Leverkusen maçındaki hezimet ve bu akşam Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi bu maçın önemini 5 kat arttırdı. Bir yenilgi daha kaldıramayız. Bu nedenle bu maç bol gollü bir galibiyetle sonuçlanır. Tahminim 4-1. Lincoln oynarsa gol atar.
Galatasaray
Kasımpaşa
Berabere
Leverkusen maçındaki hezimet ve bu akşam Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi bu maçın önemini 5 kat arttırdı. Bir yenilgi daha kaldıramayız. Bu nedenle bu maç bol gollü bir galibiyetle sonuçlanır. Tahminim 4-1. Lincoln oynarsa gol atar.
Barusso ön liberoya Emre sağa geçti.Kalli bizim forumdamı dolaşıyor ne.
Lincoln bir şeyler yapmaya çalışıyor ama yapamıyor. 2.yarı bakalım ne olacak. Barusso'da uzaktan yokladı kaleyi bir kaç defa.
![]()
I'm back...
Kasımpaşa'ya tek oy veren benim. Kazanacağını düşünmeye başladım. 1-0 öne geçseler G.Saray çevirmekte çok zorlanacak.
Kasımpaşa beklediğimden daha dirençli çıktı![]()
Yukarıda ki yorumu yazarken Kasımpa 1-0 öne geçti. İlk yarı skoru: G.Saray: 0-1 :Kasımpaşa...
Çok güzel bi frikik gölüydü.
Derken gol geldiKasımpaşa 0-1 önde. Galatasaray çöküşte..
45'te firkikten yedik..Şanssızlık..
Tebrikler Galatasaray, tebrikler Kalli..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Erhan müthiş bir gol attı. Ama bir şey var. Hakem 1 dakika uzatma verdi. Faul olduğunda ise dakikalar 46:30'u gösteriyordu.
I'm back...
Güzel attı Erhan..
Kasımpaşa bu skoru korumaya çalışırsa yenilir..İlk yarıdaki gibi oynaması lAzım...
Kasımpaşa beklenenin aksine çok iyi oynuyor...
Barbaros çok iyi oynuyor.Keşek alsaydık,Cisse'ye çok iyi alternatif olurdu...
Pozisyonun uzaktan yakından faulle ilgisi yok,hakem faul caldi ve gitti gol oldu.
Zaten biz de kötü oynuyoz,2.yari da sihirli bir degnek degmezse takima bu macta puan kaybederiz.
Sabahtan beri top ortada dönüyordu e belliydi bir duran topun eline bakacağı gölün, duran top Kasımpaşa'ya geldi onlar attı..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
İlk yarı 0-1 bitti.
Kasımpaşa'dan gol beklemiyordum ilk yarıda hele hele frikikten hiç beklemiyordum![]()
Maç alıştığımız Galatasaray maçları gibi değil, koşam, pres yapan bir Galatasaray yok bugün sahada. Hakem de dakika başı düdük çalıyor ve tempo da oluşamıyor bir türlü. Aslında çalınmaması gereken çok pozisyonda düdük çaldı.
Emre orta sahaya neden koyulur hiç anlayamadım ama neyse ki çok geçmeden onu geriye aldı. Song biraz gibi geldi bana, 2 tarafta da öyle göze batacak bir oyun sergileyen oyuncu yoktu.
Gol ise çok güzeldi ama Kasımpaşa için bence iyi olmadı. Şimdi Galatasaray 2. yarıya baskılı başlayacak ve ilk dakikalarda gol bulabilirse maçı farklı bile kazanacaktır. Kasımpaşa'nın kaybedecek birşeyi yok, defansa gömülmezse bu maçtan belki puan çıkarabilirler. Ama Galatasaray Galatasaray gibi oynamaya başlarsa işleri çok zor.
"YÜCE ATATÜRK"
Kasımpaşa 2. yarı kapanırsa maçı çevirme ihtimalimiz yüksek, aksi takdirde maç sabaha kadar oynansa böyle gider..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Galatasaray'lı arkadaşlar bence futbolculara hiç mi hiç kızmasınlar! Hatırlayın sevilla maçı öncesi bizim berabere kaldığımız maçta futbolcuların kafası tamamen Sevilla maçındaydı. Şimdi durum gs de aynı, bu maça pek kafa olarak hazır çıkmamışlar besbelli fenerbahçe maçına odaklanmışlar. Ama ikinci yarıda büyük takım olmanın gereğini yerine getirecekler gibi duruyor yoksa haftaya beşiktaş maçı var
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Evet onun da hakkını vermek lazım, Fatih kritirk müdaheleler yaptığı için benim aklımda daha çok o kalmış ama dediğin gibi Barbaros da takımı iyi hücuma çıkardı, defasnta da oldukça yerinde müdaheleleri vardı.
Ama şunu da söylemek istiyorum Kasımpaşa da kazanacağına inanmıyordu sanırım. Evet iyi oynadılar, pozisyon buldular ama çoğu pozisyonu da orta yyapamadan, şut çekemeden harcadılar. Bu kafayla oynarlarsa ligde kalmaları çok zor, gerçi kalacağını düşünen sayısı çok azdır ama bu galibiyet bile onları kurtaramaz.
"YÜCE ATATÜRK"
(/s)
Leverkusen maçının acısı bu maçtan çok fena çıkıcak. Oyuncularda olumdu tepki yapıcaktır bu yenilgi.Hırslanıp şampiyonluğa çok daha fazla yükleniceklerdir.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Zor maç olmaz bakalım yine tamamen türkmü olcaz
Kasımpasa fizikmen iyi degil..Korkulacak bir oyuncuları yok bence..Bu maç'ı alırız..Arda yerine Lincoln oynayacaktır..Barusso kesin oynayacaktır ki oynamalı..Kalli revizyon yapabilir..Fenerbahce ve Beşiktas maçı futbolcular için daha önemli olacak..Taraftara özür borçları var..
Last edited by Emurafu : 22.Şubat.2008 at 16:06
G.Saray Avrupa'ya veda etti.Bütün ağırlığını lige verecektir.Dolayısıyla rahat alır G.Saray...
Büüüyüük bir revizyona girer Kalli efendi şimdi halbuki ne suçu var futbolcuların Barusso,Rigo ve Lincoln oynamalı artık...
Leverkusen maçının akabinde böyle kolay bir maç gelmesi GS için hediye oldu kazanırlar... Kasımpasa gecen hafta moral buldu aslır biraz maça ama tecrübesiyle alır maçı GS...
Kasımpaşa'yı yense ne olur yenmese ne olur diyeceğim ama önümüze bakmamız lazım. Geçmişle dalga geçsekte veya geçmişle övünsekte geride kalıyor.
Lig açısından kazanmamız gereken bir maç hem Fenerbahçe maçı öncesi moral olacağı gibi Beşiktaş maçı önceside kayıpsız bir haftayı geride bırakmalıyız.
Fark olur veya zor olur demeyeceğim ancak Galatasaray ne yapıp edip kazanacaktır.