[CENTER]3 Kafadar Türkiye'nin güzide Anadolu Kulüplerini yönetme kararı aldık , umarım uzun soluklu ve eglenceli bir kariyer olur , sonumuz hayrola...
Versiyon ; 9.3.0
Boyut ; Normal
Alicanfmfan [Bursaspor]
kage22 [Kayserispor]Okuduk , Onaylıyoruz.
[CENTER]3 Kafadar Türkiye'nin güzide Anadolu Kulüplerini yönetme kararı aldık , umarım uzun soluklu ve eglenceli bir kariyer olur , sonumuz hayrola...
Versiyon ; 9.3.0
Boyut ; Normal
Alicanfmfan [Bursaspor]
kage22 [Kayserispor]Okuduk , Onaylıyoruz.
Last edited by Alicanfmfan : 14.Nisan.2009 at 22:32
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Başarılar diliyorum.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
başarılar dilerim
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Herkez kendi ilini takımını aldı ama İzmir takımı yoktu bizde kayseriyi aldık olsun 2.sezon altay filan cıkarsa başına geçerim![]()
Cok Güzel Bir Düşünce.
![]()
Fakat Haber Verseydinizde 5li Yapsaydık![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
5'li kasar, bizi aşarBilgisayar özelliklerim kaldırır mı orası muamma.
Last edited by Deniz : 13.Nisan.2009 at 02:00
Kuşkusuz favorim benim![]()
Hazırlık kampımız güzel geçti diyebilirim. Takımın şut yüzdesini beğendim. Bitiricilik sorunumuz yok gibi duruyor ama ilerleyen zamanlarda göreceğiz.
Bursaspor'un Hazırlık Kampı
Gördügünüz gibi mükemmel geçti , Olympique Lyonnais'i bile 3-2 ile geçtik bütün hazırlık maçlarımızı kazanarak lige hazır hale geldik , Sercan , Ömer ve Volkan takıma çok büyük katkılar yapacak kesinlikle bundan eminiz , transferleri yarın duyuracagım bir kaç yabancı oyuncu ile yollarımızı ayırdık ve kadro dısı bıraktık...
Cok guzel denk takimlar secmissiniz. Bursa biraz daha agir basiyor. Hem Alican in yabanci olmadigi bir takim hemde kadrosu daha saglam. Ardin Kayseri, Son olarakta mutevazi kadrosu ile Gaziantep...
Umarim uzun soluklu olur
Hepinize Başarılarda Hani Burada SivasAlican Bir Adım Önce Görünüyor Ama Deniz İle Diğer Arkadaşın Nasıl Oynadığı Hakkında Pek Bilgim Yok Herneyse Yeni SSleri Bekliyorum
Başarılar Favorim Alican.İnsan bizede der.![]()
Mehmet Topuz gibi üst sınıf bir oyuncuya sahip olan Kayserispor'u diğer ekiplerden 1 adım önde görmekteyim
Kayseride de sadece Mehmet Topuz var digerleri yalan, o yüzden bizi geçemezler , bizder Sercan var Ömer var İvankov var Mustafa var Volkan var
![]()
Tolga zaten seni transferlerden sorumlu tutacaktım![]()
Başarılar diliyorum hepinize.Favorim biraz sempati duyduğum takım Gaziantepspor..Uzun soluklu bir kariyer olur umarım..
Elimdeki takım tam istediğim tarzda bi takım sadece forvet hattında biraz sorun yaşıyabiliriz bu nedenle sadece bi forvet alıcam transferde dün acil cıkmam lazımdı hazırlık maçırının ssini alamadım ama iyi gidiyoruz.
Üçlünün üçünede başarılar. Favorim Alican ve hepsi![]()
Bu arada iki mütiş isimle anlaştık gibi bu akşam 6 gibi devam edicez oyuna.O iki mütiş isimi o zaman görürsünüz gercekten çok kaliteli iki oyuncuyu aldım sayılır
Katılan arkadaşların hepsine başarılar diliyorum. Gönlüm Alican'dan(Bursaspor'dan) yana. "Sağlam" transferler bekliyoruz.Başarılar. . .
güzel bir kariyer olması dileğiyle. takip edeceğim![]()
2 oy almışız. Güzel bir sezon bizi bekliyor..![]()
Favorim DENİZ ve TABATA'lı Gaziantep hepinize başarılar güzel gecmesi niyetiyle
Favorim fatih başarılar diliyorum![]()