Evet arkadaslar konu teknik bir sorun degil ve yeride burasi degil ama konunun baslangici burasi oldugu icin buraya yaziyorum.
Dun saat 17:30 gibi biri beni msn inine ekledi. Bende kabul ettim. Arkadasimiz Turksportal Masaustu Yazilimi ni yukleyemiyor ve aldigi hatayi ilgili konuya yazmasina ragmen cozum bulamamis. Konunun cozumunu ilk olarak bende yapamadim ama arkadasa simdi sirkette oldugumu saat 20:00 gibi gelip sorununu halledecegimi soyledim. Arkadas telefon numarami istedi bende "telefon numarami ne yapcan" diye sordum. Arkadas "abi herkes oyle diyor ama sonrasinda hemen engelliyorlar". Bende "arkadasim ben 23 yasindayim cocuk degilim, merak etme engellemem halledebilecegim birsey ise hallederim" dedim ve gorusmeyi kestik.
Mesaim bitti eve gittim ve saat 19:50 gibi msn i actim. arkadasimiz geldi iste basladik sorunu cozmeye. Baktim ki arkadas agir yaziyor bende telefon numarasini istedim. Cunku benim hat avea ve her yone bedava. Arkadas daha onceden bana 22 yasinda oldugunu soylemisti ama sesi cok acaip geliyordu. Soyle ki acaip ; sanki 12-13 yaslarinda birisiymiste daha once 22 yasinda oldugunu soyledigi icin sesini kabalastirmaya calisan bir cocuk gibi geldi.
Neyse problemi cozduk ve arkadas Turkce FM oynamanin zevkine vardi. Sonunda arkadas ile aramizda gecen diyalog;
Arkadas : Abi Allah razi olsun, cok tesekkur ederim (Bu sekilde 4-'er 5'er defa tekrarladi)
Ben : Onemli degil kardesim abartma,
Arkadas : Yok abi tam bir haftadir ugrasiyorum halledemedim, Forumdan bir cok kisiyi ekledim sordum ama engelleyip sildiler yardimci olmadilar,
Ben : Olabilir ama onlarda bilemedigi icin cozememislerdir,
Buraya kadar hersey normal gibi gorunuyor. Ama insanin canini yakacak esas bolum;
"Abi gercekten sana ne kadar tesekkur etsem az, Ben ENGELLİ oldugum icin gunumun hemen hemen tamamini bilgisayar basinda geciriyorum ve bilgisayarimi yeni aldim ve tam bir haftadir yukleyemiyorum"
Meger ki arkadasimiz Bedensel engelliymis ve bu yuzden agir yazip ses tonuda enteresanmis.
Dunde beri o arkadasin konusmalari kulagimda cinliyor, Oyunun acilip Turkce oldugunu gordukten sonra sevincten attigi ciglik kulagimdan gitmiyor.
Evet arkadaslar forumlara katilim yapmak konusunda biraz agir olabilirsiniz ama birileri sizden yardim istediginde elinizden ne geliyorsa yapin lutfen. Hayatin her alaninda bu kurali bozmamanizi rica ediyorum...
Simdi mod arkadaslar hakli olarak bu konuyu burdan tasiyacaklardir ama onlardan ricam tasimamalari, Eger ki tasiyacaklarsada GMA ya tasimamamalari.