1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Şehit ailelerine bağış yapıldı

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Default Şehit ailelerine bağış yapıldı

Başkan Yardımcımız Muzaffer Ermiş, ligin ilk yarısında H. Avni Aker Stadı’nda oynadığımız maçlarda elde edilen 100 bin YTL tutarındaki seyirci hasılatını Şehit Aileleri ve Yakınlarını Koruma ile Mehmetçik Vakfına verilmesi için Trabzon Valisi Nuri Okutan’a teslim etti.

Başkan Yardımcımız Ermiş, çekleri teslim etmeden önce yaptığı konuşmada Başkanımız Nuri Albayrak tarafından ligin ilk yarısında yardım yapılması konusunda bir söz verildiğini belirterek, “Bizde bu söz üzerine toplanan 100 bin YTL’nin, 75 bin YTL’sini Şehit Aileleri ve Yakınlarını Koruma, 25 bin YTL’sini de Mehmetçik Vakfına bağışlıyoruz” dedi.

Trabzon Valisi Nuri Okutan ise yapılan yardımın oldukça anlamlı olduğunu belirterek, “Trabzonspor Kulübü’nün yaptığı bu davranış bizi duygulandırdı. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu

Bu yapılan güzel bağış belkide Trabzonspor yönetimin 2 yılda becerebildiği en güzel olaydır. Keşke 5 maç seyircisiz oynama cezası almasaydık da 100 milyar değil 500 milyar verilseydi..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Çok güzel bir davranış.Tebrikler Trabzonspor.Umarım bu uygulama diğer kulüplerede yayılır.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Anlamlı ve güzel bir davranış Trabzon yönetimini ilk kez takdir ettim.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

herkes büyük klüp olamaz

Fotoğrafta görüldüğü üzere Nuri Albayrak yönetimi bu ödemeyi çek olarak vermiştir yani kurnazlık yapıp ödemeyi gelecek yönetime bırakmışlardır.Sadri Şener'de gelir gelmez çeki iptal edip anında nakit ödemeye çevirmiştir.

Mesaj Yetkileri