Bursaspor
Konyaspor
Berabere
bursaspor affetmez diye dusunuyorum
Konyaspor'un, Bursaspor - Ankaragücü maçı öncesi yaptığı açıklamalar yankısını hala daha Bursa'da devam ettiriyor.
7'de 6 yaptığımız şu süreçte UEFA için iyi bir skor alacağımızı düşünüyorum. Konyaspor'da çok ciddi eksikler bulunmakta. İlk dakikalarda golü bulursak rahat bir maç olur. . .
tribünde olacağım, umarım kazanırız.
Bursa lig sonuna kadar,UEFA hedefini bırakmayacaktır.Konyaspor ciddi bir kaos içinde.Bursaspor kazanır.
Bursaspor çok formda şu anda maçı da rahat alırlar bence .. Sercan ve Shin yine gol atacaklardır
Bursaspor'da Ömer Erdoğan,Mustafa Sarp, Volkan Şen, Romaschenko, İbrahim ve Ali Tandoğan sakatlıkları sürüyor. Ali ve Romaschenko maça yetiştirilecekmiş. Ancak geçen hafta bu oyuncularımız yok iken Antalya'da galip geldik.
Konyaspor, Bursa'ya Caner Altın, Koray İçten ve Eren Şen'in yanı sıra kart cezalısı Veysel Cihan, Bülent Bölükbaşı, Serhat Akyüz oyuncularını getirmedi.
Veysel'in olmaması Konya açısından büyük handikap.
Konya'da baya eksik varmış ya Veysel,Bülent,Cihan,Serhat tabii Bursa'da da var eksikler
Konya'nın eksik fazla ama bu maç bana göre banko berabere biter..
Konya'da önemli eksikler çok. Bursaspor hem formuyla hem saha avantajıyla rahat bir galibiyet alır diyorum .
İnşallah Bursa kazanır da hem Uefa şansını sürdürür hem Konya'yı zor günlere sürükler
Konyaspor geçen hafta kazandı. Puan farkını fazla açmasa bile bu galibiyet ile rahatladılar. Konyaspor'un eksiklerinide düşünürsek Bursaspor'un üç puana ulaşacağını düşünüyorum.
İnşallah Bursaspor Kazanacak Konyaya Haddini Bildirecek
Sercan attı , Bursa 1-0 önde..
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sercan atıı sercan
Sentugo.
Bursa 2'ledi...
HeLaL oLsun sana Bursa be. Keşke beraber ŞL e gidebiLsek![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Tebrikler Bursa...
Tebrikler Bursaspora
Çok güzel bir maç oldu. Takım - taraftar - yönetim nasıl birlikte olunur gösterilir.
Konyaspor maça çıktığı dakikadan itibaren 11 kişi defans yaptı. Zaten maç boyunca yarım pozisyon bile bulamadılar.
Bursaspor ilk yarıda net denebilcek pozisyon buldu bu kapalı savunmayı aşmak zor oldu. Ancak ikinci yarının başlamasıyla taraftar takımı ateşledi ve tam maç berabere mi bitecek derken Sercanın golü geldi ardından Konya ne yaptığını bilmez bir şekilde davrandı ve Ozan 80. dakikada çok güzel bir gol attı. Oyuna sonradan giren Gökhan skoru belirledi.
Avrupaya gitme umutlarımızı devam ettiriyoruz. . .
Bursaspor Uefa'ya katilmayi hakediyor oynadigi futbolla.
Tebrikler ...
Uzun zamandan sonra ilk defa Bursaspor'un maçına gittim..
Tribün tek kelime harika..
Ertuğrul Sağlam - Bursaspor - taraftar üçlüsü çok iyi kenetlenmiş. Hangi maçta olduğunu hatırlayamadığım bir Bursaspor maçında taraftar Ertuğrul hocayı bir kardeş gibi, aile ferdi gibi bağrına basmıştı. Tahminim çoğu maçta da öyledir. Taraftarının, yönetiminin, futbolcularının desteğini almış bir teknik direktörle başarı daha kolaylaşır. Umarım uzun yıllar bu şekilde sürer. Tebrikler Bursaspor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bursa gercekten kalitesini gosteriolar, son haftaya kadar avrupa icin oynicaklar ins
Helal sana Bursa'm...
insallah Uefaya katılırız...
Söyleyin kimde var böyle bir adam, adam gibi adam Ertuğrul Sağlam..
Bursa sevgisi avrupaya taşacak, takipteyiz..
Tribündeydim ama Bursaspor nasıl oynadığını hakkında hiçbir fikrim yok..Takım başarılı taraftar başarılı hoca başarılı daha ne olsun..