Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray maçı 19 Mayıs'ta

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Default Fenerbahçe - Galatasaray maçı 19 Mayıs'ta

Fenerbahçe ile Galatasaray Profesyonel futbol takımları 19 Mayıs'ta dostluk derbisinde karşılaşacak. İki ebedi dost, ezeli rakip Fenerbahçe ile Galatasaray 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde dostluk derbisinde karşı karşıya gelecekler. İnönü Stadyumu'nda saat 20.00 de oynanacak karşılaşmanın hakem
    atamaları ilerleyen günlerde Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılacak Türkiye için en özel günlerden biri olan 19 Mayıs'ta yapılacak Fenerbahçe - Galatasaray dostluk derbisi güzel
    bir bayram etkinliği olacak

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Çok güzel bir fikir.

Eğer böyle bir şey varsa iyi olur bnce .

Nesil
    2006

Hayret bu iki kulüp nasıl kabul ettiler? Hele hele o 19 mayıs ruhuna uymayacak son maç görüntüleri... Bakalım dostluk maçında nasıl dosthane bir şekilde oynayacaklar.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Hangi kanal veriyor acaba.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Şimdilik sadece duyurulmuş ilerleyen günlerde sağlıklı açıklamalar gelir.

Çok güzel bir organizasyon,tebrikler 2 kulübe de.12 Nisan'ı unutturmak adına güzel,fair-play çerçevesinde bir maç olur umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bir önceki maçta oluşan kötü görüntüleri hafızalardan silmek adına çok güzel olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

19 Mayıs'ta yapılan bir maç daha hatırlıyorum sanki... Bol olaylı filan... Umarım yine saçma sapan şeyler olmaz. El Classico tipi futbolun konuştuğu bir maç izleriz...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Güzel bir düşünce bencede.Gündeme getiren ve gerçekleşmesinde rol oynayanları tebrik ediyorum.

Dostluk karşılaşması olacağı için zevkli bir karşılaşma olacaktır.Umarım şifresiz bir kanaldan yayınlanırda bir çok kişi bu karşılaşmayı seyretme imkanı bulur..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İki takımda adına yakışır bir şekilde dostça oynarsa çok güzel bir fikir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çok güzel bir organizasyon, bu fikri kim akıl ettiyse tebrik etmek gerekir. Tam bir bayram havasında bir maç olsun, taraftarlar bir arada otursun, beraber tezahürat yapsın, sezon biterken bu sezonu kaybeden 2 takım çok başka şeyler kazanabilir.

Dostluk maçında da stres, gerginlik ortamı oluşturulmaz herhalde artık da keyifle maç izleriz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tribünler de eski günlerdeki gibi yarı yarıya olacakmış. Formalarda 2 takımın klasik formaları olsa keske. Gs nin klasik Metin Oktay Parçalısı, Fb nin kendi klasik cubuklu forması falan

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Tribünler de eski günlerdeki gibi yarı yarıya olacakmış. Formalarda 2 takımın klasik formaları olsa keske. Gs nin klasik Metin Oktay Parçalısı, Fb nin kendi klasik cubuklu forması falan
    Forma fikri çok güzel gerçekten.Eski tip birer forma yapsa keşke iki takımda Ticari anlamda da çok iyi olur kulüpler adına

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Umarım dostça bir karşılaşmanın yanında zevkli güzel bir mücadele olur.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Bununla birlikte elde edilen gelir bir toplum yararına çalışan kuruma bağışlanabilinir.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

sabri ,lugano,emre belezoglu gıbı oyuncular oynatılmasın....

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    sabri ,lugano,emre belezoglu gıbı oyuncular oynatılmasın....
    Bencede...Dostluk Felan Dinlemeyip Yine Çirkefleşirlerse Bu Organizasyonu Batırmış Olurlar

güzel bir etkinlik aradaki buzları eritir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ohooo kardes takim olmusunuz bile kiskandik valla

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Neden İnönü ? Başka stad mı kalmadı?Olimpiyatta oynansın mesela.Ben mabedimde , kapalı tribünümde sarı kırmızı lacivert gibisinden renkler görmek istemiyorum.Yönetim nasıl kabul eder böyle birşeyi aklım almıyor... Beşiktaş taraftarı o maçta kapalıda olacaktır.Büyük olaylar çıkabilir , maçın stadı derhal değiştirilmeli.

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Neden İnönü ? Başka stad mı kalmadı?Olimpiyatta oynansın mesela.Ben mabedimde , kapalı tribünümde sarı kırmızı lacivert gibisinden renkler görmek istemiyorum.Yönetim nasıl kabul eder böyle birşeyi aklım almıyor... Beşiktaş taraftarı o maçta kapalıda olacaktır.Büyük olaylar çıkabilir , maçın stadı derhal değiştirilmeli.
    olay çıkacağını sanmıyorum.adı üstünde dostluk derbisi....

Hem Neden Olay Çıksın ki ? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramına Özel Bir Maç Düzenlenmiş...Galatasaray ve Fenerbahçe Karşılaştığı İçin Beşiktaş'ı da Dışarda Bırakmak İstemediklerinden İnönü Stadını Seçmişlerdir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dostluk karşılaşması tarafların sahasının birindeoynansa olmaz ama İnönü Stadı eski bir stad. Geçmişte bu 2 takım da o stadda maçlarını oynamış, muhtemelen İnönü'de Bayram etkinliği de olacak, bu maç da onun devamı gibi düşünülebilir.

Bu düşüncede fanatikler olmazsa hiçbir sorun olmaz. Beşiktaşlılar da gelsin, hepsi bir arada izlesin daha da güzel olmaz mı?

Belki bu bir başlangıç olur Kadıköy'de Galatasaray-Beşiktaş maç yapar, sonra Ali Sami Yen kapatılacağı zaman 3 takımın da katılacağı bir turnuva düzenlenir belki Ali Sami Yen'de.

Bunlar dostluğu pekiştirecek hareketlerdir, hep şiddetten, gerlimden şikayet etmedik mi yıllarca? Beşiktaş taraftarına yakışan da orayı basıp, burası bizim raconu kesmek değil, bu keyife ortak olmaktır. Senin gibi düşünenler umarım o maça gitmez Kerem.
    "YÜCE ATATÜRK"

Beşiktaş'ı bu dostluk müsabakasının dışında bırakmak istememişler hepsi bu. Fenerbahçe - Galatasaray - Beşiktaş üçü bir arada bir organizasyonda buluşmuşlar. Çok anlamlı bir davranış umarım istenilene ulaşılır. . .

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

3.Büyük olarak Bjk'a da bu görev düşüyordur böyle iyi bir şey için.Sarı-kırmızı veya sarı-lacivert formalar Türkiye maçında da giyilip açık-kapalı her tribünde oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

3.Büyük olarak Bjk'a da bu görev düşüyordur böyle iyi bir şey için.Sarı-kırmızı veya sarı-lacivert formalar Türkiye maçında da giyilip açık-kapalı her tribünde oluyor.
    Adı üstüne Türkiye maçı , herkes tek yürek oluyor o maçlarda.Forma rengi önemli değil...Ama bu maçta Beşiktaş Kapalısından Fener veya Cimbom diye bağırılmasını hazmedemem ben...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Dostluk felan diyoruz , başka bir ezeli rakibimiz ''Bizim stadda oynanmasın büyük olaylar cıkar'' diyor , ben anlamadım bu işi. Keşke Beşiktaş bu durumun dısında tutulsa.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

anlamıyorum böyle futbol hizniyetlerini..

beşiktaş'ın sahasında gs-fb-brs formaları giyilmeycek diye bir yasa varmı acaba ?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Keşke Beşiktaş bu durumun dısında tutulsa.
    Keşke Alican

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri