1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Sitedeki Kesintiler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Sitedeki Kesintiler

Arkadaşlar bu mesajı yazarken bile zorlanıyorum. Bir konuda okumuştum, site ara sıra böyle kapanacak demiştiniz, ben bu saatlerin

hafta için: 05.00 - 12.30
    hafta sonları: 03.00-10.00

olmasını talep ediyorum ayrıca bu kesintilerin net bir sebebi varsa söyleyebilirmisiniz?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

istek saat alıncağını sanmam.. ki zaten istiyerek yapılan birşey olduğunuda sanmıyorum. eskidende sık sık karşılaştığımız bi durumdu.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

sürebilirde sürmeyebilirde elimizde olmayan sebeplerden kaynaklanıyor, sunucu hizmeti aldığımız yerden kaynaklı... en kısa zamanda umuyoruzki çözüme ulaşacak. Bu geçici rahatsızlıktan ötürü özür dileriz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sanırım diğer siteye geçişle ilgili bir sorun var bi yönlendirme sorunu olmalı emin yüksek ihtimale yeni siteye geçişe az kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla umarım çabuk geçer bu şeyler
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Arkadaşlar bu mesajı yazarken bile zorlanıyorum. Bir konuda okumuştum, site ara sıra böyle kapanacak demiştiniz, ben bu saatlerin

hafta için: 05.00 - 12.30
    hafta sonları: 03.00-10.00

olmasını talep ediyorum ayrıca bu kesintilerin net bir sebebi varsa söyleyebilirmisiniz?
    Taylan bunu şaka olarak söyledim de nolur
    O kesinti belli saatlerde olacak diye ben espri yapmıştım sende ciddiye mi aldın

umarım kesintiler çok olmaz ve sorun giderilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    O kesinti belli saatlerde olacak diye ben espri yapmıştım sende ciddiye mi aldın
    Evet .
    Futbolcu Bilgileri

Talking

hizmeti iski'den mi alıyoruz yoksa

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bir anda eskilere götürdü beni bu kesintiler.Yeni olduğum zamanlar çok vardı (: Bazıları bu Service Unavailable şeyini avatarına koymuştu Umarım yakında düzelir.

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Hehe

Mesaj Yetkileri