Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: Fortis TK Yarı Final Rövanş Maçı | Sivasspor - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Fortis TK Yarı Final Rövanş Maçı | Sivasspor - Fenerbahçe

21 Nisan 2009 20:00

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bu takımla İşimiz çok zor 2-0 yeniliriz bir bir eriyen hedeflere bir yenisini daha ekleriz Ve sezonuda burada kapatırız

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Takımımızın 18 kişilik maç kadrosu açıklandı. Kadroda şu oyuncularımız bulunuyor: Volkan Babacan, Mert Günok, Ali Bilgin, Önder, Yasin, Can, Roberto Carlos, Selçuk, Deniz, Josico, Gökhan Emreciksin, Kazım, Vederson, Gürhan, Deivid, Güiza, İlhan, Burak.

Volkan,Lugano,Edu,Gökhan Gönül , Emre,Semih,Uğur Boral,Alex maç kadrosunda yok.Sakatların hepsi Fenerbahçe'nin ilk 11 inde oynayan futbolcular... Umarım istediğimiz sonucu alırız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sivasspor banko galibiyeti alacaktır; ama tur için yeterli skor olur mu bilemem. Fenerbahcenin eksiklikleri cok 3-1lik skor avantajı var ama sivas 2-0 kazanıp turlayabilirde. Garip bir mac olacak, içimden bir ses Sivas finale cıkacak diyor. Basarılar 2 takıma da.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Sivas sahasında iyi oynuyor. Son haftalarda ligde puanları da topluyorlar. Moralleri ve özgüvenleri son derece iyi. Bu durum tersine dönebilir. Üstelik karşılarında hem formsuz hem de sakatları bol olan bir takım var.

Fenerbahçe'de ise moraller çok kötü. Sakatların dönüşü uzadı. Tek şansları kupa.

Maçı Sivasspor kazanır ama zor kazanır. Turu da geçebileceğini sanmıyorum. Fenerbahçe gol atacaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Fenerbahçenin 3-1lik Avantajla Gelmesi İşimizi Çok Zorlaştıracak Amacımız Erken Golü Bulup Fenerbahçeyi Zorlamak 2-0'ı Bulmak Bunu Yapmamız İçin Futbolcuların Hem Zihinsel Hemde Bedensel Olarak Bu Maça Çok İyi Hazırlanması Gerekir Fenerbahçede Bir Çok Önemli Futbolcu Forma Giyemeyecek Bu Bizim İçin Bir Avantaj Defansta Lugano-Edu İkilisinin Eksikliği Fenerbahçede Bu Maçta Çok Hissedilir Düşüncesindeyim Bu İkiliyi Mehmet Yıldız Ve Tum İle Zorlamalıyız Ayrıca Ali Bilgin Oynarsa O Kanadı Muratla Kullanmalıyız Fenerbahçenin Sol Kanadındanda Etkili Ataklar Yapabiliriz Uğur Boralın Savunma Yönü Düşük Carlosuda Hataya Zorlarsak Her İki Kanattanda Çok Etkili Pozizyonlara Girebiliriz Ortasahada Sezer-İbrahim Gibi Oyuncularımıza Büyük İş Düşecek Bu Maçta Fenerbahçenin Hücumcuları Güiza Oynarsa Alex Emre Ve Deivid İle Uğur Boralı Etkisiz Hale Getirmeliyiz Ayrıca Bu Maçta Bilicadan Yine Bir Frikik Golü Bekliyorum Frikikleri Bilica Atmalı Kardeş Kulubümüz Fenerbahçe İle Dostça Centilmen Bir Maç Olur Umarım Seyir Zevki Yüksek Bir Maç İzleriz Dostluğumuz Kazansın

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

----------------V.Babacan-----------------

Ali Bilgin-------Önder------Yasin-----R.Carlos

--------------Deniz-------Selçuk----------

Kazım-------------- Deivid-----------Vederson

--------------------Güiza------------------

Büyük ihtimal bu kadro ile maça başlayacağız.İşimiz büyük avantajımıza rağmen zor.Alex ve Semih olmayaınca çok düz bir takım oluyoruz.Buna birde G.Gönül'ün yokluğunu ve Roberto'nun formsuzluğunu eklersek üstüne bir de Emre'nin olmayacak olması işimizi çok zorlaştırıyor.

Sivasspor bu maçı büyük olasılıkla Fenerbahçenin eksikliklerinden faydalanarak kazanır ancak turu atlar mı bilemem ? Hem lig hem kupa kendileri için yorucu olacaktır. Lige önem verebilirler. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alex'in olmadığı bir maçta Emre'nin de olmaması büyük bir dezavantaj. Alex için Eses maçıyla birlikte oynayacak-oynamayacak dedikoduları başladı. Üzerinden Galatasaray maçı geçti, Ankaraspor maçı geçti şimdi de Sivasspor maçı geçiyor. Enteresan bir durum. Semih'in olmaması da tabi ki çok büyük bir eksiklik. Kadroya bakıldığında şu sazı eline alır, Fenerbahçe'yi götürür diyebileceğimiz kimse yok. Gökhan Emreciksin Ankaraspor maçında oyuna sonradan girmesine rağmen etkili gözükmüştü. Oynarsa ondan birşeyler bekliyorum. Avrupa için son tren. Kaçarsa çok koltuk sallanır. Başarılar Fenerbahçe.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Merakla bekliyorum maçı.Kayıp bir sezonun son şansı,hayal kırıklığı ile geçen bu sezonun tesellisi olan Türkiye Kupasını kazanma yolunda oynayacağımız bu maçı camianın önümüzdeki sezon için kenetlenmesi açısından kazanmamız gerekiyor.Başarılar Fenerbahçe.

Bu sezon son umudumuz olan Kupa'da zorlu bir maca cikacagiz.Cok eksigimiz var gercekten bir de Ugurda yok bugun.Sivasta turu zor da olsa gececegimizi dusunuyorum.Orada bir gol bulacagimizi dusunuyorum.

Aragones'in bnce Kazimin yerine Gokhan E. alarsk baslamali Ankara macinda oyuna girdikten sonraki temposu cok iyiydi Gokhan'in.Yarinki zorlu mucadelede takima basarilar diliyorum ins. finale kalacagiz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maç her sonuca gebe ama işimiz çok çok zor bu da bir gerçek , Maçın dışında çoktan yapılması gereken hareketi Aragones sonunda yaptı Uğur Boral'ı kadro dışı bıraktı . Böylesine hiçbir verim vermeden bu kadar havalanan bir oyuncunun bu klüpte işi yok

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sakatların veya cezalıların bahane olmaması gerekiyor.Sahaya eğer Fenerbahçe takımı çıkıyorsa gerisi hikayedir.Kazanırsa kazanan kaybederse de kaybeden yine Fenerbahçe'dir.

Maça gelicek olursak,eğer skoru korumaya çıkarsak kaybediriz,eleniriz.Bu maçı kazanmak için çıkmalıyız ve topu sürekli ilerde tutmalıyız.Sağ kanatta da Kazım oynayacağına Gökhan Emreciksin oynasın daha iyi.Vasatta olsa benim ne işim var burda dercesine oynamaz en azından.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sivasspor'un kazanacağını düşünüyorum fenerbahçe'nin çok eksiği var , bugüne kadar forma giymemiş Ali Bilgin sağ bek oynarsa Fenerbahçe'nin işi var Kazım , Deivid, Selçuk ,Güiza son derece formsuz Güiza'Yı Sivas defansının çözeceğini ve etkisiz hale getireceğini düşünüyorum Fenerbahçe'nin bir dezavantajı ise kalede Volkan Babacan olması Sivaspor'un turu geçeceğini düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Babacan
    Ali . Yasin. Önder . Carlos
    Gökhan Selçuk . Deniz . Vederson
    Deivid
    Güiza

Kadro bu..Çıkabilecek en iyi kadro belkide..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çok havalanma Saivas, bu forma ile dalga geçilmez. Zor geçmesi bekleniyor maçın, dirençli bir takım sahada olacak, turu geçeriz diye düşünüyorum. Erken geriye düşersek zorlanabilir ama gol geciktikçe lehimize olur. Beklenilenin aksine çok zorlanmayacağımızı düşünüyorum, ideal 11 imizden 7 oyuncu olmamasına rağmen.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanşında, bu akşam saat 20.00'de başlayacak maçta, Sivasspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemiz sahaya şu onbirle çıkacaktır: Volkan Babacan, Roberto Carlos, Önder, Ali Bilgin, Yasin, Selçuk, Deniz, Gökhan Emreciksin, Deivid, Vederson, Güiza.

Fenerbahce.org
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Allahıma çok şükür Josıco değil Deniz oynayacak çok çok doğru ancak çok çok geç alınmış bir karar Josıco-Deniz değişikliği.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Gökhan Emreciksin ilk 11 de oynaması güzel Fenerbahçe'nin en iyilerinden biri olacağını düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Güiza'yla ilgili çok alakasız ofsaytlar veriyor hakem.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sivasspor sahasındaki yan hakem çok kötü. 2 net pozisyonu kesti.

Sivasspor uzun toplarla yedek Fenerbahçe savunmasını delmeye çalışıyor. Fenerbahçe ise düşük tempoda Sivasspor'u karşılıyor ve Güiza'yı arkaya sarkıtıyor. İkinci yarıda yan toplar kilit olur diye tahmin ediyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deli etti beni o yan hakem yaa, yedi Güiza'nın iki süper pozisyonunu.

Diğer yan hakemde M.Yıldız'ın bi pozisyonunda yanlış bayrak kaldırdı galiba.

İki takımda dan dun oynuyor. Balili falan girince Sivas daha hareketli oynayacaktır o ana kadar 1 gol bulup ondan sonra skora yatmamız yetecektir diye düşünüyorum. Ama o golü nasıl buluruz büyük muamma.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Pozisyonlarımız birer birer kesiliyor Hakemin yüzünü iyice yıkaması lazım Bu maç böyle gitmez ...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

yaw su denizi günahım kadar sevmem ama adam su takımdaki en iyi oyuncu helal olsun valla

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

2 kez direkten döndü..Şans bizim yanımızdaydı..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

ikinci yarı cok kötü geliorlar heran bitane yeris heralde :S

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İki takımda çok hızlı oynuyor. Hafta sonuna çok yorgun olarak girerler bu tempoyla devam ederlerse
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

bu güiza ne şanssız adam yahu..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

bitti.Fenerbahçe Finalde...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Fenerbahceyi bu sezon hiç bukadar koşarken görmedim insallah 25 yıl sonra kupayı kaldırırız bu yıl bari bunu yapsınlar

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri