Kocaelispor
Trabzonspor
Berabere
Şampiyonluk ve şampiyonla ligi yolunda kazanmamız gereken bir maç ve kazanmak ellerinden geleni yapmaları lazım oyuncuların.Eksik oyuncu yok geçen haftadan gelen birde moral olacak,Kocaelide düştü sayılır o nedenle daha baskın taraf biziz.
Düşen Takım Rahat Oynuyor Mustafa Abi Bak Hacettepeye Geçen Hafta
Beraberlik Olur Gibi Düşünüyorum Bu Maç İçin
Kocaelispor küme hattında, düştü düşecek. Bu dakikadan sonra kendilerini ispatlasalar ne olacak?
Trabzonspor teknik direktörsüzde oynadıklarını yine gösterebilirler. Matematiksel olarak hala şansları var, rakiplerinin maçlarına bakacaklar. Şampiyonluk istiyorlarsa her önleme karşı bu 4 hafta hepsinden galibiyet almalılar. Herşey değişebilir.
Trabzonspor, kazanır diye düşünüyorum.
Trabzonspor çok formda şu an Kocaelide düştü zaten ama yine oyunlarını oynayacaklar bnce Trabzonspor favori ..
Kalan 4 maçta en zor maçlardan birisi.Kocaelispor düşse bile deplasmanları zor olur.Ama gerçekten şampiyonluğa oynuyorsan yenmek zorundasın.
Favori Trabzonspor..
KOCAELİSPOR: Kılıçarslan, Mendez, Muhammet, Sadıgov, Hasan, Adem, Levent, Nsumbu, Akeem, Murat Hacıoğlu, Taner
TEKNİK DİREKTÖR: Erhan Altun
TRABZONSPOR: Sylva, Ferhat, Tayfun, Egemen, Cale, Yattara, Colman, Hüseyin, Serkan, Umut, Gökhan
TEKNİK DİREKTÖR: Ahmet Özen
Ahmet Hoca ne yapmaya çalışıyor çözemedim.Song, Giray gibi isimler varken Tayfun stoperde..Serkan yine sol açık..
Song sakat galiba.
Trabzon attı , 1-0
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Umut Bulut atti, Trabzon öne gecti.
Trabzon 2-0 öne geçti ...Şimdi de Gökhan attı
Gökhan Ünal attı![]()
Ersun Yanal gitti , gökhan ve Umut çostu![]()
Gökhan'la Umut birlikte ilkkez 2 hafta üst üstte gol attılar galiba..
Bu maç bitti artık, BJK maçına geçelim..
[SIGPIC][/SIGPIC]
bu maçı alıcaz inşallah veliderle aramızdki fark 1e inecek.
2-1 oldu maç
gol oldu kocaeli attı
gökhan ünal sarı kart yedi..
oyun 5 dakka durdu
Sentugo.
Alanzinho attı.
Alanzinhonun golü nefisti gerçekten.
Alanzinho'nun golüne diyecek birşey bulamadım Helal Olsun ..
Tebrikler Trabzona
Bir daha söylüyorum Umut-Gökhan Ersun hocayı bitirdi![]()
Son haftalara boyle heyecanli girilmesi gercekten guzel oldu. Sampionluk cok zor, ama Sampionlar ligi neden olmasin
Ingiltere liginden fazla bizim ligimizden zevk aldim bu seneKalitelimizi ispatladik lig olarak
Gazetelerde Kocaeli maçında sahaya giren kavga çıkaran Kocaeli taraftarlarını renk körü olan insanlar bizim taraftarımız sanıyor ve iç sahada oynucağımız maçlar öncesi ceza almamız bekleniyormuş nasıl gülsem şaşırdım ya.
Trabzonspor Ersun Yanal gittikten sonra bir çıkışa geçti.2 maçtır kazanıyorlar ve bu galibiyetler bol gollü.Yani sezon boyunca en çok sıkıntı çekilen konuda takım coştu 2 haftadır.Üstteki rakiplerininde puan kaybetmesiyle bir anda potaya girdiler.Şampiyonluk olmasada şampiyonlar ligi için şansları yüksek bence.Kalan maçlarıda kolay değil.Ve şampiyonluk için Beşiktaş kalan 2 maçında puan kaybetmesi lazım.Bu yüzden şampiyonluk şansları fazla değil bence ama yinede ne olacağı belli olmaz.Ne olacağını göreceğiz hep beraber..
So what?
Saike
Bjk bir maçta yenilse puanlarımız eşitleniyor ikili averajde biz önde olmuyormuyuz?
Bu ikili averaj düzenlemesi sadece bizim ligimize has bir değişiklik olsa gerek..
[SIGPIC][/SIGPIC]