Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: Karakartal Yang Update

Default Karakartal Yang Update

Kusura bakmayın sunu unutmusum hemen koyuyorum

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954 kuralları okudum kabul ediyorum

OYUN: FOOTBALL MANAGER 2009
    DATABASE: FM09 YANG UPDATE
    SEÇİLİ LİGLER: ALMANYA, İNGİLTERE, İSPANYA, İTALYA, TÜRKİYE
    VERİ TABANI BOYUTU: KÜÇÜK

Site içerisindeki amaç: Kariyerleri canlandırmak, zevkli, insanları okumaya teşvik edecek düzenli ve ss'li bir kariyer yapmak..
    Oyun formatı: Takım seçerek başlayacağım, muhabir ile röportaj vs. gibi birşeyler azda olsa yapacağım..

Seçilen takım: BEŞİKTAŞ J.K.

Amblem:

Stadyum: İnönü Stadı

Taraftar:

Takım bilgisi:

Takımın Yıldızları

Bobo Da Silva

Fabian Ernst

Matias Delgado

Rodrigo Tello

İLK RÖPORTAJ

Muhabir: İlk önce hoş geldiniz, Beşiktaş ile bir sözleşme imzaladınız öncelikle amacınız nedir ?

Ben: Genç türkler almak, gereksiz yabancılarımı satmak, yerlerine takımı daha iyiye taşıyacak tanınmış ve yetenekli yıldızlar ile toparlamak..Takımın popülerliğini arttırıp hem ligde hem avrupada başarı sağlamak..

Muhabir: Gelecek ve gidecek oyuncular hakkında neler söyleyebilirsiniz?

Ben: Sadece gerekli oyuncuları alacağım ve çok alternatifi olan yabancı oyuncularımı satacağım.. Tabi gelirde önemli..

Muhabir: Teşekkürler, Başarılar dilerim..

Takımın İlk halinden bir kare

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Kariyer onaylandı.

Başarılar diliyorum.

Teşekkürler

Flaş Haber ! LigTv

Son aldığımız haberlere göre Tuğcan İnan takımı toparlamak için ek bütçe istedi ve Başkan bu isteğini kabul etti.. ( Yang Update her türk takımı için geçerlidir..)

Beşiktaş'tan Transfer Şov ..!

Beşiktaş transfer dönemini çok iyi kullanarak gerekli gördüğü mevkiilere ( WBL - WBR - SC - AMR ) Mevkiilerine oyuncu alırken bazı genç yıldızlarıda yetiştirmek üzerine kadrosuna kattı işte transferler ..!

VARAN 1

Mehmet Topuz

TD YORUMU : Bana göre sağ kanattaki sorunlarımızı tamamen çözecek ve bu oyuncuyu alarak ezeli rakiplerimizede çok güzel bir çalım attık fiyat 1m + 24 ay 3m taksit

VARAN 2

Mehmet Yıldız

TD YORUMU: Forvette Holosko'yu kiraladık ve Bobo'yu sattık bu yüzden alacağımız yabancı santraforun yanında Nobre ile değişmeli oynayacak bir forvete ihtiyacımızı vardı ve bu mevkiiye çok ucuz bir mevlaa'ya Türkiye'nin en iyilerinden birini aldık.. fiyat 500k + 18 ay 1 m taksit

VARAN 3

Gabri

TD YORUMU: Genç Serdar yeterli gelmiyordu bizde zamanında Barça'da tecrübe kazanmış, Ajax'ın 29luk yıldızı Gabri'yi kadromuza dahil ettik fiyat 500k + 1.5m 18 ay taksit

VARAN 4

Levan Kobiashvilli

TD YORUMU: İ.Üzülmez'in vakti geldi.. E doğal olarak o mevkii'ye biri lazımdı bizde 30 yaşındaki tecrübeli Schalke'liyi kadromuza dahil ettik.. 6+2 yabancı kuralından dolayı Ekrem Dağ ile değişmeli olarak oynayacaktır.. fiyat 1m + 2.5 m 24 ay taksit..

VARAN 5

Nizamettin Çalışkan

TD YORUMU: Genç ve çok yetenekli elbette lazım olacaktır gelişimide iyi olursa kadroda yer bulur..

GİDENLERE GÖZ ATARSAK

FİLİP HOLOSKO : SALZBURG - KİRALIK + 600 K

BOBO : WİGAN - 3M

EDUARD CİSSE : WEST BROM - 2.1 M

RÖPORTAJ

Muhabir: Sayın İnan :P Transferleri bizim için değerlendirimisiniz ?

Ben: Tabii, hepsi isteğim üzerine yapıldı kadromuzun oturması için gerekli olan transferleri yaptık.. Hepsi çok değerli oyuncular hepiniz hoşgeldiniz..

Muhabir : Ya giden oyuncular ?

Ben : Fiyat olarak gelen teklifler iyiydi ve alternatifleri vardı ee daha öncede söylediğim gibi alternatifi olanlar gidecekti.. Hepsine başarılar..

Muhabir: Daha transfer bekleyelimmi ?

Ben: Tabi şuan 3 dünya çapında forvet ile görüşüyorum.. Birini kadromuza katacağız birde kiralık bir genç ile anlaşmak üzereyiz bunların ardından dış transfere son vereceğiz.. Ayrıca Ali Tandoğan ve İbrahim Üzülmez'e de yol göründü..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Holosko'yu yollamakla çok büyük hata yapmşsn 9.1 oynuyosan Delgado - Holosko - Bobo senede 20 gol ortalamayla oynuyolar. 9.2'de Holosko daha 1. devre bitmeden 19 gol atmıştı.

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Holosko'yu yollamakla çok büyük hata yapmşsn 9.1 oynuyosan Delgado - Holosko - Bobo senede 20 gol ortalamayla oynuyolar. 9.2'de Holosko daha 1. devre bitmeden 19 gol atmıştı.
    Ama bu Yang Update ve Holosko yu satmadım sadece kiralık yolladım 1 sezon 6+2 den dolayı ya yedek kalıcaktı yada oynayamıcaktı o yüzden bari tecrübe kazansın diye gonderdim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bobo ve Holosko'yu yollaman ilginç olmuşama aldıklarınla ligi bitirmişsin diyebilirim.Başarılar.

Şimdi herkes Boboyu neden satıp Holosko'yu yolladığımı anlayacak :P

CARDOZOOO :P

Beşiktaş'ta Yaprak Dökümü devam ediyor..

İbrahim Toroman 3.3 m karşılığında Fulham'a transfer oldu..

VEE BEŞİKTAŞ BOMBAYI PATLATTI .!!

OSCAR CARDOZO BEŞİKTAŞ'TA..!

TD YORUMU: Sözümüzü tuttuk müthiş bir yıldızı kadromuza kattık başarılı olacağından eminim ona güvenim tam.. fiyat : 2 m + 5.25 m 24 ay taksit

VE BEŞİKTAŞ'IN DIŞ TRANSFERE SON VERDİĞİ OYUNCU

DENİZ YILMAZ KİRALIK OLARAK BEŞİKTAŞ'TA

TD YORUMU: Genç bir oyuncu 12 aylık kadromuza dahil ettik mutluyuz.. fiyat 0 sadece maaşının%60 ı ödenecektir..

Hazırlık Maçları sona erdi ..

MAÇLARIN HEPSİNDE YEDEKLER VE PAFLAR DAHİL 12 OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ BİRDEN KULLANILMIŞTIR .!

İlk Maç
    Bucaspor 0 - 4 Beşiktaş

Goller: M.Yıldız,M.Topuz,İ.Toraman,Nobre
    Maçın Adamı:Mehmet Topuz

İkinci Maç
    Wisla 0 - 1 Beşiktaş

Goller: Nobre
    Maçın Adamı: Mert Nobre

Üçüncü Maç
    Beşiktaş 5 - 1 Göztepe

Goller:Oktay Seker (K.k.), Sivok( p), Mehmet Topuz( p), Ernst, Mehmet Yıldız
    Maçın Adamı: Fabian Ernst

Dördüncü Maç
    Samsunspor 0-2 Beşiktaş

Goller:Mehmet Yıldız, Oscar Cardozo,
    Maçın Adamı:Rodrigo Tello

Beşinci Maç
    Beşiktaş 1 -0 Elazığ

Goller: Mehmet Yıldız
    Maçın Adamı:Mehmet Yıldız

Hazırlık maçları sonucu TD yorumu

Genelde yeni transferlerin coştuğu maçlardı herkes kendini kanıtladı buda beni memnun ediyor..Cardozo son 2 maça katıldı ama yinede çok etkiliydi.. Mehmet Yıldız yıldızlaştı.. Mehmet Topuz kendini bir kez daha kanıtladı, Emrullah kendini gösterme şansı buldu , Kobiashvilli yeteneği ile kendini aştı, Gabri her zamanki gibiydi tam bir bek .. Bunların dışında takımda bende hemen once transfer olmuş , Ernst, Yusuf, Erkan, Uğur ve Ekremde çok iyiydi özellikle Ekrem ve Ernst gözüme çarpan isimler arasındaydı, Erkan ın şansız sakatlığı onu son 2 maça kadar değerlendirememem ile sonuçlandı... Son olarak takımın demirbaşlarından Nobre,Tello,Zapotocny,Sivok,Delgado da formundaydı.. Beğenmediğim oyuncularda zaten yeni takımlarına yollandı.. Ayrıca Deniz takıma hazırlık maçlarından sonra dahil oldu onun hakkında bir yorum yapamayacağım..

Bir Röportaj daha

Muhabir:
    Acaba hazırlık döneminde en beğendiğiniz oyuncu kimdi ?

Ben:Kesinlikle Mehmet Yıldız'dı çok etkili ve hırslı bir futbol oynadı golleri ile takıma güç kattı..

Haberler

Dış transferde 7 oyuncuyu kadrosuna katan Beşiktaş iç transferdede Nobre ve Gökhan Zan ile 3 er yıllık anlaşma imzaladı..

Elazığ maçında sakatlanan Matias Delgado'nun 2-3 hafta arası forma giyemeyeceği açıklandı onun yerinde Yusuf Şimşek forma giyecek.. Rüştü ise 1 ay forma giyemeyecek onun yerine Hakan Arıkan forma giyecek..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bari Cardozo'yu almasaydın

Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Bari Cardozo'yu almasaydın
    Eee Bobo'yu neden sattık sanıyorsun :P

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tuco.7 View Post
    Eee Bobo'yu neden sattık sanıyorsun :P
    bitmiş bir ligi oynayacaksın zevk vermezşaka bi yana artık bi UEFA yaparsın

İnşallah bakalım hedefimiz o ama

Beşiktaş transfere tam son verdi derken şok bir gelişme yaşandı ve Rüştü'nün ve Hakan'ın sakatlanıp durması üzerine Beşiktaş 3. kaleci olarak 1 Sezonluğuna Yavuz Eraydın'ı kadrosuna kattı..

YAVUZ SADECE HAKAN VE RÜŞTÜNÜN SAKATLIK SORUNLARI YÜZÜNDEN 1 SEZONLUK ALINMIŞTIR.. ÜCRETİ 100 K DIR.. PARA KALMADI OLSA SERKAN KIRINTILI, GOKHAN TOKGOZ, ORKUN USAK VEYA TOLGA ZENGİN'İ DÜŞÜNÜYORDUM

Bu mecburi transferden sonra Beşiktaş'ın taktiği ..!

Sakatlık veya gelişme vs. durumunda kadroda değişiklik olacaktı 6+2 den dolayı Kobbiashvilli yedektedir, onu yedek seçmemin nedeni ise Ekrem'in bayağı iyi oynamasıydı..durumlara göre asada alınacaktır..

ŞOK ŞOK ŞOK REAL MADRİD 32 YAŞINDAKİ OYUNCUSU MİCHAEL SALGADO'YU 130 K KARŞILIĞINDA BEŞİKTAŞ'A ÖNERDİ! EĞER GELİRSE YANLIZCA AVRUPADA OYNAYABİLECEK[/COLOR]

Tuğcan İnan'da transfere sıcak bakarken Kontratta anlaşılırsa 1 veya 2 sezon imzalanacak ..!

Bir diğer haber ise Kobbiashvilli 2 hafta sakatlandı bu kadar sakatlığın antrenmanlarda üstüne gelmesine sinirlenen Tuğcan İnan doktor ekibini ve antrenman programı tamamen değiştirdi ..

Başarılar Trasferler güzel ama holosko'yu göndermen hata olmuş

Arkadaşlar Holosko satılmadı Yanlızca kiralık gitti bu sezon forvette Cardozo olcağı için ve 6+2 olduğu için oyna ya sonradan girecekti ya hiç giremeyecekti bende bari tecrübe kazansın gol atsın diye 12 aylık kiraladım ..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Koper - Bjk Euro cup öneleme ilk maçı ..!

Ayrıca Real Madrid'in neredeyse bedavaya Beşiktaş'a önerdiği Michael Salgado popularite amacıyla 1 sezonluğuna Beşiktaş'a transfer olmuştur..! SALGADO YANLIZCA AVRUPA'DA FORMA GİYECEKTİR ..!

Sezonun en önemli ve en pahalı transferlerine bir göz gezdirelim

İlk süper lig maçımızı aldık hayırlı olsun

Bu arada son transferler ile iyice güçlenen Beşiktaş gözünü UEFA'ya dikti Tuğcan İnan ve oyuncuolar çok iddalı konuşurken avrupa ve Türkiye bu gelişmelerden memnun görünüyor:P:P
    Last edited by tuco.7 : 24.Şubat.2009 at 17:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

ayrıca Salgado dediğim gibi bedavaydı aldım sezon ortasında satıcam para kazanırım kadro numarası bile vermedim sadece avrupada oynatırım

Transferler güzel Holoskonun kiralik gitmesi bile hatalı olmus.Taktik ilginç avrupa maçlarında bununlamı oynucaksın?

Başarılar.

Uefa'da 2 . önelemeleri attığımız toplamda 5 gol ile geçtik

Elemelerdeki en büyük şok Genk'in Trnava adlı bir takıma ve Brondby'nin İnterblcok'a elenmesi oldu

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sicey59 View Post
    Transferler güzel Holoskonun kiralik gitmesi bile hatalı olmus.Taktik ilginç avrupa maçlarında bununlamı oynucaksın?

Başarılar.
    Evet bu taktik ile oynayacağım kendim yaptım ve bayağıda iyi pas ve atak yapıyoruz Gabri gibi bekin olunca atakta yemiyorsun Holosko gelsin kiradan vallaha as kadroya alcam isyan etti herkes :P
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Gerçekten çok ilginç bir eşleşme

Last edited by tuco.7 : 24.Şubat.2009 at 18:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hehe ilginç bir eşleşme gerçekten
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Bu önemli mücadelede rakibe şans tanımadık Mehmet Yıldız yine yıldızlaştı ve attığı 2 gol ile Bjk'nin galibiyetinde büyük rol oynadı..1

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cardozo kötü oynamıs ama Mehmet coşmuş
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Evet Cardozo beklemediğim kadar kötü oynuyor :S Ayrıca transfer dönemi sona erdi ..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cardozo biraz geç açılıyor öyle bir huyu var Metalist'te Jaja'ya dikkat orta sahadan atmasın yine

Ard arda 2. Anadolu büyüğü ile maça çıktık, Cardozo sonunda toparlandı ve çok iyi bir performans sergiledi , ayrıca Delgado sakatlandı(1 veya 2 hafta uzak kalacakmış), hemen ardından onun yerine oyuna dahil olan Yusuf girer girmez golünü attı ardından sahneye Mehmet Topuz girip durumu 3-1 yaptı sonra sahneye Ekrem Dağ çıktı ve maç 4-1 oldu ve tam maç sona erecekken Kannaman durumu 4-2 yaptı

Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Cardozo biraz geç açılıyor öyle bir huyu var Metalist'te Jaja'ya dikkat orta sahadan atmasın yine
    Doğru diyorsun bende ondan korkuyorum

Haftanın maçında Fenerbahçe Galatasaray'ı harcadı :|

Metalist maçına iyi başladık Cardozo neredeyse orta saha çizgisinden müthiş bir gol ile bizi 1-0 one gecirdi, ardından Tello klasına yakışır bir gol ile durumu 2-0 yaptı.. Dedik ya Cardozo'ya Sivas maçı yaradı diye aynen öyle oldu ve maçtaki 2. golünü atarak durumu 3-0 a getirdi .. Yeremenko'nun golü ile 3-1 olan durum son dakikalardada bozulmuyor ve Beşiktaş hak ettiği bir galibiyet alıyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Metalist'in gazabına uğramamışsınbu arada Fener'i öyle görünce duygulandım eyyy gidi günlerbu sene bi yüzümüzü güldürmediler...

Gerçekten inanılmaz bir fikstür Kayseri - Sivas ardındanda Trabzonspor ile karşılaştık .. Arada Avrupa maçlarımızıda saymak gerekirse oyuncularıma teşekkür etmeliyim Neyse maça geçersek..

İlk yarıda iki takımda etkili ataklar yaptı gole yaklaştı fakat bir türlü o istenen gol gelmedi.. Delgado iyileştiği için kadroya almıştım fakat ufak sakatlığı başlayınca 2. yarıda yerini Yusuf aldı, ve ne yazıkki 2. yarıya iyi başlayan takım Trabzon oldu ve 1-0 Gökhan ile öne geçtiler.. Maçıda bu şekilde sonuçlandırdılar.. İşte ss

Bu Eskişehir maçımdan bir kare ne yazıkki Cardozo sakatlandı.. İlk golüde o atmıştı ama yinede farka gittik.. İşte hatalı penaltı golümüz dikkat edin kaç kişi içeride

ve maç sonu ss miz

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Cardozo 3 hafta sahalardan uzak kalacak yerine Nobre forma giyecek Nobre yerine ise yedeğe yine bir forvet olan Deniz Yılmaz geçicek sonunda şans bulacağını biliyorduk
    Last edited by tuco.7 : 24.Şubat.2009 at 19:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

3-1 lik galibiyetimizin rövanşını almak isteyen Metalist maça hırslı başladı fakat Tello'nın müthiş free-kick golü ile ümitleri daha maçın başında yıkıldı.. Ve Tello 2. kez sahneye cıkarak ilk yarıya son noktayı koydu 2-0.. 2. Yarıda genç forvet Deniz Yılmaz'ıda maça çıkaran Tuğcan İnan'ın Beşiktaş'ı maçı 2-0 kazandı..

Bu şekilde toplamda 5-1 ile gruplara kalmaya hak kazandı ,diğer temsilcimiz Kayseri ise 3-1 ve 2-0 lık skorlar ile Aston Villa'ya elendi..

En büyük şok ise AEK'yı eleyen Maritimo oldu..

İşte maçın Ss'si

Haftaya Sivas şoku ile başladık, Sivas Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 malup etti ,ardından Hacettepe maçı büyük bir hızla başladı ilk golü daha 4. dakikada Penaltıdan kaydederken, yine Tello'nun free-kick golü ile 2-0 öne geçtik.. Bu Tello'nun bu sezonki (Avrupa + Süper lig) 4. free-kick golü oldu ve ilk yarı bu şekilde sona erdi.. 2. yarıya yine hızlı başlayan Beşiktaş oldu ve Nobre ile durumu 3-0 yaptı.. Vee yine Penaltı yine gol yine Mehmet Topuz bu sezonki 4. penaltı golümüz oldu ve M.Topuzun penaltıdan attığı 3. gol oldu.. ve maç 4-0 sona erdi..

Sırada İ.B.B. var :P Maç başladı ve başlar başlamaz 1-0 geriye düştük :|ve inanılmaz duru 2-0 gerideyiz :S Cardozooo iyileş artık :| O kadar pozisyon yaşadık hepsinde kaçırdık..

Ve ligdeki son durum..

İbb maçının ardından korkulu başlayan maçta etkili taraf bizdik ve kornerden gelen topta Zurita topu kendi ağlarına yolladı.. Lige çok iyi başlayan ve müthiş oynayan Mehmet Yıldız suskunluğundan dolayı bu maçtada yerini Nobre'ye bıraktı ve 2. yarı devam ediyor.. Penaltı ve Cardozo sahalara muhteşem bir dönüş yapıyor 2-0 oldu.. Ve oda nesi inanılmaz bir gooool .! FABİAN ERNST Orta sahadan müthiş bir gol atıyor inanılmazzz .! Maç 3-0 sona eriyor..

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri