Trabzonspor Kazanır
Berabere Biter
BeLediye Kazanır
Şampiyonluk için Trabzonun kazanması gereken bir maç daha . Belediye fazlada dayanamaz bence . Trabzonspor kazanır.
55>44 5am5un5por 44<55
Kendini taraftar sanip yapilan her yanlisi yuhlayanlari kiniyorum.
Onlar gibi taraftara Ziya Dogan ve Ayman az bile.
Trabzonda düşüş sürüyor... Ersun hocanında tabi
Sürekli gol kaçıran bir takım olduk oyuncularda kendilerine olan güveni kaybediyor buda takıma olumsuz etki yapıyor kaçıran bidaha kaçırıyor.Benim için bu yıl pek bir beklenti yoktu ama takım kazandıkça kazandıkça herkez beklenti içine girdi şimidede kazanamayınca eskisi gibi herşeyde yuhalayan taraftarlar türedi.Bu Umutla Gökhan varken izleyesim gelmiyor takımın maçlarını felan uefaya gidersek bizim için iyi olucak bu sezon.Gökhan'a verilen paralara yazıklar olsun.
Hocam bu takımın forvetlerinden inanın bi cacık olmaz..
Maçtaydım kendim gördüm..
Adamın önüne top atılıyor (G.Ünal) topu sürüp gol yapacağı yerde bekleyip top atacak adam arıyor bu top sana niye atıldı sen gol yap diye ben bu mantığı anlayamıyorum..
Tayfun Cora' da çok kötüydü bugün zaten değiştirildi.
Hayatında yapmadığı yapamadığı hareketleri denemesi çok top kaybettirdi.. Hüseyin onun yerine girdi fakat oda pek top yapamadı..
Defans' ta genel anlamda pek sorum yok kanımca, yalnız sağ kanat eksikliği aynen devam..
Tekrar söylüyorum bu takımın forvetlerinden bir cacık olmaz..
Maç bitimine 10 dk kala Fatih Tekke adına pek çok tezahürat yapıldı..
Teknik direktöre gelince..
Ersun hoca' nın geleceği pek açık değil kanımca eğer böyle giderse gitmeye devam ederse sonu hayır değil benden söylemesi..
Takımın bir an önce kendisini toparlaması gerek..
Ha.. unutmadan Selçuk' un gösterdiği performans vasatın altında kendine dikkat etmeli.
Mustafa Denizlinin söyledikleri tutmaya başladı.
'Fırtına'nın yerinde yeller esiyor
Turkcell Süper Lig'de sezona müthiş bir başlangıç yapan 'Karadeniz Fırtınası' Trabzonspor, ikinci yarıdaki serbest düşüşünü sürdürüyor. son 6 maçında sadece 1 kez kazanan Bordo mavililer, sahasında İstanbul Büyükşehir Belediye engelini de aşamadı ve zirvedeki ikilinin 5 puan uzağında kaldı.
İBB maçına kadar sahasında oynadığı son üç maçta galibiyet elde edemeyen Trabzonspor, kendisi için kritik önemdeki bu maçta da beklenenden uzakta bir performans ortaya koydu. Kaçırdıkları gollerle taraftara saç baş yolduran ikiliden Gökhan Ünal, üç net fırsatı kullanamazken, ilkt yarıda Yattara son 15 dakikada da Alanzinho, takima hareket getiren isimler olarak dikkak çekti. Bu beraberlikle 47 puana yükselen Trabzonspor'un galibiyet hasreti 4 maça çıkarken, puanını 47 yapan Bordo mavililer, Sivas'ın 6, Beşiktaş'ın ise 5 puan gerisinde kaldı.
61. dakika şovunu bu kez yapmayan Trabzonspor taraftarı, oyundan çıkan Selçuk'a tepki gösterdi.TRABZONSPOR-İBB
STAT: Avni Aker
HAKEMLER: Deniz Çoban, Serkan Gençerler, İsmail Şencan
TRABZONSPOR: Sylva, Tayfun (Dk. 57 Hüseyin), Song, Egemen, Cale, Serkan, Selçuk (Dk. 74 Alanzinho), Yattara, Colman, Umut, Gökhan
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
İSTANBUL B.B.: Behram, Marcin, Efe, Gökhan, Zeki (Dk. 72 Serhat), Cesario, Tjikuzu, Barbosa, Erman (Dk. 85 İskender, İbrahim Akın, Bebbe
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı
SARI KART: Hüseyin, Serhat
MUSTAFA DENİZLİ ŞAMPİYON YAP BİZİ!
Trabzonspor düşüşü engelleyemiyor.
Geçmiş olsun.Şampiyonluk için umutlar da bitmiştir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bitti ki ne bittiBundan sonra ne olursa olsun bu takım toparlanmaz eğer sen küme düşmekten kurtulmaya çalışan bir takımı yenemiyorsan senin şampiyonluğa oynaman imkânsız.
Tebrikler Belediyeye 3 Puanla Kapadığımız Haftada Bu Sonuç Süper Oldu
Trabzonda düşüş sürüyor. Bu saatten sonra toparlanmaları çok zor ancak imkansız değil . . .
Alanzinho girdikten sonra iyi oynamış.Gökhan bomba ya neleri kaçırmış inanamadım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
15 puan kaybettiğimiz bu haftalarda 50 şut atmışızdır belki de ama 5 golden fazla atamamışızdır.
Last edited by Trabzonspor : 06.Nisan.2009 at 12:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
askerde bu işkence çekilirmi bea.
Umut'un beceriksizliğini biliyordum ama Gökhan'ın bu kadar kötü olabileceğini düşünmemiştim hiç..
Trabzon bu yılda şampiyon olamazsa, biz bir daha göremeyiz sanırım şampiyonluğunu..
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Gökhan Ünala ne oldu anlamadım valla snaırım üzerinde bir baskı var bizde leblebi gibi attığı gollerini burada atamıyor