Sivasspor Kazanır
Berabere Biter
Beşiktaş Kazanır
Zor bir maç ama Kendi sahasında Sivasın en azından kaybetmeyeceğini düşünüyorum![]()
Umarım Biz Bursa maçını kazanırız bu maçta berabere biterbizim puan kaybetmemiz durumunda Sivasspor'un yenmesi çok iyi oLur benim için (:
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bu maç herşeyin sonu değiL. Kaybetsek dahi herşey bitmez. Kazanacak güçteyiz. Sivastan daha iyi bir takımız. Havamızda oLursak kazanacağımızı düşünüyorum.
2009 un büyüsünün devam etmesi diLeği iLe.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beşiktaş Çok İyi Oynuyor Gerçekten Ama Kendi Evimizde Ankaraspor İle Kayserispor Karşısında Herkesi Yendik İnşallah Beşiktaşıda Yenip Yenilmezlik Serimize Devam Ederiz
Formdayız. Sivassporla Deplasmanda yaptıgımız 3 maçıda yendik. Bu maçıda alırız diye düşünüyorum.
Haftanın en önemli maçı. Beşiktaş güzel seri yakaladı, bu maçı da kazanabilir. Benim beklentim beraberlik.
İki takıma da başarılar.
Besiktas daha formda fakat Sivas'in en az beraberlik alacagini tahmin ediyorum.
inş. berabere biter !!
Ben takıma ne oLursa oLsun güvenmediğim için söyLeyeceğim tek şey 2009 büyüsünün devam etmesi diLeğiylE...
Seyir zevki yüksek bir maç olur umarım.Beraberlik kimseyi üzmez![]()
Denizli her büyük maçta yaptıgı gıbı korkaklasıp takımı tek forvete cekerse tek puan dahı alamayız ama Beşiktaş gibi oynayın derse ve bu doğrultuda kadro cıkarırsa Sivas'ı her türlü yeneriz .. 2009 gerçekten çok ugurlu geldı bıze umarım bu galıbıyetle devam eder ..
Kazanırsak kaymaklı ekmek kadayıfı olur.
Fenerbahçe'nin puansız kapattığı bir haftada lider Sivas'tan en kötü 1 puan almalıyız.
3 puan alacağımıza inanıyorum ancak yenemiyorsak da yenilmeyelim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş kaybetmeyecektir bu hafta. Hatta ben kazanacaklarını düşünüyorum. Nobre-Bobo bitirir işi. Sivasspor'dan ise birisinin kırmızı kart göreceğini düşünüyorum...
I'm back...
Beşiktaş'ın maçı alacağını düşünüyorum tek forvet oynuyoruz haydi hayırlısı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
MUHTEMEL 11'LER
SİVASSPOR
Petkoviç
Bilica
Sedat
Abdurrahman
Murat Sözgelmez
İbrahim (Sylla)
Sezer
Musa
Mohammed Ali (Herve Tum ya da Murat Erdoğan)
Mehmet Yıldız,
Kamanan (Balili)
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ekrem Dağ
İbrahim Toraman
Sivok
İbrahim Üzülmez
Ernst
Cisse
Holosko
Tello
Delgado
Nobre
[alıntıdır]
Last edited by sertanbaba : 21.Mart.2009 at 18:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fener yeniLdi Trabzon yeniLdi..bu maçın gaLibi işi koparır gibi...
Haydi Sivas![]()
karakartal formdayız.
Sivas kaç haftadır o kadar iyi oynamıyor. Şans iLe maç kazanıyorLar. Beşiktaş`a karşı koyamazLar bence. 0-2 aLabiLir Beşiktaş.
Umarım berabere biter ...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kazanan işi götürücek gibi inşallah Sivas kazanır.
kara kartalın kaybetmeye tahammülü yok.
STAT: 4 Eylül
SAAT: 19.00
HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu
SİVASSPOR: Petkovic, M. Sözgelmez, Bilica, Sylla, Sedat, İbrahim, Musa, Sezer, Murat, Tum, M. Yıldız
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun
BEŞİKTAŞ: Rüştü, Ekrem, İ.Toraman, Zapotocny, İ.Üzülmez, Tello, Sivok, Ernst, Yusuf, Bobo, Holosko
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli
Bu maç için 02 diyorum, Beşiktaş'ın yenilmesine ihtimal vermiyorum. Çok formdalar çünkü..
İnşallah beraberlik çıkar tabi ki..
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Holosko ve Yusuf seçimini doğru buldum hocanın.Fakat Cisse-Ernst uyumunu bozması iyi mi oldu kötü mü maç içinde anlayacağız.Cisse'yi ben pek beğenmem ama kazanan takımla bu kadar oynamak doğru mudur, ya da geçen hafta harika oynayan Sivok-Toraman ikilisinin uyumunu bozmak ? Zapo oynadığı son maçta baya bir hata yapmıştı diye hatırlıyorum , sanırım Hacettepe maçıydı.Bu maçta inşAllah Toraman ile iyi bir ikili oluştururlar.
Belli Olmaz Beyler Bizde Evimizde Çok Formdayız 2 Beraberlik Dışında Yenilgimiz Yok
haydi sivas bir beraberlik kopar !!
kamanan niye yok ya ?? oynaması lazımdı !!
Sivas maça iyi başladı çok da net bir pozisyonu harcadı Musa bakalım neler olucak.
Musa Bunu Zaten Hep Yapıyor Kaçırmaya Devam Musa
ALINTIDIR
15 dakikalık süre içerisinde Sivasspor biraz daha rakip alana oyunu yığarken, Beşiktaş ani kontrataklarla ve duran toplarla tehlike yaratmak istiyor.
Bilica Yine Aynı Bilica Allah Nazardan Saklasın