1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Tahrik Altındaydım !!!

Default Tahrik Altındaydım !!!

Sivasspor kaptanı Mehmet Yıldız, Emre Aşık'a küfretmesinin nedenini açıkladı: "Bana formasını göstererek, 'Bu formayı asla giyemeyeceksin. Hayal bile edemeyeceksin' diye konuştu. Kendimi tutamadım ve bana yakışmayan sözler sarf ettim"

Sivasspor kaptanı Mehmet Yıldız Galatasaray ile oynadıkları Fortis Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinin 117. dakikasında Galatasaraylı Emre Aşık'la girdiği tartışmada rakibine küfür ettiği gerekçesiyle doğrudan kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı.

En az iki maç ceza alarak Sivasspor'un, Kocaeli ve Bursa ile oynayacağı lig maçlarında forma giyemeyecek olan başarılı futbolcu gördüğü kırmızı kartın arka planını AKŞAM'a anlattı.

Galatasaray'ın tecrübeli savunma oyuncusu Emre Aşık ile defalarce ikili pozisyonlarda karşı karşıya geldiklerini belirten Yıldız, 'Bir pozisyonda sert bir harekete maruz kaldım. Bu hareket sonrasında kendisine sitem ettim. Bu konuşmanın ardından bana formasını göstererek, 'Sen bu formayı asla giyemeyeceksin. Hayal bile edemeyeceksin. Bu forma asla ve asla senin olmayacak' diye konuştu. Bu sözlerin ardından ben de kendimi tutamadım ve bana yakışmayan sözler sarf ettim. Bir sporcunun da rakibine böyle sözler söylememesi gerekir' dedi. Sporculuk hayatında bu güne kadar 2 kırmızı kart gördüğünü dile getiren Kaptan Yıldız, 'Kırmızı kart görmek bana yakışmadı. Öncelikli olarak beni sevenlerden, Sivasspor'a gönül verenlerden, Türk Spor kamuoyundan özür diliyorum. Ancak ağır tahrik altındaydım' diye konuştu.

Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

S....r lan a...k dedi.Ancak söyLediği gerekçeyLe pekte uyuşmayan bir küfür...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre çok tecrübeli gerçekten nerde ne zaman ne yapacağını çok iyi biliyor. Rakibi kırmızı karta zorladı ve amacına ulaştı.

evet kesinlikle emrenin tahriki sonucu oldu bu olay...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne tahriginden bahsediyor ya? 5-6 mactır berbat performans gösterdigi için baskı altındaydı orada da rakibine küfür etti. Böyle tahrik falan diyerek kendini aklamaya calışmasın boşuna.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Ortada kesin birşey yok.Emre'ye yığmayaLım suçu hemen.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Valla Emre'nin o kadar kısa sürede o kadar cümleyi söyleyebileceğini düşünmüyorum ama durduk yere de küfür etmez..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burada Emre'yi suçlamak saçmalık olur. Saha içinde rakibi tahrik etmek var kural dışı birşey değil. Emre'de bunu çok iyi kullandı.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Suç Mehmette Tahrik Bile Olsa Sen Mütevazilik Gösterip Sesini Çıkarmayacaktın

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bencede suç Mehmet Yıldız'ın.Madem sana sen bu formayı giyemezsin,hayal bile edemzsin diyor sende çalış azim et ve kendi üstündeki forma ile o hayalini bile kuramayacağın formayı ez.

Tabi 2 saat boyunca kouşuşturan bir adam bunu düşünemez o ayrı hesap

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Suç Mehmette Tahrik Bile Olsa Sen Mütevazilik Gösterip Sesini Çıkarmayacaktın
    abisi bunu hayatta yapamazsın..

emin ol türkiyede Türk futbolcu bunu hayatta yapamaz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Emre yapabiLeceği en iyi prof. sahaya yansıtmış Mehmet Yıldız'da vermesi gereken cevabı vermiş

Bende 8,10 sene amatör ve profosyonel takımlarda basketbol oynadım..Bizde yapıyorduk ve maç sonunda istediğimizi alıyorduk (: Kısacası Emre doğal olanı yapmış Mehmet'de kafasına göre kendini savunmuş Maç esnasında'da kimse birbirine sövmeden maçı bitiremez bitiririm diyen varsa yaLan konuşuyorsun derim..Onun için bu tür şeyler aşılmalı artık
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    abisi bunu hayatta yapamazsın..

emin ol türkiyede Türk futbolcu bunu hayatta yapamaz.
    Böyle düşündükçe tabi bi'şey olmaz bizden

En azından küfür ettiğini yalanlamıyor. Vereceksin 3 maç cezayı!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yalanlasa ne olacak Oğulcan? Kameralarda herşey net

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yalanlamıyor zaten daha neyi ispatlıcak.

Sivassporlu Mehmet Yıldız'ın kırmızı kart görmesine neden olan, aralarındaki diyalog konusunda da açıklamada bulunan Emre, şunları aktardı:

''Mehmet genelde mücadeleci ve rakibi rahatsız eden bir futbolcu. Uzak oynadığın zaman daha rahat edebiliyorsun. Yaklaşıp senin formandan çekmeye ya da formanı çekerek dönmeye çalışıyor. Ben de ona 'Formadan çekme olmasa, sen kolay kolay mücadeleye giremezsin, ya da adam geçemezsin' dedim. Kendisi de sinirlendi ve bana küfür etti. Ben de 'Ne diyorsun Mehmet, anlayamadım' dedim. Bana milli takımda 'Abi' diyen bir futbolcunun bunu söylemesi yakışıksız kaçtı, ama Mehmet'in, gazetelerde yer alan demeci verdiğine de inanmıyorum.''

Aslan Emre iyi açıklama yapmış bende katılıyorum Mehmet Yıldız'da teknik kapasite çok az anca bu şekilde geçer rakibi...

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Kaynak nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Mehmet Yıldız ın ve Emre Aşık ın ifadelerinin kendi ağızlarından çıktığını sanmıyorum ikisi de basın uydurması bence..

Arkadaşlar GS TV'YE yaptı açıklamayı emre ne yalanı i!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Yalanlasa ne olacak Oğulcan? Kameralarda herşey net
    Kameralarda net olan neleri yalanladı bu ülkede futbolcular Yalanlasa yalancı olacak bu kadar basit.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Emre Aşık bu acıklamaları GS TV'ye yaptı. Yıldızı bilmiyorum.

Emre Aşık ismini duyunca aklıma hep Nobre ile girdiği o meşhur ikili mücadele geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sen profesyonel futbolcusun bunu yapamasin

Nasil Volkani yerden yere vurduk Euro 2008 de Kollere yaptigi haraketten dolayi, Milli takimin oyuncusu boyle yapmamasi lazim dedik. Mehmet te eger milli takim futbolcusuysa, bu profesyoneligi gosterecek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gtTs26 View Post
    Emre Aşık ismini duyunca aklıma hep Nobre ile girdiği o meşhur ikili mücadele geliyor
    Nobre ismini duyunca aklıma hep Rizespor'a attığı o meşhur eliyle düzeltip ayağıyla vurduğu gol geliyor

Tahrik etmeyelim birbirimizi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şimdi , Emre Aşık dogruları söylemiş oda Milli Takım'dan Abisi(!) olan Emre Aşık sanki 40 yıllık askerlik arkadaşıymıs gibi küfür etti atıldı hak etti.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Sivassporlu Mehmet Yıldız'ın kırmızı kart görmesine neden olan, aralarındaki diyalog konusunda da açıklamada bulunan Emre, şunları aktardı:

''Mehmet genelde mücadeleci ve rakibi rahatsız eden bir futbolcu. Uzak oynadığın zaman daha rahat edebiliyorsun. Yaklaşıp senin formandan çekmeye ya da formanı çekerek dönmeye çalışıyor. Ben de ona 'Formadan çekme olmasa, sen kolay kolay mücadeleye giremezsin, ya da adam geçemezsin' dedim. Kendisi de sinirlendi ve bana küfür etti. Ben de 'Ne diyorsun Mehmet, anlayamadım' dedim. Bana milli takımda 'Abi' diyen bir futbolcunun bunu söylemesi yakışıksız kaçtı, ama Mehmet'in, gazetelerde yer alan demeci verdiğine de inanmıyorum.''

Aslan Emre iyi açıklama yapmış bende katılıyorum Mehmet Yıldız'da teknik kapasite çok az anca bu şekilde geçer rakibi...
    Sana Göre Azdır Kapasitesi Bana Göre Çoktur Ama Unutma O Teknik Kapistesi Az Mehmet Yıldız Daha 2 Hafta Önce Sizin Takıma Gidiyordu Nerdeyse
    Mehmetin Suçu Var Burda Ama Emre Aşıkda Sütten Çıkmış Ak Kaşık Değil Bence

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Nobre ismini duyunca aklıma hep Rizespor'a attığı o meşhur eliyle düzeltip ayağıyla vurduğu gol geliyor

Tahrik etmeyelim birbirimizi
    Banane Nobre'nin elle attığı golden ben Trabzonspor taraftarı olduğum için Nobre'nin elle attığı gol ile tahrik olmam

Sadece Emre Aşık denen ademoğlu ile ilgili bir anektodu yazdım

Umit Karan hic bir sey yapmadigi halde atildi ya?!? , aaa ama M.Yildiz Tahrik olmus adam hakli, bundan sonra bu forumda yazilan yorumlara tahrik olanlar direk kufur etsinler ...

Mehmet Yıldızı hiç sevmiyorum zaten.GS'da oynucak kapasiteye sahip değil.Yönetim umarım ilerki zamanlarda bir hata yapıp onu almaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Herşeyde olduğu gibi futbolda centilmenlikti vs. idi bunlarıda yanlış anlıyoruz. Turgut'ta söylemiş bende iyi bilirim bu işi. Basketbol maçlarında rakip hocanın yanından geçerken laf atarsın. Rakibi çimciklersin, iteklersin. Sinirlendirecek oyun oynamasını etkileyecek işler yaparsın. Bu oyuncuya tükür yada küfür bas demek değildir yada bu dediklerimi haklı kılan şeyler değildir. Nasıl ki bir maça hazırlarken idmanın yanında psikolojik hazırlamada önemlidir diyorsak maç içerisinde oyuncularında birbirinin psikolojik yönden yıpratması normaldir ve hatta yapılmalıdır. Mahallede maç oynarken iki kişi mücadele ediyorsa kendi takımımızdakine hadi yersin onu demiyormuyuz. Çok üstten dışarıya atılan bir topta kaleyi biraz yukarı alın demiyormuyuz. Daha onlarca örnek söyleyebilirim.

Emre profesyonelce tahrik etmiş ve Mehmet'te bu oyuna gelmiştir. Ancak bunun adı ağır tahrik kesinlikle değildir.

Mesaj Yetkileri