Turkcell Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Konyaspor'da, Teknik Direktör Giray Bulak görevinden istifa etti!..
Yeşil - beyazlı takım, geçtiğimiz hafta kendi sahasında Eskişehirspor'a 2-1 yenilmişti!..
Maraton
Turkcell Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Konyaspor'da, Teknik Direktör Giray Bulak görevinden istifa etti!..
Yeşil - beyazlı takım, geçtiğimiz hafta kendi sahasında Eskişehirspor'a 2-1 yenilmişti!..
Maraton
O zaman Konya'ya geçmiş olsun![]()
Zaten bir işe yaramıyordu.O olsada olmasada Konya küme düşecek..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Konya gider o zaman
Yılmaz Vural geçer takımın başına![]()
Aman aman istifa ettiye şimdi bizim takıma yazıp dururlar ya.Allaha yakın bize uzak olur inşallah
İstifa etmiş görünümlü ama esasen kovulmuş. Eses maçından sonra basın toplantısında '' ben 2 hafta kala takımımı yalnız bırakmam, 2 hafta kala istifa edip takımı ben düşürmedim ayaklarına yatanlardan değilim '' gibisinden birşeyler söyledi. Bunları söyleyen bir insan 2 gün sonra istifa etmez.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Giray bir kerede istifa etme yahu. Adam kafasına estikçe istifa ediyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Aliağa A.Ş hangi takım ne zaman çalıştırdı
NtvSpor'da kovuldu diye geçiyordu. Konyaspor düşer bence zaten form grafikleri berbattı. 2. yarı sadece Hacettepe ve Kocaelispor'u yenmişler sanırım.
Patlama yapmak isteyen takımlarda moda oldu Hocayı kovmak Bakalım Konya'da etkisini gösterecek mi ...
Konyaspor düşmez, Fenerbahçe ile maçı var.![]()
Bakalım seneye hangi takımı çalıştıracak...![]()
Seneye geçer yine bi takım Süper Ligten , hiç olmadı bir Bank Asya'da devam eder![]()
Konyaspor'un yeni hocası Ünal Karaman oldu !!
Bizden uzak sizlere yakin olur insallah![]()
TFF veritabanında iki takımın isimlerini değiştirdi sadece anladığım kadarıyla.
Bu nedenle 2008 yılından önce ne zaman Aliağa A.Ş. görürseniz bunu Göztepe olarak kabul etmek lazım.
Tabii bu nedenle de eski adı ile Aliağa Bld. Spor'un, yeni adı ile Aliağa A.Ş.'nin geçmişi ise Göztepe olarak görünüyor.
Ünal Karaman Yeniden Konya'da
Teknik Direktör Giray Bulak ile yollarını ayıran Konyaspor, Ünal Karaman ile anlaştı.
Konyaspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Giray Bulak'tan boşalan teknik direktörlük görevine 2007-2008 sezonunda da takımda görev yapan Ünal Karaman'ın getirildiği belirtildi.
Konyaspor yönetim kurulunun dün aldığı karar sonrasında yapılan görüşmelerin ardından Teknik Direktör Giray Bulak'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmişti.