Beşiktaş Kazanır
Berabere Biter
BeLediye kazanır
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
YüzyıLLık tarihimizde kimLeri devirdik ama bir BeLediye yi deviremedik
Formdayız, hırsLıyız, kabiLiyetLi ve yetenekLiyiz. KazanabiLiriz...
beşiktaş Son Derece
formda Bu Maçi Rahat Olmasada Kazanacaktir. Hava Soğuk Olmasa Maça Gidicektir Ama Başka Maç Inşallah.
Herşey Boboya bağLı,umarım oynar ve utandırır "nostradamusu"
İbb'den bir süpriz bekliyorum açıkcası...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Beşiktaş'ın takılacağını sanmıyorum.Her şeyin bir ilki vardır ve bu ilk bu gece yaşanır diyorum.Tabi hava şartları maçın oynatmayacak kadar sert olursa orası ayrı![]()
Beşiktaş'ın oynadıgı futbolda son 2-3 maçtır düzelme var. Belediye'nin ise bir maçı diğer maçını tutmuyor bir bakıyorsun Eskişehir'den 6 yiyor ertesi hafta Fener'i yeniyor. Normal şartlarda Beşiktaş kazanır ama Belediye süpriz'de yapabilir. Ama ben buna pek ihtimal vermiyorum.
Sanırsam buz gibi golü vermedi hakem.Tam da göremedim yorum yapmamak lazım.
Yav İskender bu pozisyon kaçar mı yahu =(
FarkLı yeniLsek DenizLi gider mi acaba? =>
İ.B.B'nin golü güme gitti , yazık oldu vallahi
Bu arada Hasagic sakatlandı , Mehmet Ali oyunda
son dakikaları oldukça heyecanlı geçiyor
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
işte oldu1-1 '84
buda oldu. 2 olduGökhan Zan.
İ.B.B'nin hakkı yendi yahu net golleri verilmemiş :/
Hasagiç çıktı deyim yerindeyse casus M.Ali oyuna girdi ve maçı verdi.Tebrikler Bjk çok önemli bir galibiyet.
Zan'ın golü ofsaytmış galiba ama Nobre'ninde sayılmayan golü ofsayt değilmiş , İBB'nin de golü ofsaytmış ama sayılmayan pozisyonu görmedim bilmiyorum maçı izleyemedim .
Zapo'nun son 3 maçta oynamaması nedenini anlamıyorum. İşim vardı maçı izliyemedim bişey diyemicem, Ama bu zorlu maratonda puan kaybetmedigimize sevindim.
Evet Zan ofsayt ama Nobre'nın uzaktan yakından alakası yok
Ya şampiyonluk fln hayal ya ne bu kardeşim ne bu ya...
Futbol mu oynadık göze hoş gelen birşey mi yaptık ? Gerçek Beşiktaş bu mu ? Kendi sahamızda İBB ile oynuyoruz ilk yarı ve ikinci yarı pozisyonumuz yok. Bobo - Nobre ikilisi oynuyor ama nasıl oynamak Bobo ta nerde .. Nobre ikinci yarı nerelerden gelip top aldı . Tello berbattı bence Delgadodan da berbattı . Delgado da o kadar kötü değildi . Ayrıca M Denizlinin bu sistemiyle hiç bir yere varamayız . Şansa bala kazanıyoruz. Nereya kadar gider bu . Hiç takımdan şampiyonluk fln beklemiyorum daha önceki haftalardada hep kötü oynadık ama belki gelecek hafta diyordum ama her hafta aynı senaryo.
Futbol yorumu 3-5 birşey yazıp araya eşşek, kazma laflarını yazmak değildir.
Bu tarz mesajlara burada izin verilmemektedir.
Bu dakikayla beraber yaptığını görmeyip ahkam kesenlerin malesef bu alanda işi yoktur.
Last edited by DisCo : 27.Şubat.2009 at 23:35
Mustafa Denizli bence ne yaptıgının farkında degıl yanı ne oynatmaya calıstıgını o da bılmıyor. Oyuncu degısıklıklerınden cakmıyor yanı o kulübede ben dursam aynı seylerı yapacagıma ınanıyorum. Gökhan Zan'a yer açmak için Zapo'yu kesmesi, takımı yavas oynatması vs vs herseyı yanlıs.. Macın son dakıkalarında Ernst'i alıp Yusuf'u koyunca cıldırdım resmen evın ıcınde.. Kör topal ilerliyoruz ama nereye kadar bilinmez.. Allah bilir 26. hafta bi mucizeyle lider oluruz ve kendini Del bosque zanneder bu adam
İbb'nin hakkı falan yenmedi. Hemen ortamı boş bulup çullanmayın konuya , ilk gol net faul . Zaten hakem hareketi görür görmez faulu çalıyor , golün olmasını beklemeden.Ya Nobre'nin verilmeyen golüne ne demeli?! , Gökhan Zan'ın golü ofsayt olabilir . Hakem 2 takım lehine de büyük birer hata yaptı , gelelim diğer hatalarına ; Beşiktaş'ın ofsayt olmayan pozisyonlarda ofsayt gerekçesiyle kesilen atakları , son dk da Belediye takımına gol attırmak için nerdeyse 80 saniye fazla oynattı, bana tüm takdir haklarını rakipten kullandı gibi geldi . Son dakikalarda Bebbe'nin ayağının tabanıyla Toraman'a attığı tekmeye kırmızı kart çıktı mı mesela , ben göremedim de ?
Hakemden geçelim takıma gelelim , ilk yarı berbat bir oyun. Delgado , Tello , Bobo ortalıkta yok! İskender'in pozisyonunda gerçekten şansımız yanımızdaydı. Hakan'ın refleksini de boş geçmemek lazım . 2. yarı yine aynı tas aynı hamam devam ediyordu 70.dk ya kadar. Bu dakikadan sonra baskıyı kurduk, nitekim golü de bulduk. Hakem net golü vermedi. Beşiktaş başka goller bulamayıp bu maçı kazanamasaydı hakem bunun hesabını nasıl verebilirdi acaba ? Çok da iyi oynamadan kazandık. Denizli'nin sistemini ben hala çözemedim ama, bu maçta 3-5-2 oynuyormuşuz gibi geldi , ama kimin mevkii neresi, kim nerde oynuyor ben bişey anlamadım. Daha derli toplu oynamamız lazım, her şeye rağmen 3 puan güzel. Şampiyonluk yolunda emin adım...!
Valla Zico için de stajer denildi hep, yalan yok ilk geldiğinde bende dedim ama bu işin stajı mıtajı yok.. Biliyosan yaparsın o işi..
ALican maçLarı izLemeden radyodan geLip burda saLLamasyonLar iLe ortamı germe, bizde seni germek zorunda kaLmayaLım..
İBB çok kapanık oynadı. AmaçLarı 1 puandı. Her atağımızda 7 kişi iLe savunma yaptıLar. Bizim hızımızı orta sahada sert oynayarak kestiLer. Hakemde bunLara göz yumdu sağoLsun.
Zor bir maçı kayıpsız atLattık.
Radyodan bile dinlemiyordur belki , taraftar forumlarında okudukları hoşuna gitmiş olsa gerek , o da geliyor bize taşıyor işte![]()
Casus derken? Bu yaptığın ayıp ama farkındasın sanırım. Bu hem kaleciyi hem de Beşiktaş'ı zan altında bırakmaktır.
Önemi bir haftaydı kazandık şimdi Sivas Fener maçını bekleyeceğiz ve puan kaybettiğimiz Konya delasmanında hafta arası avrupa maçına çıkmış Galatasaray'ın puan kaybetmesini. Antalya'da bir süpriz yaparsa mis.![]()