1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: İnanılmaz Pas Hataları(Yeter Artık)

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Angry İnanılmaz Pas Hataları(Yeter Artık)

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

Benim oynattığım her takımda ve her maçta inanılmaz top kayıpları oluyor.Tam atağa kalkacakken adam pas vermiyor ve ayağındaki topu kaybediyor.

Bu bir veya iki kere olmuş birşey değil.Her maçta defalarca oluyor.Bu sorunu nasıl giderebilirim?

Şimdiden sağolun...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pas türünü kısa yaparak, Çok yüksek bir yaratıcılık serbestliği varsa biraz azaltarak, Kısa paslı oyunu fazla yüksek tempoda oynamayarak.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bas türüm kısa ve oyun tarzım yavaş.Zaten adamlar ağır davrandığından kaybediyorlar.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Farklı taktikler denesen sonuç yine aynı mı??

Burak bunu yazmana bile gerek yok hepimiz de çoğu zaman olan bir sorun.Çok pas hatası oluyor.Bu büyük bir sorun.İnşallah yeni çıkacak patchlerde bu sorun ortadan kalkar.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Taktik çok değiştirdim ama bir türlü oturtamadım.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Cool

WaLLa arqadaşım bnce pası direk oLar** beLirLe Tempoyu hızLandır işe yarayabilir.Ayrıca kaptıran oyuncuLarın mentaLitesini biraz daha att**a çevirirsen düzeLebiLir die düşünüyorum.Ayrıca time wastinqi düşüqe qetir.İşe yarar qibime qeliyo
    Last edited by Uchiha Itachi : 30.Ocak.2008 at 13:51

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

tempoyu çok yavaş yapma normaL iLe yavaşın tam ortası yap.Kısa pas stiLi iLe oynarken genişLiği dara getir..Ben kısa pas stiLiyle oynuyorm gayetde memnumum pek top kaybı yaptıkLarı söylenemez.
    Last edited by GebzeLi1907 : 30.Ocak.2008 at 14:24

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Peki teşekkür ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tempoyu normal yap ve pas tercihinide kısa yap arkadaşım. eğer dahada olmazsa adamları sat

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yönettiğin takımın oyuncu kalitesi nedir bilmiyorum. Ancak normal yaşama vurduğumuzda da oyuncuların sürekli hatasız pas yapması beklenemez. Bu oyunda da gerçekleşiyor olabilir. Senin sorunun olan sürekli pas hatası olması ise bence oyuncu özelliklerinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Antremanları bu özelliği artıracak şekilde yaparsan problemin kalmaz. Tabi takımın kaliteli oyunculardan kuruluysa bu konuda pek bir fikrim yok.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

arkadaşlar benim sorunum da böyle çok top kaybı olmasa da bir taktikle anca 3 maç kazanabiliorum sonra kaybetmeye başlıorum

taktiginizde butun verilen talimatlar birbiriyle uyumlu olunca pas yuzdesi de fazla cıkıyor tabi oyuncu kalitesi de onemli

valla kimi maçlarda süper paslaşıyor lar kimi maçlarda ise top tutamıyorlar bende anlamadım gitti sonuçta bilgisayar bu yanii ne yapsan yapp ....

arkadaşlar üşenmeden hepinizin çözümlerini okudum. Maalesef bu top kaybının sebebi defans oyuncunuzun Concentration skill'inin düşük olmaından kaynaklanıyor. 13-14 bile olsa bu skill top kayıpları yaşanıyor.Ben defans alırken Min 16 concentration olanları alıyorum.Ayrıca time wasting'in yüksek olması da top kayıplarını arttırır.umarım yardımcı olabilmişimdir.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by PcGamer View Post
    WaLLa arqadaşım bnce pası direk oLar** beLirLe Tempoyu hızLandır işe yarayabilir.Ayrıca kaptıran oyuncuLarın mentaLitesini biraz daha att**a çevirirsen düzeLebiLir die düşünüyorum.Ayrıca time wastinqi düşüqe qetir.İşe yarar qibime qeliyo
    Tebrikler TÜRKÇE'yi mahvetmişsin..

Soruna gelince Burak, sanırsam kısa pas ve düşük tempoda daha fazla verim alabilirsin.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Tebrikler TÜRKÇE'yi mahvetmişsin..

Soruna gelince Burak, sanırsam kısa pas ve düşük tempoda daha fazla verim alabilirsin.
    bişey değil inglizceyi de mahvetmiş
    Ronnie takım oturdukça düzelmesi lazım. Olmadı orta sahayı daha kalabalık tut ve presi artır. kaybettiğin topu kazanmana bak..

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Thumbs up

Kusura bakmayın kardeşler ya msnden kısa kısa konuşmaktan alışkanlık olmuş.Çok pardon
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006

Kısa ve yavaş oyunu yağmıurlu havalarda oynarsan bu hatalar olur. Bunu oyunda belirtiyor. Bu havalarda hızlı ve direk paslar ile oynamalısın. Özellikle saha zeminin kötü olduğu zaman havadan top oynamalısın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kusura bakmayın kardeşler ya msnden kısa kısa konuşmaktan alışkanlık olmuş.Çok pardon
    Yok estağfurullah bizden özür dilemen gerekmiyor ama ben açıkçası düşündüm ilerde bir gün iş sahibi olduğunda ve önüne bilgisayarı verdiklerinde nasıl yazı yazacaksın diye. "q" ları "g" ye çevirmelisin ve oldukça iyi yazmalısın benden söylemesi. Kendimde de hatalar var hatasız kul olmaz değil mi sonuçta Neyse konuyu saptırmayalım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
    Pas türünü kısa yaparak, Çok yüksek bir yaratıcılık serbestliği varsa biraz azaltarak, Kısa paslı oyunu fazla yüksek tempoda oynamayarak.
    aksine kısa paslı oyunu yüksek tempoda oynayarak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim okuduğum bir guide a göre bunlar mirror tarzı olacakmışmış. Yani pas ile tempo zıt şekilde. ne kadar uzun pas, o kadar yavaş tempo. Uzun pas okuna 3 kez tıklarsan, tempou azaltma okuna da 3 kez tıklayacaksın aynen bu şekil

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

kardeş pası kısa yap ama takımının antreman'ı iyiyse tempo'yu en yüksek seçeneği yap. küçük takımalr mal oluyolar. hiç topla oynayamıyolar tempo yüksek olunca. benden demesikısa pas ve yüksek tempo'yla fazla top kaybetmezsin

bendede o sorun vardı herkez gibi şimdi çok az oluyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu banada çok oluyor oyun hatası olabilir.
    Fakat tempoyu pasları birbirine göre ayarlayınca gözle görülür bir şekilde azalma oluyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

802 ile birlikte gözle görülür bir düzelme var gibi gördüm ben bu konuda.

Mesaj Yetkileri