--Giriş--
Bu mesajı yazmaya başladığım andan yaklaşık 45 dakika önce Liverpool-Arsenal maçının bitiş düdüğü çaldı.Macera filmi tadında geçen bu muhteşem karşılaşmanın ardından içimdeki Liverpool aşkı bir kez daha alev aldı.
Daha önceki Manchester United kariyerimi takip eden arkadaşlar, ne kadar büyük bir Liverpool hayranı olduğumu ve bu hayranlığımın kariyerim dahilinde bile başıma nasıl belalar açtığını okumuşlardır.
Her ne kadar Kırmızı Şeytanlar ile kariyer yapmak son derece keyifli olsa da, son maçlarda gösterdiğim düşük performansı Roma(1-3) ve Arsenal(0-2) deplasmanlarında tekrar düzeltmiş olsam da, Liverpool ile oynamanın verdiği heyecanı bir türlü yakalayamadım bu kariyerimde.Gönül bağı olmayınca olmuyor demek ki...
Büyük emek verdiğim Man U kariyerimi noktalarken, çok daha heyecanlı ve çok daha keyifli geçmesini umut ettiğim Liverpool kariyerine başlamaya karar verdim.Kendimi Liverpool aşkına ve size aktarmak istediğim bu yolculuğa kaptırmadan önce, forum kurallarına uyduğumu da belirtmem gerekiyor...
Forum kurallarını okudum ve kabul ediyorum;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
Yeni kariyerimin ilk mesajı burada biterken, kadrom, oyun sistemim, kulüp ile ilgili bir kaç önemli detay, ve tabi ki Liverpool'un başına geçiş hikayemi içerecek olan 2. mesajım üzerinde çalışmaya başlıyorum...
İlgilenen ve kariyerimi takip edecek olan tüm arkadaşlarımıza şimdiden teşekkürler...