1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Alman Araştırmacılarının Rezilliği !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Thumbs down Alman Araştırmacılarının Rezilliği !

Bugün canım sıkıldı ve FM'de Türk milli takımını alayım dedim. Kadro'dan bir kaç oyuncuyu çıkardıktan sonra

U19'a - Deniz Naki , U21'e - Mehmet Ekici ve A Milli Takıma Mesut Özil ve Mahir Sağlık'ı almaya çalıştım. Fakat hepsi davetimi reddetti.

Sonuçta bu oyuncular henüz hangi milli takımı seçtiği belli olmayan oyuncular. Almanların bu oyuncuları sahiplenmesi ne kadar doğru ? Etik açıdan bakarsak oyunda ilk teklif yapanın oyuncuya sahip olması gerekmezmi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cidden kötü bir durum olmuş, rezillik....
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

deniz naki, mesut özil zaten sectiki. mehmet ekiciyi bilemicem ama duyduguma göre zaten türk deyilmis. bilemicem. ama diger ikisi normal bence zaten mesut gelmek istemiyorum diye bas bas bagiriyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mesut eğer gerçekten Türk'se gelir A Milli Takım'da oynar. Gelmek istemiyorsa onu Türk vatandaşı olarak saymam ben. Aynı olay Hamit ve Halil için de geçerli. Onlar da Almanya'da doğu büyüdüler, Türkçe'yi tam konuşamıyorlar henüz ama içlerinde Türklük duygusu olduğundan Türk milli takımını seçtiler ki ikisi de Mesut'tan kat kat yetenekli oyuncular. Mesut Almanya'yı seçse bile oynayamayacak doğru düzgün. Halbuki bize gelse Fatih Terim onu direk ilk 11de başlatırdı bence ama kendi kararını verdi...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by xxvolkan09xx View Post
    deniz naki, mesut özil zaten sectiki. mehmet ekiciyi bilemicem ama duyduguma göre zaten türk deyilmis. bilemicem. ama diger ikisi normal bence zaten mesut gelmek istemiyorum diye bas bas bagiriyor
    Gerçek hayatta seçmiş olabilirler ama 903 datasına göre henüz 2 ülke adınada oynayabilirler. Ama Alman araştırmacılar Türkiye'de oynama şanslarını yok etmişler.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Bugün canım sıkıldı ve FM'de Türk milli takımını alayım dedim. Kadro'dan bir kaç oyuncuyu çıkardıktan sonra

U19'a - Deniz Naki , U21'e - Mehmet Ekici ve A Milli Takıma Mesut Özil ve Mahir Sağlık'ı almaya çalıştım. Fakat hepsi davetimi reddetti.

Sonuçta bu oyuncular henüz hangi milli takımı seçtiği belli olmayan oyuncular. Almanların bu oyuncuları sahiplenmesi ne kadar doğru ? Etik açıdan bakarsak oyunda ilk teklif yapanın oyuncuya sahip olması gerekmezmi.
    Bence oyunun gercekciligini yansitan en buyuk ozellik. Ben senin dusuncenin tam aksine olumlu yonden elestiriyor ve bravo diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

ben kendi oyunumda baktım daha hiçbiri a milli olmamış bitek mahir sağlıkta türkiyeyi seçti diyor deniz naki yi transfer etmiştim ben Türkiye genç milli de oynuyor şu an da bi takip edeyim bakayım hangi milli takıma gidecekler

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bende hepsi Türk milli takimini secti , Mesut haric.... Mesut ne Alman ne de Türk milli takiminda forma giydi...

Mesut Ozil hayatta Almanya icin debutunu yapti bile. Rezillik falan oldugunu dusunmuyorum. Turk olsun ama almanlar yetistirdiler onlari ve hakli olarak boyle bisey yapa bilirler.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Editore bakmak aklina gelmedi sanirim... saydigin hic bir oyuncu Almanya'yi secmis gozukmuyor ki secmis olsalar o davetiyeyi dahi yollayamazdin... Lutfen boyle bi topik acmadan once biraz arastiralim... Belli bi ulkeyi secmis oyuncular oyunda "declared for nation" olarak gozukuyorlar ve bunlara davetiye yollaman imkansiz... Tabi soyle bi durum var oyuncular genelde birinci ulkleri olarak gozuken ulkeri seciyorlar arastirmacilar da bunu hangi ulkenin genc milli takiminda daha sik oynadigina gore karar veriyorlar... Arastirmacilarin yapmis oldugu bi hata soz konusu degil...

SI forumlarinda Mesut konusu cokca konusuldu hatda Alman arastirmacilari 903 icin Mesut'u karasiz yaptilar ki ondan once Almanya'yi secmis gozukuyordu... Bu durumu bi hata olarak yorumladilar da zaten... Enterasandir Mesut yama ciktiktan kisa bi sure sonra kararini verd.i

Bu oyuncularin Turk milli takimin davetini red etmeleri arastirmacilar ile alakasi olmayan bir durum oyun icersinde rastgele olan bisey...Actigin yeni oyundan oyuna degisen bir durum bazen Turkiye yi bazen Almanya'yi secicektirler...

bence de oyunun iyi yönü ortaya çıkıyor çünkü bu oyuncular gerçekten Türk Milli Forma'yı giymek istemeyen oyuncular. Onlar da kendileri Türk hissetmeyebilir gayet doğal çünkü Akdeniz tatilleri hariç bu ülkede bulunmamış havasını suyunu toprağını tatmamış insanlar

Mesaj Yetkileri