1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Liverpool - You Will Never Walk Alone [9.3.0]

Default Liverpool - You Will Never Walk Alone [9.3.0]

--Giriş--

Bu mesajı yazmaya başladığım andan yaklaşık 45 dakika önce Liverpool-Arsenal maçının bitiş düdüğü çaldı.Macera filmi tadında geçen bu muhteşem karşılaşmanın ardından içimdeki Liverpool aşkı bir kez daha alev aldı.

Daha önceki Manchester United kariyerimi takip eden arkadaşlar, ne kadar büyük bir Liverpool hayranı olduğumu ve bu hayranlığımın kariyerim dahilinde bile başıma nasıl belalar açtığını okumuşlardır.

Her ne kadar Kırmızı Şeytanlar ile kariyer yapmak son derece keyifli olsa da, son maçlarda gösterdiğim düşük performansı Roma(1-3) ve Arsenal(0-2) deplasmanlarında tekrar düzeltmiş olsam da, Liverpool ile oynamanın verdiği heyecanı bir türlü yakalayamadım bu kariyerimde.Gönül bağı olmayınca olmuyor demek ki...

Büyük emek verdiğim Man U kariyerimi noktalarken, çok daha heyecanlı ve çok daha keyifli geçmesini umut ettiğim Liverpool kariyerine başlamaya karar verdim.Kendimi Liverpool aşkına ve size aktarmak istediğim bu yolculuğa kaptırmadan önce, forum kurallarına uyduğumu da belirtmem gerekiyor...

Forum kurallarını okudum ve kabul ediyorum;
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954

Yeni kariyerimin ilk mesajı burada biterken, kadrom, oyun sistemim, kulüp ile ilgili bir kaç önemli detay, ve tabi ki Liverpool'un başına geçiş hikayemi içerecek olan 2. mesajım üzerinde çalışmaya başlıyorum...

İlgilenen ve kariyerimi takip edecek olan tüm arkadaşlarımıza şimdiden teşekkürler...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyer onaylandı.

Başarılar diliyorum.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Kardesim keske Man U ile devam etseydin.
    Neyse Bu kariyerinde en az Man U kadar zevkli olacaktir. Umarim uzun soluklu olur.

--Giriş--

Rafa yönetiminde herkesin takdir ettiği bir futbol oynayan Kırmızılar, müthiş performanslarına rağmen Premier Lig'de istediği sonuçlara bir türlü ulaşamıyordu.20 yıldır şampiyonluğa hasret kalan ekip bu acıyı dindirmesi üzerine Fırat Altun'u takımın başına getirdi...

KOP taraftar grubunun resmi sitesinde yayınladığı haber hiç iç açıcı değildi.Nereden geldiği belirsiz bir teknik direktörün ne işi vardı koskoca Liverpool'un başında.Yine de teknik direktör olarak kendisini benimseyeceklerini ve arkasında olacaklarını da eklemişler yayınladıkları haberde...

İlk sezonumuzda öncelikli amacımız kadromuza hoş eklentiler yapmak ve tabi ki Premier Lig şampiyonluğunu Anfield'a getirmek.Geri kalan hiçbir şeyin önemi yok.Tabi ikinci sezon aynı durum söz konusu olmayacak ve Kırmızılar el uzattıkları her kupayı eve getirecekler...

Yeni teknik direktör olarak ilk işim, tabi ki koçlarımı organize etmek oldu.Liverpool'un teknik kadrosu devlet dairesi gibi, işe yaramayan elemanlarla dolu.Koçlarımın büyük bir kısmını kovup yerlerine yenilerini almakla başladım işe.Antremanlardan yana canım sıkılmayacak uzunca bir süre daha...

Kadroma baktığımda ise oldukça hoş isimler görüyorum.Bu sezon kulübeye yatırım yapacakmışız gibi görünüyor.

Kalemizi İspanya'nın bahtsız çocuğu Reina koruyor.Casillas fenomeni olmasaydı milli takımında kalesini koruyacak olan bu arkadaş, Premier Lig'de kalecimizden korkmamıza mani olacak kalitede bir oyuncu (bakmayın Chelsea maçına siz...).

Defansımız Carragher ve Hyppia gibi tecrübeli isimlerin yanı sıra, Agger ve Skertel gibi nispeten daha genç oyuncuları da barındırıyor.Liverpool taraftarlarının da dediği gibi "Bir gün sahada 11 Carra görmek istiyoruz".Tabi bu Carra'nın yanında iyi bir oyuncuya daha ihtiyaç duymayacağımız anlamına da gelmiyor...

Beklerimizde Arbeloa agresif tavırları ve Premier Lig beklentilerine göre düşük profili ile alarm veriyor gibi görünse de inanıyorum ki işini her zamanki gibi iyi yapacaktır.

Orta sahaya döndüğümüzde dünyanın en tehlikeli üçlülerinden birini görüyoruz.Xabi Alonso, Mascherano ve Gerrard! Bu oyuncuların üçüde hem ofansif hem de defansif anlamda bir harikalar.Aşığız size çocuklar.Tabi bu elemanların yedekleri biraz zayıflar ama amacımıza ulaşmamızda bir engel teşkil etmeyecekler...

Kanatlarda Benayoun,Babel,Kuyt gibi hoş isimler çıkıyor karşımıza.Özellikle Benayoun ve Kuyt'ın harika işler çıkaracağını düşünüyorum.Tabi yine kulübeyi geliştirmek şart...

Forvet için ise söyleyecek 3 kelimem var sadece.Torres,Torres ve yine Torres!!!
    Acil durumlarda ise Dirk Kuyt yedekliğini yapacak Torres kardeşimizin...

Şimdi ise transfer piyasasına dalmak üzere sizden ayrılıyorum.Hazırlık maçları ve transfer haberleri ile yakın zamanda karşınızdayım...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Kardesim keske Man U ile devam etseydin.
    Neyse Bu kariyerinde en az Man U kadar zevkli olacaktir. Umarim uzun soluklu olur.
    Evet o kariyer keyifliydi ancak çok ta zevkli değildi.Man U teknik direktörsüz de bıraksan bütün o kupaları kaldırabilecek kalitede bir ekip ve açıkçası "zorlanma" duygusundan uzaktı.Liverpool kariyerimin daha heyecanlı olacağını düşünüyorum.
    Last edited by spiritfall : 22.Nisan.2009 at 10:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Hazırlık maçlarımız Fransa'nın FC Metz ekibi ile başladı.Güzel ve baskılı futbolumuz skora yansımamış olsa da, takımımız bizi güzel günlerin beklediğinin ilk işaretini veriyor.%62 topla oynama oranımız ve 25 şutumuza karşılık rakibimizin sadece 2 şutunun olması... hoş bir performans...

Kısa bir süre sonra ise rakibimiz nereli bile olduğunu bilmediğim Vit.Guimaraes oldu.Rakibimiz topla oynamayı sevse de, kalemizin yanına bile yaklaşamadı.24 şutumuza karşılık tek bir şut bile çekemediler.Topu kalenin yanına bile yaklaştıramadılar.Zayıf bir rakibimiz olsa da, hiç şut çekememeleri enteresan bir istatistik oldu...

Şimdi işe gitmem gerekiyor malesef...Gece görüşmek üzere arkadaşlar...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

başarılar transfer yokmu?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim yine süper bir anlatım ile karşımızda olacaksın heralde

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

başarolar kardeşim. gerçelytende liverppolun müthiş bir kadrosu var bana kalırsa transfere bile ihtiyacın yok ama dediğin gibi yedek klübesine şart.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Başarılar SSLeri bekliyoruz
    malatyAdana!

sakary Ali Misafir

Başarılar dilerim...

Ryan Babel'i mutlaka oynat.Süper bir adam.Özellikle solda Benaoyun yerine Babel derim ben.

Takipçinim.. Benimde L'pool takımına karşı bir sevgim var.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

kariyerin hayırlı olsun kardesim yeni takımında basarılar oynattıgın tatktikle basarılı olacagına inanıyorum
    TariboWest

Biraz aranın ardından kariyerimi güncellemek icin siteyi actim ancak.Oldukça büyük bir kısmını kaybettiğimizi görüyorum.Sanirim devam etmeyeceğim çok üşendim .

Kabul edilmesi halinde bu ay içerisinde bir başka Liverpool veya Fenerbahçe kariyeri ile geri dönebilirim...

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Bekliyoruz KArdesim
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Sevgili arkadaşlar, uzunca bir aranın ardından foruma dönüş yapabilmiş bulunuyorum.Liverpool kariyerim teknik aksaklıklar sebebiyle son buldu, az sonra yönetici arkadaşlarımızdan kapatılmasını rica edeceğim.Yeni kariyerimi ise türksportal sk database ile açmayı planlıyorum.

Mesaj Yetkileri