgi büyükmüş...

Lincoln Financial Field Stadium

70bin kişilik stad diyorlardı televizyonda. En ciddi maçımız.
    Arda'nın neler yapacağını merak ediyorum doğrusu.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sinan, Necip ve Sezer'i oynatmadılar bu kampta hiç. Necip daha önceden oynadı ama Sinan ve Sezer'i de izleyebilseydik keşke ilk kez milli formayla.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçın biletlerinin tükendiği söyleniyor. Güzel bir maç olacaktır, ABD kendi seyircisinin önünde istekli, bizde Hiddink yönetimi altında istekli oynayacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Güzel saha gerçektende zevkli bir müsabaka olacak inşallah.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bu kamptaki en ciddi maçımız...Umarım iyi bir oyun sergileyerek kazanırız...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Stat dolacaksa bizimkiler istekli oynar, e biz istekli oynayınca zaten kazanırız.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Şu Sezer'i izlemek istiyorum. Bu sene hayırsız Mesut Bakkal yüzünden takımımızdanh gönderildi ve en son maçını geçen sene izlemiştim çıplak gözle ama TV'den de izlemek olsa bile izlemek Sezer'i izlemektir.

Nesil
    2006

Stadın tamamının dolacağı söyleniyordu. Umarım dolar ve uzun süre sonra ciddi bir maç izleriz. ABD bu maça büyük önem veriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Bize karsi pozisyon bile uretemeyen Ceklerden 4 yemisti ABD, bu yuzden cok merak ediyorum ne olacagini.

Fatih Terim gitmedi herhalde başımızdan. Yine milli takım değil Galatasaray - Fenerbahçe karması +2-3 lejyoner sürülmüş sahaya.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Arda 1-0. . .

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

amerikalılar hazmedemedi Arda'ya nasıl girdiler öyle ayagını cekmese ikiside kıracak iki ayagını.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bende 2 saattir bekliyorum maç NTVsporda diye..

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

ah be ismail abi

Arda 2.pozisyonuda atmalıydı o gol kaçmaz sol ayağıyla içeri çıkardı ama nereye çıkardı onu anlamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Arda ben yıldızım diyor. Breysel olarak da bir şeyler yapmaya çalışıyor ama bu rakiplerin hoşuna gitmeyecek gibi. Sert dalıyorlar. Hadi ABD neyse de ligde ayağını kırarlar Arda'nın çok kasap var.

Nesil
    2006

Arda maden buldu cidden. Arda kendini bu turnuvada çok iyi pazarladı. Transfer olursa kimse şaşırmasın.

Volkan napti öyle ya nasi bi cikisti o Servette adamini kacirdi yetisemedi yedik golü.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bizim defans kaplumbaağa gibi ya.

Nesil
    2006

http://cm.ntvmsnbc.com/ServerSite/wu...n/default.aspx

Maçı izleyemiyen var ise linki...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

2-1 oldu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sercana bak ya kaleciyi geçse gol atacak geçemedi (Ofsayt Yoktu ayrıca)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Bu savunmayla isimiz cok zor

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Taktik dehası (!) Oğuz Çetin'i tebrik ederim. Sezer'i Sinan'ı Volkan Şen'i Turgay'ı yedek kulübesini beklesinler diye götürmüşler heralde. Bir oynat adamı görelim bakalım ne yapacak...
    I'm back...

Hiddink kendisi kadro kurmaya başlayana kadar 2014 de kaçar. Arda olmasa çekilecek çile değil bunları izlemek. 4-5 tane genç ve yetenekli futbolcunun ayağına top değmedi 3 maçtır, Kazım, Sabri, Servet, Gökhandan vazgeçemiyoruz. Çağlar ne zaman Türkiyenin banko sol beki oldu? Fatih Terim bu kadar iyi kadro kuruyorduysa, oyunculardan bu kadar anlıyorduysa bıraksaydınız kalsaydı takımın başında.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gökhan Zan - Servet Çetin ikilisinde ne buluyo bu hocalar. Köhler tarafından Beckenbauer'e benzetilen Ömer Toprak ne zaman bu ülkenin milli takımının formasını giyecek. Serdar Taşçı - Ömer Toprak stoperleri olduğunda adamlara söveriz Türkiye'yi tercih etmedi diye. Yazık gerçekten bu adamlara.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Neden bu savunma çok iyi ki kendi takımlarında oynamasalarda onları alıyorlar demek ki iyi adam suç onların değil ki.

Emre oyundan düşüyor ama hala oyunda.Arda artık birşey yapamıyor oyunda ısrarın anlamı ne hala çözemedim.Mehmet girdi bu adam Valencia'da nasıl oynucak vallaha ben anlamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fizik gücü yüksek,mücadele anlayışı güçlü bir takıma karşı 2.yarı direnemedik.Bu takımın forvet hattında Kazım olmamalı.Sercan,Semih,Nihat,Halil gibi gerçek santraforlar dururken Kazım'dan ileri uç elemanı olmaz.

Çağlar ve Gökhan Zan ile bu defans yürümez.Sakatlar var,onlar dönünce oturacaktır savunma.En ideal stoper ikilisi Servet-İbrahim Toraman olmalı.Sağ bek Gökhan Gönül,sol bekte de Hakan Balta olmalı.

Hamit de bugün etkisiz olan isimler arasındaydı.Ne ileri ne de geri yardım edebildi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Fizik gücü yüksek,mücadele anlayışı güçlü bir takıma karşı 2.yarı direnemedik.Bu takımın forvet hattında Kazım olmamalı.Sercan,Semih,Nihat,Halil gibi gerçek santraforlar dururken Kazım'dan ileri uç elemanı olmaz.

Çağlar ve Gökhan Zan ile bu defans yürümez.Sakatlar var,onlar dönünce oturacaktır savunma.En ideal stoper ikilisi Servet-İbrahim Toraman olmalı.Sağ bek Gökhan Gönül,sol bekte de Hakan Balta olmalı.

Hamit de bugün etkisiz olan isimler arasındaydı.Ne ileri ne de geri yardım edebildi.

Budur. Daha Ömer ve Egemen gibi stoperler var Servet ve Toramanla 4lü rotasyona girebilecek, Hakan'ın alternatifi olabilecek tek oyuncu İsmail, Çağlar nereden çıktı anlamak mümkün değil. İlla ki iri yarı santrafor istiyorsak Turgay orada duruyor. Ali Tandoğan G.Gönül'ün yokluğunda orayı hakeden ilk isim.

Bütün Türkiye bunları görüyor, hemen herkes hemfikir, Oğuz Çetin ne düşünüp başarısızlığı kanıtlanmış şablonda ısrar ediyor anlaşılır gibi değil? Gerçi Oğuz Çetin'in hala orada ne aradığını da anlamıyorum, o ayrı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

savunma ikinci yarıda rezaletti. sabri çabasına rağmen vasattı. çağlar birinci'yi de hiç beğenmedim.

hamit berbat oynadı.

arda, emre, tuncay ve kazım ilk yarıda çok iyi oynadılar. özellikle arda sayesinde gözlerimizin pası silindi.

selçuk inan ön liberoda yeteneklerini gösteremiyor. mehmet topal da çok kötüydü. yine mehmet aurelio'ya mı kaldık yani? valencia futbolcusu kendini göstersin artık. betis topçusuna kalmayalım.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri