Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
6. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

5 83.33%
  • Gençlerbirliği

0 0%
  • Beraberlik

1 16.67%
1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Trabzonspor - Gençlerbirliği [ TSL 28. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Trabzonspor - Gençlerbirliği [ TSL 28. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Uzun haftalardır kazanamayan Trabzonspor geçen hafta Hacettepe'yi mağlup etti. Bir bakıma o maçta Hacettepe kendi kendini yendi. Ama Trabzonspor morallendi. Umuyorum ve düşünüyorum ki kazanırlar. Son haftalarda şampiyonluk umutları ile Eskişehir'e gelmeleri bizim taraftarın en çok arzuladığı şeylerden biri.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bende varım diyorsak almak zorunda olduğumuz bir maç 4-5-1 bu maçta nasıl olacak görecez.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Trabzonda Bir Taraftar Baskısı Var Oyuncuları Olumsuz Yönde Etkiliyor Gol Gecikirse Baskı Olacaktır Ve Buda Gençlerbirliğinin Yararına Olacaktır Maç İçinse Tahminim Beraberlik

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Gençlerbirliği son 1-2 senedir bize biraz ters gelen bir ekip ve evimizde 4 maçtır kazanamıyoruz ben bunun sona ereceğini düşünüyorum.3-1 alırız.

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Uzun haftalardır kazanamayan Trabzonspor geçen hafta Hacettepe'yi mağlup etti. Bir bakıma o maçta Hacettepe kendi kendini yendi. Ama Trabzonspor morallendi. Umuyorum ve düşünüyorum ki kazanırlar. Son haftalarda şampiyonluk umutları ile Eskişehir'e gelmeleri bizim taraftarın en çok arzuladığı şeylerden biri.
    Neden özellikle biz bekleniyoruz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Gençlerbirliği son 1-2 senedir bize biraz ters gelen bir ekip ve evimizde 4 maçtır kazanamıyoruz ben bunun sona ereceğini düşünüyorum.3-1 alırız.

Neden özellikle biz bekleniyoruz.
    Bir büyük takımdan daha puan alma hesabı var.
    Reklam olsun maksat..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

O mesele Eskişehir'le içerde oynuyor olsaydık puan kaybetme ihimalimiz olurdu belki ama deplasmanda puan vermeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Reklam olsun maksat..

yok ya ilk maci hakem hatalari ile aldikya bu sefer hakem hata yapmadan almamizi bekliolar

Ankaradan takimlari yeniyoruz, buda ankara ekibi ayni tarife olcaktir

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Reklam olsun maksat..
    O mesele Eskişehir'le içerde oynuyor olsaydık puan kaybetme ihimalimiz olurdu belki ama deplasmanda puan vermeyiz.
    Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    yok ya ilk maci hakem hatalari ile aldikya bu sefer hakem hata yapmadan almamizi bekliolar

Ankaradan takimlari yeniyoruz, buda ankara ekibi ayni tarife olcaktir
    Foruma giremiyodum uçmuşsunuz siz yahu. Tek tek cevap vereyim.

@Cengiz abi:

Sanırım Türkiye'de Eskişehirspor'u tanımayan yoktur. Bu yüzdende başka takımlar gibi bazı takımları kullanıp reklam yapma ihtiyacımız yok.

@Serhat:

İçeride nasıl oynadığımızı bilmeyen yok. İçeride kaybedersek kalan maçlardan sadece Beşiktaş'a kaybederiz. Bu yüzden ben de en az senin kadar rahatım.

@ibig61:

Hakem hatalarına her zaman karşıyız. Puan kazanmakta puan kaybetmekte istemiyoruz hakemler sayesinde. Trabzonspor maçından sonra delikanlı hakem olsaydı yenilseydik hiç umuruzda olmazdı dendi taraftarlardan. 2.yarıdaki maçta delikanlı hakem olsun Eskişehir Atatürk Stadında Çiftetelli oynayacağız söylemleri dolaşmaya başladı. Bu yüzden taraftarlar açısından Trabzonspor maçları ayrı bir önem taşıyor. Taraftarla ilgili herhangi bir sorun yok. Hatta Trabzonspor taraftarları ile bizim taraftarlar arasında sıcak ilişkiler mevcut...

Umarım anlatabilmişimdir.
    I'm back...

Yattara harika bir gol attı.İddaamın tutması için kalan 15 dakikada Gençlerbirliği'nin bir gol bulması ve ilk yarının berabere bitmesi gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yattara'nın gol çok güzeldi.Ama doğru düzgün organize atağı yoktu Ts'nin..Gb çok önemli pozisyonlar buldu Troisi ile ama değerlendiremediler.Bakalım ikinci yarı neler olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

2-0 oldu Gökhan Ünal..Gol bariz ofsayt. G.Birliği çok baskı yaptı fakat golü bulamadı.Dk 91.Geçmiş olsun.

bu maç Trabzona çok iyi geldi iyi oynadılar ve kazandılar GB ise girdiği pozisyonları değerlendiremedi..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Kazanmamız gereken bir maçtı ve kazandık ama açıkcası kazanmaktan çok Yattara'nın eski performansına dönmesi Selçuk'un toparlanması Gökhan Ünal'ın üzerindeki baskıyı atması Alanzinho'nun iyi oyunu beni kazanmamız kadar sevindirdi.Artık bu haftayı Sivasspor'un ve Beşiktaş'ın puan kaybetmesini bekleyerek geçireceğiz.Gerçi iddaadada Sivasspor'a verdim ama olsun o maçtan kaybetmeye razıyım.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Çok mükemmel bir oyun oldu demesekte iyi oldu bu 3 puan hem moral hemde zirve adına gerekliydi.Yattara eski günlerine dönme adına iyi bir adım atmış oldu şu son iki haftada.Selçuk'ta ve Alanzinhoda artık katkı sağlıyor hucuma.İlerde daha iyi bir isim olsa ben bu ligi götürürz dicem ama özette izlediğim Sadece orta alan çalıştı ilerdeki Umuttu sanırım adam yoktu ya sahada.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

90. dk organizasyonu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Artık bu haftayı Sivasspor'un ve Beşiktaş'ın puan kaybetmesini bekleyerek geçireceğiz.Gerçi iddaadada Sivasspor'a verdim ama olsun o maçtan kaybetmeye razıyım.
    Kupon yattı gerçi Tromso maçındanda yattım.

Mesaj Yetkileri