ilk kariyerim olacakkocaelisporu ligde tutmaya çalışacağım
Açık Ligler ; İngiltere , Türkiye Süper Lig ve Bank Asya , İspanya
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954 okudum ve kabul ettim
ilk kariyerim olacakkocaelisporu ligde tutmaya çalışacağım
Açık Ligler ; İngiltere , Türkiye Süper Lig ve Bank Asya , İspanya
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954 okudum ve kabul ettim
55>44 5am5un5por 44<55
fark var diyorsunbasarılar...
İyi transferle ayakta kalırsın inş Borges ve Fedorov'u tavsiye ediyorum Fedorov serbest defans çok katkı sağlayacaktır.Başarılar
Defansa genç bir oyuncu önerebilecek kimse varmı acaba ?
Kadroyu kuruyorum ama defansta sıkıntı yaşıyorum kısacası herşey tamam defans yok![]()
55>44 5am5un5por 44<55
Kardeş defansa bir yaşlı her zaman iyidir yinede senin fikrin.
Bu Arada genç sol kanat oyuncusu var leicester joe mattock maç yapmadan almaya çalış...
başarılar dilerim zor olaacak defans'taki sorununu Federov çözebilir
Fark var birader..Başarılar kardeş
![]()
Ve Kocaelisporda transfer çalışmaları ;
Bir zamanlar Chelsea forması giyen Smertin 1 yıllık mukavele imzaladı ve artık 1 sene boyunca takımımız için ter dökecek.
Bir yandadan genç oyunculara yöneldik ve Brezilyalı sol kanat oyuncusu Mauricio ile 3 yıllık sözleşme imzaladık kendisi önceki cezasından dolayı 1 Ocak 2009 tarihinde idmanlara başlayacak.
Gurbetçi bir oyuncumuz olan Şaban Özdoğan ile de 3 yıllık sözleşme imzaladık.Klubüne hiçbir miktarda para ödemeyeceğiz.
55>44 5am5un5por 44<55
başarılar dilerim arkdasım..
Başarılar...
Bugün bu kadar devam edebildim sınava çalışayım birazda![]()
Sizde bu süre içinde birkaç oyuncu yazarsanız sevinirim özellikle dc mevkisine![]()
Ayrıca Amr ' de arıyorum ..
55>44 5am5un5por 44<55
dc olarak matias lequi var çok ii adam ve boşta amr olarak da uğur yıldırım olabilir
Hocam transferler baya iyi..Ligte kalırsın kesin
![]()
Birazdan hazırlık maçları ve hazırlık maçlarındaki oyuncu performansları ile karşınızda olacağım.
55>44 5am5un5por 44<55
TransferLerimizi bitirdikden sonra hazırlık kampı için faroe adalarına gittik ve güzel bir kamp dönemi geçirdik.Rakiplerimiz bizim ayarımızda değillerdi fakat biz sezon öncesi moral depolamak istiyorduk ve bunuda en iyi şekilde başardık.
Hazırlık maçlarında en golcü oyuncumuz attığı 11 golle Taner Gülleri olurken
En fazla asist yapan oyuncumuz ise 9 asist ile Musa Büyük oldu.
55>44 5am5un5por 44<55
Taktiğim ve kadrom birazdan
Last edited by 1122334455 : 03.Nisan.2009 at 14:04
55>44 5am5un5por 44<55
başarılar arkadaşım ya hangi skini kullanıyosunn merak ettimde eğer sorun olmazsa skini yazarmısın varsa linki desana zahmet
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bundan sonra sıkı takipçin olacaam emin ol![]()
Last edited by the_endless : 03.Nisan.2009 at 14:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yaşadığım kentin takımının kariyerini zevkle takip edeceğim.Umarım uzun soluklu olur.Bu arada hem bu kariyerde , hemde gerçek hayatta Super Ligte kalacağız inşallah.