Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 285 sonuç

Konu: Çok Sevdik Be Abi (Beşiktaş)

Default Çok Sevdik Be Abi (Beşiktaş)

Okudum ve Onayladım..

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69093

Logomuz:

Attachment 991

Başkanımız Yıldırım Demirören

Attachment 992

Mabedimiz:İnönü Stadı

Attachment 993

FLAŞ !! FLAŞ !! FLAŞ!!

Beşiktaş başkanlık seçimlerine az bir süre kala başkanımız gider ayak son kazığı attı.Tanınmamış antrenör Emre Aybey Beşiktaş'ın başına getirildi.Taraftar bu durumu kendi sitelerinde protesto ederek başkan Demirören'i istifaya çağırdı.Aybey yaptığı basın toplantısında 2003 yılından beri dünyaca teknik direktöre verdiğimiz şansı banada vermelisiniz dedi.Yapacağım ilk iş takımı baştan yaratmak olacak dedi.Ve transferlere başladığını söyledi..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Başarılar Dilerim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başkanımız Yıldırım Demirören

Başarılar İnşallah İstedigin yerlere gelirsin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Vallahi BJK bunca senedir adam gibi iş yapamıyorsa bir bu taş kafa iki hakemler.

Neyse başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

çok mu sevdin be abi
    başarılar
    başkanımız bölümüne koptum yaw .D

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Başarılar arkadaşım.

Başkanı Değiştirmekle Başla :P
    Başarılar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok sevme be abi

Hadi bakalım
    Sentugo.

Çok teşekkürler herkese.Kaç senedir giriyorum buraya ama ilk defa yazmayı deniyorum.Evet gelelim takımımıza.

Satılık oyuncular

Delgado , Bobo , Holosko ,Tello , Zapotochny , Cisse

Sivok ve Seric harici tüm yabancıları satılığa çıkardım.Revizyon şart.Yıllarca revizyon diye kandırıldık ama bu sefer daha farklı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Holosko'yu tut bence. Çok faydalı oluyor.

Vee ilk bomba patladı ..

Willians Santana Beşiktaş'ta

Bir çok yazar onun geleceğin Ronaldinho'su olduğu görüşünde.. Bu transer bize 12 M YTL ye maloldu.24 ay taksitle
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Vee 2. Bomba.Hiç beklenmeyen bir transfer.Eduardo Costa Beşiktaş'ta

Last edited by emre80 : 12.Ocak.2009 at 00:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    Holosko'yu tut bence. Çok faydalı oluyor.
    Alberto satamıom zaten.Elimde kaldı bunlar

Evet
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İlk hazırlık maçımız kolaydı.Güzel oynadık kazandık. Maçın Adamı BOBO 9.2
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Eduoard Cisse Reading'te.Futbolcumuz İngiltere'nin Reading takımıyla 3 yıllık sözleşme imzalamıştır.Bu transferden Beşiktaş'ımız 4.1 M YTL alacak.

Last edited by emre80 : 12.Ocak.2009 at 00:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Maçın Adamı:BOBO 7.6

2.Hazırlık maçımızda iyidi.Bobo inadına beni satma der gibiydi.Allahtan sakatlandıda taraftarın fazla gönlünde yer kurmadan satacam onu 2 hafta yok

öncelikle kariyerinde başarılar.

bence holosko ve boboyu ilk sene tut delgadoyuda yerine iyisini alırsan sat.boboyu ikinci sene satarsın yaşı fazla değil zaten.ama bana kalırsa gökhan zanı direk sat ne kadar oynadıysam bu türkiye liginde hicbirinde sözleşme imzalamadı.en azından bosa gitmesin zaten cok bir faydası yok.

Gökhan Zanı Sat Eren Güngör'ü Al Kayseriden

Celso Borges Ve Keirrison Beşiktaş'ta !!!

Celso Borges - 625 K YTL
    Keirrison - 8.25 M YTL (24 Ay Taksit)

Aybey,bu 2 oyuncunun takıma katılışından dolayı mutlu olduğunu söyledi ve geleceğimiz emin ellerde dedi..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by mimar35 View Post
    öncelikle kariyerinde başarılar.

bence holosko ve boboyu ilk sene tut delgadoyuda yerine iyisini alırsan sat.boboyu ikinci sene satarsın yaşı fazla değil zaten.ama bana kalırsa gökhan zanı direk sat ne kadar oynadıysam bu türkiye liginde hicbirinde sözleşme imzalamadı.en azından bosa gitmesin zaten cok bir faydası yok.
    Gelen tekliflere göre bakıcam zaten.İyi bi fırsat bulursam kaçırmam..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Gökhan Zan Çanakkale'den gittiği için sempatim var adama.Satamıyom elim gitmiyo
    Last edited by emre80 : 12.Ocak.2009 at 01:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Sakın böyle bir şey yapma. Çok pis zarar edersin. Çok kötü oyuncu.. Alıcaksan Türk birisini Murat Sözgelmez'İ al..

Holosko'yu satayım deme. Oyunda mükemmel. İlk 11 oyat hatta.

Diğer yabancıları gönderebilirsin.. Sivok hariç.

Seneye bir kaleci şart bence...
    Sentugo.

İlk önemli hazırlık karşılaşmamızda 1-0 yenildik.Başa baş geçti mücadele ama onlar attı biz atamadık bu kadar basit.Dostluk kupasında 3.lük için mücadele vericez..

M.A.:Eduardo Costa 7.6
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Sakın böyle bir şey yapma. Çok pis zarar edersin. Çok kötü oyuncu.. Alıcaksan Türk birisini Murat Sözgelmez'İ al..

Holosko'yu satayım deme. Oyunda mükemmel. İlk 11 oyat hatta.

Diğer yabancıları gönderebilirsin.. Sivok hariç.

Seneye bir kaleci şart bence...
    Kimseyi satamıyorum.Daha doğrusu istediğim parayı alamıyorum.Dolayısı ile transfer yapmakta zorlaştı.Holosko için astronomik rakamlar istiyorum zaten.Bu nedenle kimse yanaşmıyo.
    Last edited by emre80 : 12.Ocak.2009 at 01:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Bu maçta çok şanslıydık.Yunanlara karşı kaleyi tutan 2 şutumuzun 2 si de gol oldu.Keirrison'un golle tanışması herkesi mutlu etti.Penaltılara gidince tamam gitti dedim fakat yendik.Evet daha ilk kupadan hüsranla ayrıldık.Kupanın galibi Bordoeux u 1-0 la geçen Bayern Münich oldu..

M.A.: Luciano Galletti 7.6
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Beşiktaş serbest durumda bulunan Uğur Yıldırım ' ı renklerine kattı.Katıldığı bir turnuvada Free Kick şampiyonu olarak ünlenen futbolcu sonrasında hızla bir düşüşe geçmişti.Beşiktaş'ta yeniden yükselmeye geçmek istediğini vurguladı.
    Last edited by emre80 : 12.Ocak.2009 at 01:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Bu maçtan galibiyetle ayrıldık.Keirrison ve Aydın çok güzel oynadı.Başka hazırlık maçı yapmıyacam artık Euro Cup ta ki rakibimi bekliyorum.Az kaldı ona da geliyorum.

M.A.:Keirrison 9.2

Vee Euro Cup taki ilk rakibimiz belli oldu.Bir Danimarka Takımı.Turdan eminim.

FC Midtjylland

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Oyuncularıma istediğim fiyatla bir teklif gelmiyo.Transfer bütçesi 0 YTL oldu.Bir çok oyuncu ile anlaşmıştım fakat parasızlıktan alamıyordum bu oyuncuları.Jem Karacan ,, Thiago Silva ,, Serkan Balcı ,, Mehmet Topuz..
    Galatasaraydan Alparslan Erdem ise klübü izin versede kendisi gelmek istemiyor..
    Last edited by emre80 : 12.Ocak.2009 at 02:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

başarılar inş.uzun soluklu bir kariyer olur

Bir çok pozisyondan yararlanamadık.Borges imdadımıza yetti.Keirrison hayal kırıklığına uğrattı bu maç.Uyum sorunu olabilir.

M.A.:Celso Borges 8.6

Lig başlıyoooor.İlk maçımda Ankara'ya gidip Gençlerbirliğine konuk oluyorum.Az sonraa..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sayinriza View Post
    başarılar inş.uzun soluklu bir kariyer olur
    inşallah rıza yaa.Fakat ligin ilk maçından aldık yenilgiyi
    Last edited by emre80 : 12.Ocak.2009 at 02:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

deplasmanda mı aldın ?? ama boş ver kapatırsın o yenilgiyi lige kötü başlayınca sonu güzel oluyor.

İlk maçta mağlubiyet.Ligin 17. sırasına yerleştik ilk haftadan.Morallerimizi bozmadan Avrupa daki maçımıza bakmalıyız.Transfer bitişine son 1 hafta
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sayinriza View Post
    deplasmanda mı aldın ?? ama boş ver kapatırsın o yenilgiyi lige kötü başlayınca sonu güzel oluyor.
    İnşallah dediğin gibi olur.kötü başladık iyi gitsin
    Last edited by emre80 : 12.Ocak.2009 at 03:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kötü başlanan lig ilerde düzelir

squat harmony diyorum sana sadece :P
    Sentugo.

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Kötü başlanan lig ilerde düzelir

squat harmony diyorum sana sadece :P
    bende squad harmony is very poor diom başka bişi demiom

Danimarka'da aldığım beraberlik bana turu getirdi.Ortada gitti maç.İlk maç avantajımızla yükseldik.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tomas Zapotochny i Willem II klubüne 1 M YTL karşılığı kiraya verdim.Başka bi transfer gerçekleştiremedik.Kirada olan Schildenfield haricinde takımımızda 10 tane yabancı futbolcu bulunuyordu.2 kişiyi TFF ye bildirdiğim listeden çıkarmam gerekiyordu.Zor bi karardı ama kadro dışı bıraktığım futbolcular

-Rodrigo Tello
    -Bobo Artık bu 2 oyuncuyu elden çıkarmaya uğraşıyorum.

Tomas Zapotochny i Willem II klubüne 1 M YTL karşılığı kiraya verdim.Başka bi transfer gerçekleştiremedik.Kirada olan Schildenfield haricinde takımımızda 10 tane yabancı futbolcu bulunuyordu.2 kişiyi TFF ye bildirdiğim listeden çıkarmam gerekiyordu.Zor bi karardı ama kadro dışı bıraktığım futbolcular

-Rodrigo Tello
    -Bobo Artık bu 2 oyuncuyu elden çıkarmaya uğraşıyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Önemli olan 3 puandı.Kötü oynadık.Keirrison 3 hafta yok..
    Last edited by emre80 : 12.Ocak.2009 at 06:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri