Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: tpd ye yıldız almak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default tpd ye yıldız almak

ya merak ettım arkadaslar ben bır turlu beceremedım turkıyeye ronaldınho messi nihat bekım karlos....... falan gibi yıldız ala bılen varmı (tabı ılk seneiçinde sadece) ben beceremedımde ne kadar verırsen ver sozlesme yapmıyolar senle...

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

Ben 2. sene Baros ve ve Denilsonu beşiktaşa getirdim
    ama ikisininde rep.i National.
    Continantel ve World class getirmen imkansız diyebilirim
    zaten ilk seneki bütçen yetmez

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ridvanu
    butçe yetiyo ftbolcu satışından falan mesela messı gıbı 3 tane alabılıyon nıhatı alabılıyon ama kulup satsada sozleşme yapmıyolar acaba bır sırrı mı var bu işin onu merak ettım

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

o zaman bütçe dışında yazdıklarımı oku
    senin takımın tanınmış bi takım olmadıkça
    continantel ve world class adamlar gelmez
    para herşey diil kariyer yapmak istiyo adamlar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

burası saçma işte oyunun nasıl gercek hayatta anelka gelebılıyosa bende oyunda onun kalıtesınde adam alabılmelıyım bu da oyunun hatalarından bırı bence

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

ben bişeye dikkat ettim mesala nihatı real sociedad ın basına gecip galatasaraya verdiinde onlar imza attırabiliyolar ama sen galtasarayın basındaysan imza attıramıyosun

Birde maaş olayı da etkili.. Şöyle düşünün, Barcelona Ronaldinho'ya veya bırakın Ronaldinho'yu Sociedad Nihat'a maaş olarak 200.000 YTL civarı veriyor.. Galatasaray teklif yapıyor herşey tamam maaş vermeye gelince Galatasaray 80.000 - 90.000 civarı veriyor.. Eee doğal olarka Nihat kabul etmiyor..

Quote Originally Posted by mummy
    burası saçma işte oyunun nasıl gercek hayatta anelka gelebılıyosa bende oyunda onun kalıtesınde adam alabılmelıyım bu da oyunun hatalarından bırı bence
    Hata demek yanlış olur belki ama sana katılıyorum.Tanınmış bir oyuncuyu transfer etmek istediğinde hemen red cevabı geliyor.Burada ben olayı takımın tanınmışlığına ve aldığı başarılara bağlıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

yıldızın yaşı genç ise paraya bakmıyor
    ama 30 lu yaşlarda ise
    parayla kandırabiliyosun
    mantıklı

ayrıca takıma yıldız getiricem diye dengeleri
    altüst edersen yararından çok zararı olur kulübe benden söylemesi
    atıyorum sergen 35bin alırken Ronaldinho ya 100bin verirsen
    sence ne kadar verim alabilirsin sergenden? veya başka bir futbolcudan

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

ılk sene gelmesı cok zorr..takım ıtıbarının artmaı lazım bu da avrupada basarıya endekslı bı de namussuzlar cok ucret ıstıo..nıhat a yıllık 4 mıo verdım teklıfı kabul edılemez buldu namussuzz..allah gozunu doyursunn

ben continental grossoyu 2. sene beşiktaşa getirdim daha önceden de ilk sene continental tuncay ı getirmiştim ama worldwide getirmedim henüz fm 2006 da

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Gerçekten bu konu tartışılması gereken bir konu.Adam serbest kalıyor mesela.Sen yıllık 5milyon euro öneriyosun,Avrupa'dan ünlü bir kulüp 2 milyon euroya kapatıyor işi.Arada 3milyon euro var.5yıllık bir antlaşma düşünün.15milyon euro eder.Ben size derim ki bu adam gerçek hayatta aradaki 15milyon euro için değil imza atmak başka neler yapabilirdi siz tahmin edin.

Nesil
    2005
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by ridvanu
    bence imkansız değil.İlk sene kerlon tevez gibi oyuncular getirirsen takıma avrupada başarı sağlarsın ve avrupada başarı sağlayınca (1-2 sene boyunca) kimi istersen gelio ben kendimden biliyorum...

walla ilk senelere world class oyuncu alamazsin eger avrupada bi basari gosterirsen oyuncular gelir ben mesela uefa cup a yi alfim gs len ve sonraki sezon takimimma £30 milyon luk oyuncu aldim van persie roncatto..... messi ide geliordu ama yabanci konteyjanim doluydu

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

başarı yoksa yıldız da yok...
    ben şu ana kadar bunu gördüm...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Şimdi saçma diyen arkadaşlar olmuş
    Şu anda Ronaldinho,Beckham,Nihat,Roberto Carlos,Shevchenko Türkiye'ye gelirmi?
    Sen bunlarla N.Anelka'yı kıyaslayabilirmisin?Mesela arkadaş M.Baros'u almış.N.Anelka ile aynı seviyede bunlar.Yani bir saçmalık hata falan yok aksine daha fazla gerçekçi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir Çarşı

kardeşlerim inanmayacaksınız ama ben ilk senemde leo messi yi getirdim beşiktaşa.sırrı verdiğiniz parada yatıyo.adama ne kadar cok para verirseniz o kadar iyi olur...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Cnkby
    kardeşlerim inanmayacaksınız ama ben ilk senemde leo messi yi getirdim beşiktaşa.sırrı verdiğiniz parada yatıyo.adama ne kadar cok para verirseniz o kadar iyi olur...
    leo messı kıtasal dunya capında sen zor getırırsın ama baskan transfer yaparsa belkı gelıler dıye dusunuyorum ben

en fazla iaquinta gelir başarı yoksa yıldızda yok yani bu böle birde para...

Nesil
    2005
    Yer
    Eski Açıktan

Quote Originally Posted by nart_susruko
    başarı yoksa yıldız da yok...
    ben şu ana kadar bunu gördüm...
    +1903 valla . Bide ben 18 Yaşından Küçük Brezilyali adam alamiom . 18U falan filan dio (İlk Sene) Çözemedim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Onun nedeni brezilyadan 18 yas altında oyuncu alınmaması 18 yasına girdigi gün alabiliyorsun ancak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ronaldinho ve nihatı getirdim. aslında ben tr ye baya yıldız getirdim. çok ünlü yıldızlar. ama hepsini hatırlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben rivaldo yu konya ya getirdim basarı budur

Quote Originally Posted by Hububat_Fiyatları
    ben continental grossoyu 2. sene beşiktaşa getirdim daha önceden de ilk sene continental tuncay ı getirmiştim ama worldwide getirmedim henüz fm 2006 da
    grossoyu ilk sezon aldm , ama haftalık 85000 euro artı peşin 1 mil euro, çok sinirlendirmişti beni bastm parayı aldm

ayrıca diğer arkadaşların dediği gibi küçümseme olayı tanınmışlıktan gelio, 2-3 sene sonunda artk sen seçim yapmaya başlıosn acaba hangi yıldızı alsam die

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by LaKe
    ronaldinho ve nihatı getirdim. aslında ben tr ye baya yıldız getirdim. çok ünlü yıldızlar. ama hepsini hatırlamıyorum.
    nasıl oldu bu işler ya...bize de öğret bizde getirelim...
    paraysa para...kupaysa kupa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nart_susruko
    nasıl oldu bu işler ya...bize de öğret bizde getirelim...
    paraysa para...kupaysa kupa
    iliç ve heinz i 2 sezon oynat, iyi oyuncular oluyorlar, ben ikisini toplam 24 milyon dolara gönderdim. sonra mondi yi bi sezon oynat zaten yaşlı ancak 1 milyon dolar fln artar parası, onada alıcı çıkar 3,5 milyon dolar fln kazanırsın. ama en çok para topluycan oyuncu SONG. adam kilit bir isim 2-3 sezonda müthiş bi defans oluyor, 4.sezonda ise bitiyor. bu adamı 3.sezon da eğer akıllı olursan 11-12 milyon dolara bile yollarsın. vede onu alan takımın elinde patlar 11-12 milyon dolar zarar eder bide gs nin meşhur gençleri var. onlardan 5-6 milyon dolar kazanıyosun. benim dediklerimi yaparsan 2-3 sezon süper ligde yada avrupada çokbüyük işler yapamazsın. yani şampiyonluk BELKİ denebilir. ama ondan sonra paralar birikince genç yıldızlardan başlayarak şampiyonluktan şampiyonluğa koşarsın takımın gücü artar, itibarı artar. en zengin kuluplerden biri olursun. vede ronaldinho, nihat gibi oyuncuları rahat rahat alırsın...

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

ilk sene hile yapmadan adam gelmez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben fmde 3 sene fln oynadım gsyle.tslyi hep aldım türkiye kupasınıda .ikinci senemde clye girdim ve yarı finalde elendim.takımda alessandr fln wardı kısıtlıydı para azıcık wardı ama gelmiolardı.3.senemde ise finalde valenciayı eledim.şampiyon oldum.super cupayıda aldım bende takımımda world class olduk ronaldinho tıpış tıpış geldi bana bu sefer alexi aldım.joaquini aldım.ronaldinho terry nesta leo francoyu aldım forvete ise tevezi aldım.adriano istemedi benibide pirloyu aldım..alessandroyu sattım.bide ümit davalayı aldım bu kadar hepsi.olay bundan ibaret.ünlü olana kadar ünlü eleman bulmazsın

yoo ben emre yi aldım 150,000 ytl alıyodu benden 110,000 ytl istedi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Angry

Quote Originally Posted by LaKe
    iliç ve heinz i 2 sezon oynat, iyi oyuncular oluyorlar, ben ikisini toplam 24 milyon dolara gönderdim. sonra mondi yi bi sezon oynat zaten yaşlı ancak 1 milyon dolar fln artar parası, onada alıcı çıkar 3,5 milyon dolar fln kazanırsın. ama en çok para topluycan oyuncu SONG. adam kilit bir isim 2-3 sezonda müthiş bi defans oluyor, 4.sezonda ise bitiyor. bu adamı 3.sezon da eğer akıllı olursan 11-12 milyon dolara bile yollarsın. vede onu alan takımın elinde patlar 11-12 milyon dolar zarar eder bide gs nin meşhur gençleri var. onlardan 5-6 milyon dolar kazanıyosun. benim dediklerimi yaparsan 2-3 sezon süper ligde yada avrupada çokbüyük işler yapamazsın. yani şampiyonluk BELKİ denebilir. ama ondan sonra paralar birikince genç yıldızlardan başlayarak şampiyonluktan şampiyonluğa koşarsın takımın gücü artar, itibarı artar. en zengin kuluplerden biri olursun. vede ronaldinho, nihat gibi oyuncuları rahat rahat alırsın...
    song konusunda sana katılmıyorum en başta dediğim gibi sene 2013 song hala benım yardımcıdan tebrık alıyo notlara eklenıyo senenın ve her haftanın 11 ınde muhakkak var...
    satsan sankı onun kalıtesınden daha buyuk bır yıldızmı alıcan yooo
    yanı para için en ıyı oyuncu satılmaz .. iddaa edıyorum fm 2006 nın en ıyı defansı SONG

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri