Ankaragücü
Beşiktaş
Berabere
Beşiktaşımız FTK'nın verdiği moralle ve şampiyonluk ateşiyle çıkacağı maçta zorlanmayacaktır diye düşünüyorum.
Ankaragücü'nün Beşiktaş'a çelme takacagı düşüncesindeyim bu hafta yine lider değişebilir .
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Beşiktaş lider. Kupa morali ve şampiyonluk isteği ile Ankaragücü'nü yenebilirler. Ankaragücü golü atıp, yatarsa Beşiktaş'ın işi zorlaşır. Beşiktaş kazanır diye düşünüyorum.
Kupa moraliyle Ankaragücü'ne 5 tane atar Beşiktaş
Ankaragücü Beşiktaşa Bir Çelme Takar Düşüncesindeyim Güzel Bir Maç Olur İnş
Beşiktaş kupayı kazanmanında verdiği moralle Ankaragünü'de yener ve liderliğini sürdürür.
Bazılarına göre Beşiktaş her hafta olduğu gibi bu hafta da puan kaybediyor desene
Neyse Ankaragücü'nün kritik durumu bizim işimizi zorlaştıracak gibi duruyor ama Ankara bizim için deplasman sayılmaz.Ankara takımlarıyla deplasmanlarda oynadığımız maçlarda baya bir üstünlüğümüz var.Kazanırız diye düşünüyorum...
Besiktas bu moralle Ankaragucunu bnce yener ama Ankaragucude iyi takim ve taraftari ile maci kazanmak icin oynayacaklar .. Zevkli bir mac olur umarim ..
Yenmek zorundayız, yenmek zorundaysak yeneriz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Sivas'ında, Beşiktaş'ında bu haftayı puan kaybıyla kapatacağını düşünüyorum. Hatta ikiside berabere bitecektir.
Ama kupadaki moral ile Beşiktaşa başka bir hal gelip 4-5 de atabilirler.
Futbol bu herşey olabilir ben fikrimi belirttim sadece , ayrıca Ankaragücü rahat kazanır eze eze yener filanda demedim , çelme takabilir dedim.
Futbol oynanmadan kazanılmaz , ''Rahat yeneriz,rakibimiz degil'' cümlelere alıstık artık , Umuyorum ve temenni ediyorum ki İnşAllah Ankaragücü kazanır.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu maç 2 Hafta önceki Eskişehirspor Maçının Kopyası gibi Olur Bana göre. O maçtada Herkez Eskişehir En kötü 1 puan alır diye düşünüyordu Ve maçı çok rahat almıştık. Bu maçtada Ayınısı olur gibi geliyor 2-0 3-0 gibi net bir skor alırız.
Zor bir maç.Ankaragücü maça asılacaktır.Berabere biter.
Ankaragücüde kazanmak zorunda .. Ayrıca şuda varki her kazanmak zorunda olan takım maç kazanırsa herkes 34 maçta 102 puan alır buda imkansız![]()
Ankaragücü & Bursa iş birliği ile beşiktaşı devirir umarım ..En azından 1 puan için saldır 06 ..
55>44 5am5un5por 44<55
Karşımızda Bursa,Antep oLsa daha rahat oLmazdık.Çünkü bizde baskı var,onda yok.Fakat burda iki takımında üstünde önemLi bir baskı var.Bizim avantajımız kupayı kazanmamız ve bunun getirdiği moraL.Haydi KartaLım finaLe kaLdı 3...
Ankaragücü'nden en azından bir puan bekliyorum...
Hayrettin abi'ye ve Murat abi'ye katılıyorum =) Son iki haftaya en guzel sekılde gırme dılegıyle ..
Artık ipleri elimize aldık.Kimsenin puan kaybını falan beklemiyoruz.Ankaragücü Hikmet Karaman'la biraz kıpırdadı ancak bizden puan alamazlar.Üç puan alır yolumuza devam ederiz...
Ligin kader maclarindan birisi. Ankara dusmemek icin kazanmaya oynicak Besiktas da Sampiyonluk icin. Eger Besiktas Kupa rehavetini ve yorgunlugunu uzerinden atmissa bu maci alir. Sezon sonunda da ipi gogusler.
Erken bir gol gelmemesi halinde Ankaragücü'nün kazanabileceğini düşünüyorum. Ankaragücü'nde taraftar oyuncuları baskı altına almamalı. Maalesef Ankaragücü seyircisi bunu çok yapıyor. Bu maçta sabırlı olmalılar. Başarılar Ankaragücü.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ankaragücünün 1-0 kazanacağını düşünüyorum..
Ligin en çok gol yiyen 4. takımı sanıyorum ve Bouzid gibi önemli bir savunmacısı yokken Bobo, Holosko, Tello, Yusuf, Nobre gibi gol silahlarımızla rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Savunmada hata yapmazsak maç çok çok kolay geçer.