1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Teknik Bir Sorun Degil!

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Default Teknik Bir Sorun Degil!

Evet arkadaslar konu teknik bir sorun degil ve yeride burasi degil ama konunun baslangici burasi oldugu icin buraya yaziyorum.

Dun saat 17:30 gibi biri beni msn inine ekledi. Bende kabul ettim. Arkadasimiz Turksportal Masaustu Yazilimi ni yukleyemiyor ve aldigi hatayi ilgili konuya yazmasina ragmen cozum bulamamis. Konunun cozumunu ilk olarak bende yapamadim ama arkadasa simdi sirkette oldugumu saat 20:00 gibi gelip sorununu halledecegimi soyledim. Arkadas telefon numarami istedi bende "telefon numarami ne yapcan" diye sordum. Arkadas "abi herkes oyle diyor ama sonrasinda hemen engelliyorlar". Bende "arkadasim ben 23 yasindayim cocuk degilim, merak etme engellemem halledebilecegim birsey ise hallederim" dedim ve gorusmeyi kestik.

Mesaim bitti eve gittim ve saat 19:50 gibi msn i actim. arkadasimiz geldi iste basladik sorunu cozmeye. Baktim ki arkadas agir yaziyor bende telefon numarasini istedim. Cunku benim hat avea ve her yone bedava. Arkadas daha onceden bana 22 yasinda oldugunu soylemisti ama sesi cok acaip geliyordu. Soyle ki acaip ; sanki 12-13 yaslarinda birisiymiste daha once 22 yasinda oldugunu soyledigi icin sesini kabalastirmaya calisan bir cocuk gibi geldi.

Neyse problemi cozduk ve arkadas Turkce FM oynamanin zevkine vardi. Sonunda arkadas ile aramizda gecen diyalog;

Arkadas : Abi Allah razi olsun, cok tesekkur ederim (Bu sekilde 4-'er 5'er defa tekrarladi)
    Ben : Onemli degil kardesim abartma,
    Arkadas : Yok abi tam bir haftadir ugrasiyorum halledemedim, Forumdan bir cok kisiyi ekledim sordum ama engelleyip sildiler yardimci olmadilar,
    Ben : Olabilir ama onlarda bilemedigi icin cozememislerdir,

Buraya kadar hersey normal gibi gorunuyor. Ama insanin canini yakacak esas bolum;
    "Abi gercekten sana ne kadar tesekkur etsem az, Ben ENGELLİ oldugum icin gunumun hemen hemen tamamini bilgisayar basinda geciriyorum ve bilgisayarimi yeni aldim ve tam bir haftadir yukleyemiyorum"

Meger ki arkadasimiz Bedensel engelliymis ve bu yuzden agir yazip ses tonuda enteresanmis.
    Dunde beri o arkadasin konusmalari kulagimda cinliyor, Oyunun acilip Turkce oldugunu gordukten sonra sevincten attigi ciglik kulagimdan gitmiyor.

Evet arkadaslar forumlara katilim yapmak konusunda biraz agir olabilirsiniz ama birileri sizden yardim istediginde elinizden ne geliyorsa yapin lutfen. Hayatin her alaninda bu kurali bozmamanizi rica ediyorum...

Simdi mod arkadaslar hakli olarak bu konuyu burdan tasiyacaklardir ama onlardan ricam tasimamalari, Eger ki tasiyacaklarsada GMA ya tasimamamalari.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Konuyu uygun yere taşıdım.
    Başlık için birşey bulamadım ama. Başlık şöyle değiştirilsin diye yazarsan onuda düzelteyim.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Tesekkur ederim. Baslik icin su anda bende uygun birsey dusunemedim. Simdilik boyle iyi...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Teknik Bir Sorun Değil, Sosyal Bir Ahlak..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Burası sanal alem, bilemiyoruz kim kimdir, nasıldır, derdi var mıdır? Hepimiz gönlü geniş olursak, hoşgörülü olursak, kolay olan kalp kırmak yerine gönül kazanmayı başarırız.

Etkilenmedim desem yalan olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Tüylerim diken diken oldu kardeşim.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Arkadaslar aslinda ben konuyu okumak istemiyorum, cunku okudukca icim karariyor. Dun o kardesimi aradim ve ona oyunun 9.3.0 versiyonunu yuklmesini soyledim ve abi o ne dedi.

Dusunsenize o arkadas oyunu su anda ya ilk ciktigi versiyon ile yada korsan cd lerde satilan 9.1.0 ile oynuyor. Ne kada guncel ve ne kadar gercekci herseyden bir haber. Grafik eklenti paketi yapmayi bilmiyor v.s
    Ama bunun icinde bir cozum buldum. simdi butun paketleri toparlayip duzenleyip bir DVD yapip kargo ile gonderecegim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Çok iyi yapmış olursun.Gerçekten etkilendm.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi eğer benimde bir yardımım dokunacaksa orjinal key verebilirim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Arkadaslar aslinda ben konuyu okumak istemiyorum, cunku okudukca icim karariyor. Dun o kardesimi aradim ve ona oyunun 9.3.0 versiyonunu yuklmesini soyledim ve abi o ne dedi.

Dusunsenize o arkadas oyunu su anda ya ilk ciktigi versiyon ile yada korsan cd lerde satilan 9.1.0 ile oynuyor. Ne kada guncel ve ne kadar gercekci herseyden bir haber. Grafik eklenti paketi yapmayi bilmiyor v.s
    Ama bunun icinde bir cozum buldum. simdi butun paketleri toparlayip duzenleyip bir DVD yapip kargo ile gonderecegim...

Helal olsun ..

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Gerçekten helal olsun başka bişey diyemiyorum ..

Abi sana helal olsun, beni burada aglattin ya. Cok etkilendim gercekten.
    Böyle hosgörülü oldugun icin, arkadasimiza yardim ettigin icin ben kendi adima sana tesekkür ederim.

Nesil
    2006

Etkilenmemek elde değil Helal olsun

Mesaj Yetkileri