Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 140 sonuç

Konu: İspanya - Türkiye | 2010 Dünya Kupası Grup Maçı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default İspanya - Türkiye | 2010 Dünya Kupası Grup Maçı

VS

Stad: Santiago Bernabeu
    Tarih: 28.03.2009
    Saat: 23.00 [TSİ]
    Yayın: NTV

Amansız Demek - İnatçı Demek, Sürekli Demek.
    Amansız Demek – Gururuna Sarılmak Demek.
    Amansız, Rakibine Diz Çökmez.
    Amansız, Zamana Yenilmez.
    Amansız, Acıyı Yener.
    Amansız, Kendini Feda Eder.
    Amansız Asla Pes Etmez.
    Amansız Kanının Son Damlasına Kadar Savaşır.
    Amansız Ol.

Allah Utandırmasın...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Millilerin deplasman kozu Tuncay
    İspanya maçı öncesi A Milli Takım'ın en golcü ismi olan Tuncay Şanlı, 19 golünün 16'sını deplasmanda attı. Milliler Tuncay'ın gol attığı maçlarda ise sadece 1 kez kaybetti.

A Milli Futbol Takımı'nın 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 28 Mart Cumartesi günü deplasmanda İspanya ile yapacağı maçta Türkiye adına gözler Tuncay Şanlı'nın üzerinde olacak.

Hakan Şükür'ün futbola veda etmesinin ardından faal futbolcular içinde A milli forma altında en golcü futbolcu unvanının sahibi durumuna gelen Tuncay Şanlı, Madrid'de yapılacak önemli maç öncesinde, özellikle deplasmanda attığı gollerle dikkati çekiyor.

A milli forma altında 19 golü bulunan Tuncay Şanlı, bu gollerden 16'sını Türk Milli Takımı'nın yurt dışında oynadığı maçlarda filelere göndererek, ilginç bir grafik çizdi.

Tuncay, şimdiye dek gol attığı 14 milli maçtan sadece 1'inde Türkiye sınırları içinde gol sevincini yaşarken, diğer 13'ünde ise bu mutluluğu yurt dışında tattı. Tuncay Şanlı, Türkiye sınırları içinde tek gol sevincini, İsviçre ile yapılan 2006 Dünya Kupası Avrupa elemeleri baraj rövanş maçında 3 gol attığı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaşadı.

Türk Milli Takımı, Tuncay Şanlı'nın gol attığı 14 maçtan 11'ini kazanırken, 2'sinde berabere kaldı, sadece 1'ini yitirdi.

EN GOLCÜ MİLLİ İSİM
    Futbol yaşantısını İngiltere Premier Ligi takımlarından Middlesbrough'da sürdüren 27 yaşındaki Tuncay Şanlı, A milli formayı giydiği 63 maçta 19 gole ulaşarak, faal futbolcular içinde ay-yıldızlı formayla en çok gol atan isim unvanını aldı.

51 gollü Hakan Şükür, 21 gollü Lefter Küçükandonyadis'in ardından, 19 golle Metin Oktay ve Cemil Turan'a ortak olarak kürsüye çıkan Tuncay Şanlı, golcü özelliğini sürdürmesi durumunda Hakan Şükür'ün rekorunu kırmaya en yakın aday olarak gösteriliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Benim pek umudum yok maalesef.Çok formdalar,biz de ise eksikler dolu.Defansımız sorunlu.2-0,3-0'lık bir skor bekliyorum.İnşallah beni yanıltırlar da kazanırlar bizimkiler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben beraberlik bekliyorum kolay yenileceğimizi düşünmüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

http://www.youtube.com/watch?v=sr2uj...eature=related

Fatih Terim oyuncularımıza bunu izletip gazı verebilir.

A) Milli futbol takımımızın 28 Mart Cumartesi günü İspanya ile yapacağı Dünya Kupası Grup Elemeleri karşılaşması için en merak edilen konuların başında sahaya hangi futbolcuların çıkacağı geliyordu.

Lig TV'de yayınlanan "Futbol Gündemi" isimli programda Ömer Güvenç'in "Sahaya yüzde 90 bu kadro çıkacak" diyerek verdiği ilk 11'de bulunan isimler şunlar :

Volkan Demirel

Gökhan Gönül - İbrahim Kaş - Emre Aşık - Hakan Balta

Ayhan - Mehmet Aurelio - Emre Belözoğlu

Tuncay - Nihat - Arda
    Maraton

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

zor maç olacak fakat en azından beraberLik aLırsak çok iyi oLacak.. Torres ve viLLa'nın performansı bence bizim kaderimizi beLirLeyecek..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hiç umudum yok İspanya bizi 5'lik bile yapabilir süpriz olmaz yani. Ama umarım yanılırım, Allah yardımcıları olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

El Bartoya katılıyorum ve ekliyorum inşalah süpriz olur.Benim merak ettiğim hangi ikiliyi oynatcak defansın göbekte.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Allah Utandırmasın...
    Bu söze gerçekten ihtiyacımız olcak.Deplasmanda olması sebebiyle fazla bir beklentim yok şu anda Bosna-Belçika maçları kendi maçlarımızdan daha önemli bir halde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    El Bartoya katılıyorum ve ekliyorum inşalah süpriz olur.Benim merak ettiğim hangi ikiliyi oynatcak defansın göbekte.
    Defanstan çok ortasahamız daha önemli bence. Nasıl bi diziliş ile çıkıcaz. Ortasahada kimler oynicak. 3lü ortasaha olacak muhtemelen. Bu oyuncuların Xavi, Fabregas, İniesta yada kim oynayacaksasa, onları iyi durdurması gerekli. Hamit sakatlanmamış olsa, Hamit Aurelio Ayhan(Emre) gbi bi ortasaha çok güzel olurdu.

Emre Aşık %99 stoperlerden biri bu maçta. Ben ondan çok korkuyorum. Kırmızı kart görme ihtimali çok yüksek.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Kim Oynarsa Oynasın Allah Utandırmasın Galibiyet Çok Zor Ama İnşallah Kazanırız

Türkiye kolay kaybetmez ama çok zorlanır bence..

Allah yardımcımız olsun..

Bu 2 İspanya maçı 2010 finalleri için gerçekten önemli.İlk ayağından en kötü 1 puan alarak ayrılmamız gerekiyor.Millilerimize güveniyoruz.Allah yardımcımız olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

3-1 yeniliriz bence.. Ama İstanbulda da berabere kalırız gibime geliyor... Umarım kazanırız 2sini de.. Umarım Güiza ilk 11 oynar
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İdeal ikili Servet ve Zan'da oynasa Torres ve Villa'yı tutmaları epey bir zor olacaktı fazla birşey değişmedi kaybetmemiz büyük ihtimal.
    Last edited by fmsmyrna : 26.Mart.2009 at 21:25

İspanya'yı yenmek zor olacak ama bu maçı kazanabilecek güçteyiz

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Zor maç.İspanya'nın çok iyi bir serisi var yalnız biz de Türkiyeyiz..! Ne yapacağız belli olmaz.Ben yenilmeyeceğimizi düşünüyorum..

İspanya maçından alınacak maksimum 3 puan çok iyi olur. Ancak ben en gerçekçi hedefin 2 olduğuna inanıyorum. Diğer rakiplerimizden alacağımız paunlar bizi grupta ikinci yapacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

benim pek umudum yok bu maçtan. orta saha mücadelesinde geçerse maç ispanya bizi ezer geçer.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Volkan
    Gökhan - Emre - İ.Kaş(Eren) - Hakan
    Aurelio
    Emre - Ayhan
    Tuncay --------------- Arda
    Nihat(Semih)

Böyle bir ilk 11 bekliyorum. Yenilebiliriz, hatta maglubiyet yüksek ihtimal ama benim içimden yine de bir sürpriz geciyor. Bakalım inşAllah kazanırız Yenilsekte öyle 4-0, 5-0 yeniliriz falan bunlara kesinlikle katılmıyorum. Türk Milli takımı en son ne zaman 5 yemiş ki ? Ben hatırlamıyorum da.

Umarım istedigimizi almış olarak döneriz Madrid'den.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eren emre olmalı i.kaş oynarsa felaket olur bence..Tek forvet çıkarsak buda semih olmalı..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Allah yardımcımız olsun...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Allah yardımcımız olsun...
    EURO 2008 şansı versin. . .

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

2-1 kazanıcağız... İçime bir anda geldi.Öylesine bir tahmin değil, 6.his
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kesin yeniliriz fark olur diyenleri anlamıyorum bu takım o kadar eksikle almanyayı elinden kaçırmış eyro 2008 de 3. olmuş bir takım..

Yenilebiliriz ancak kesn diye bir kavramdan söz edilemez..

Ardaya çok güveniyorum umarım gerçek gücünü yansıtır..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İspanya şu an Avrupa'nın en formda ve en iyi takımı bence. Bu maçı kazanabilecek güce açıkca konuşmak gerekirse sahip değiliz.

Özellikle defansta bir çok eksiğimiz var. Stoperlerimiz çok tecrübesiz Emre Aşık hariç tabi.

Bence kaybedeceğiz ama bir sürpriz olması en büyük isteğim.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Volkan - GGönül - HBalta - Eren - Emre Aşık - Arda - Tuncay - Aurelio - Nuri - Semih - Nihat 11yle çıkarsak birşeyler yapabilriz kanımca işimiz çok zor tabiki

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ilerde Nihati yanliz birakmicak bi sekilde oyuna cikarsak kesinlikle gol bulacamizi dusunuyorum.

Allah yardimcilari olsun, hem bizimkilere hem onlara

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

guiza bide oynayıp show yapıyormus türkiyeye giremez heralde

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri