1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Erman Toroğlu'nun Yazısı

sakary Ali Misafir

Default Erman Toroğlu'nun Yazısı

Altay’a yazıklar olsun

DÖNELİM Altay’a... Ey Altaylılar siz Diyarbakır’da egsoz gazıyla zehirlenirken, koridorlarda dayak yerken, maç elinizden alınıp Diyarbakır’a verilirken, maçın TRT’den naklen yayınlanma şartları hazırken, yukarıdan gelen ani bir emirle maçın naklen yayınlanması engellenirken yine size sahip çıkan bendim.
    Sizin yüzünüzden iki telefon numaramdan da feragat edip, değiştirdim. Ama son maçta yaptığınız olaydan sonra sizin de Diyarbakırspor’un o gün yaptıklarından bir farkınız olmadığını gördüm. Aslında Diyarbakırsporlular daha bir cepheden, daha bir erkekçe hareket ettiler. Ama siz 9 tane futbolcunuzu ligin son haftasında oynadığınız Kayseri Erciyesspor maçında özellikle oynatmayarak şikenin çok bir farklısını yaptınız. Biliyorum, uyanıkça bana 100 tane bahane söyleyebilirsiniz. Ama size bir cümle ile cevap verebilirim.
    Yazıklar olsun!
    Zamanında size sahip çıkarak son derece yanlış hareket etmişim. Çünkü düşen takımların hesabını mutlak bir gün siz de vereceksiniz. Göreceksiniz, çünkü ilahi adalet mutlak bir gün tecelli eder. Er veya geç... Bakalım Futbol Federasyonu bu tarz masa başı veya masa altı oyunları ile sonuçlanan bu ligde hiç olmazsa gereken soruşturmayı yapabilecek mi? Altay’dan, Van’dan hesap sorabilecek mi? Yoksa, Altay da Van da veya onun gibiler de “Biz zorla bu işi hallederiz”, aynı Tarkan’ın parcası gibi “Yakalarsam tık tık yaparım. Öperim” diyebilecek mi?
    NOT: Van’daki maçtan sonra canı yanan Mersin’de olaylar çıktı. Sakarya’da herkes kan ağlamaya başladı. Bu kadar haksızlıktan ve organize işlerden sonra Mersin ve Sakarya’nın haklarını kim koruyacak. Orman Kanunu mu, yoksa Futbol Federasyonu mu... Bakalım göreceğiz

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tolgan Özgen - Fatih Akyel - Mertol Karatay - Moritz - Merthan - Özgür - Murat Akın - Erhan küçük. Eğer Altay 9 oyuncu oynatmadıysa, Kasımpaşa futbol takımının ideal kadrosunda olan bu adamlar son maçta nerdeydi ? Madem Altay şike yaptı aynısını Kasımpaşada yaptı. Kabak tadı vermeye başladılar artık bu yazılarla.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kasımpaşa'nın bir hedefi olsaydı bu maçı bırakır mıydı?Niye sadece Altay'a suç bulunuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

lig A da bütün maclar haftalardır maclarını kazanamayanlar son bi kac hafta mac kazanmaya basladılar başıda rize altay kasımpaşa gibi kendilerine köklü dien kulüpler cekti insallah ne kasımpaşa nede altay süper lige yükselebilirler...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aslında bende bu maç satma olaylarına karsıyım

Ama sunu da belirtmeden geçemiyecegim , Sakarya'ya yazık oldu diyor , bende Sakaryaspor'u seven birisi olarak buna katılmıyorum , kendi ipini kendin çekiceksin zamanında oynayıp 3 puanı alacaktın veyahut maçlar kazanacaktın son hafta herkes herkese yatabilir , oynamayabilir bunun adı satıştır ama kimse bunu açıklayamaz adama sorsan oyuncuları dinlendirdim vsvs derler , kendi menfaatlerini başka takımalra bırakırsan onlara muhtac olursun onun için kendi düşen aglamaz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006

Çok şaçma, Altay sonuna kadar haklıdır. Playoff garanti, Playoff öncesi yedek oyuncularına şans veriyor ve maç içinde olabilecek bir kart cezası ve sakatlıktanda oyuncularını koruyorlar. Bu yapılacak en doğal olaydır. Her yıl böyle şaçmalıklar okuyoruz. İnsanların artık kafası değişmesi gerekiyor.

Barcelonada, İspanya'da kupayı garantiledikten(matematiksel olarak kaybetme şansı var) sonra Villareal önünde hiç oynamadı, acaba bu yorumlarda İspanya'da yapılıyor mudur?

Mesaj Yetkileri