1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Kim Daha Popüler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Kim Daha Popüler

Almanya´nın pazarlama şirketlerinden Sport Markt´ın yaptığı araştırmaya göre Avrupa´nın en popüler takımları sıralamasında ilk 20'de Galatasaray ve Fenerbahçe de var. Peki hangisi daha popüler?

Almanya’nın pazarlama şirketlerinden Sport Markt’ın yaptığı araştırmaya göre Avrupa’nın en popüler takımları sıralamasında Galatasaray 15., Fenerbahçe ise 17. sırada yer alıyor.

Galatasaray Kulübü’nün resmi internet sitesinde, "Avrupa’daki en popüler Türk takımı Galatasaray" başlığıyla verilen araştırmaya göre, "Football Top 20" adı altında 16 Avrupa ülkesinde yapılan araştırma ve anket sonrasında, Avrupa’da en çok taraftar ve hayran kitlesine sahip olan kulüpler belirlendi.

Galatasaray’ın Avrupa çapında 9 milyon hayran ve taraftar kitlesiyle 15. sıraya yükseldiği belirtilerek, ilk 20 takım içinde yüzde 54 ile en çok kadın taraftar oranına sahip kulübün de Galatasaray olduğu bildirildi. Bayan taraftar sıralamasında Galatasaray’ı yüzde 50 ile Milan’ın izlediği kaydedildi.

Avrupa'nın en popüler 20 kulübü
    "Avrupa’nın En Popüler 20 Kulübü" sıralamasında ilk sırada 44,2 milyon hayran ve taraftar kitlesiyle İspanya’nın Barcelona takımı yer alıyor. "Avrupa’nın En Popüler 20 Kulübü" sıralaması ile hayran ve taraftar kitlesi sayısı şöyle:
    Sıra Takım Taraftar
    1.Barcelona44,2 milyon 2.Real Madrid41 milyon 3.Manchester United 37,6 milyon 4.Chelsea 25,6 milyon 5.Zenit 23,9 milyon 6.Liverpool 23 milyon 7.Arsenal 21,3 milyon 8.Milan 21 milyon 9.Bayern Münih 19,8 milyon 10.Juventus 17,5 milyon 11.CSKA Moskova 11,1 milyon 12.Inter 10,3 milyon 13.Olympique Lyon 9,4 milyon 14.Olympique Marsilya 9,4 milyon15.Galatasaray9 milyon16.Spartak Moskova 8,1 milyon17.Fenerbahçe7,3 milyon18.Wisla Kraow 6,5 milyon 19.Ajax 6,5 milyon 20.Dinamo Moskova 5,7 milyon

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu tür anketLer çok saçma geliyor bana..Herkes oy kullanıyormu hayır o zaman kim 100. kim 1000. nerden anlayacaksın (:
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Turgut'a katılıyorum tam katılım olmadan hıcbırsey bellı olmaz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ben sadece paylaştım katılıp katılmamak sizin kararınız

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by De Guzman 10 View Post
    ben sadece paylaştım katılıp katılmamak sizin kararınız

Sana birşey demedik yahu (:

Sadece anketLer saçma diyoruz
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Turguta yıne katılıyorum snaa bırsey demedik ki

anket yapılsın tamamda bazı anketler sacma oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kesin sonuçlar elde edilemez tabii ki ama çok büyük ihtimalle durum böyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Şimdi Zenit fanları L'pool fanlarından daha mı fazla ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Şimdi Zenit fanları L'pool fanlarından daha mı fazla ?
    Rusyanın taraftar nüfüsunu düşün. Sonra Zenit'in en iyi takım olduğunu düşün. Sonra Rusyadan daha az taraftar nüfüsu ingilterenin en iyi takımları chelsea, arsenal ve manchester. liverpool'u yani çok doğal zenitin geçmesi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Rusyanın taraftar nüfüsunu düşün. Sonra Zenit'in en iyi takım olduğunu düşün. Sonra Rusyadan daha az taraftar nüfüsu ingilterenin en iyi takımları chelsea, arsenal ve manchester. liverpool'u yani çok doğal zenitin geçmesi.
    L'pool İngiltere'nin en iyi takımları arasında değil mi yani?

zenit in milandan daha yukarda olduğu hiç bir sıralama kaale alınmamalıdır değil mi . popülerlik bence sadece taraftar sayısı değildir. popülerlik ön planda olmak, konuşulmak üzerine haberler yapılmasıdır. ve bence fenerbahçe galatasayadan 4-5 senedir daha popüler. ama bir fenerbahçeli olmama rağmen böyle gurur da duymuyorum. önemsizdir bence ve öyle olmalıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ülke bazında alındıysa doğrudur ki bunun pek bir önemi yoktur.ancak uluslararası ise saçma olmuş Liverpool,Milan,Juve bunlar yalnız kendi vatandaşları değil tüm Dünya'da hayranları olan takımlardır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Sana birşey demedik yahu (:

Sadece anketLer saçma diyoruz
    anlAdım birşey demedigini cnm Siz beni yanlış anladınız

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa