1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Turksportal SK 2009 -- Zirveye Giden Yol...

Default Turksportal SK 2009 -- Zirveye Giden Yol...

Kendimi kariyere kaptırmadan önce Kariyer Hikayeleri bölümü kurallarını okuduğumu belirtmek istiyorum;
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954

--Giriş--

Birçok arkadaşımız Turksportal SK yaması üzerinde uzun zamandır çalışıyorlardı.Bizzat kendim de yamada yer alma mutluluğunu yaşayınca (hem de Liverpool'da!) bu veritabanı ile bir kariyer yapmak şart oldu.Yeni takımım tabi ki Turksportal SK.Bu kariyerin açılışında hayatımda ilk kez alt liglerden bir takım ile mücadele edecek olmanın verdiği heyecan ve Liverpool kariyerimin hazin sonu büyük bir etken oldu.

Turksportal SK ile uzun soluklu bir kariyer yaşamayı hedefliyorum.En azından Şampiyonlar Ligi kupasına veya FM 2010 çıkana kadar devam etmek niyetindeyim.

Takım ile ilgili detaylara geçmeden önce, kullandığım veritabanı ile ilgili detayları iletmek istiyorum.

Database : Turksportal SK
    Database Boyutu : Large
    Kullanılabilir Ligler : Türkiye -- Bank Asya 2.Lig
    İngiltere -- Premier Lig
    İtalya -- Serie A
    İspanya -- La Liga

Database üzerinde herhangi bir oynama yapmadım.Turksportal'da yayınlanan veritabanının birebir aynısıdır.Bundesliga veya diğer yabancı liglerin alt ligleri ile ilgilenmemem sebebi ile kapalı bıraktım.

Teknik Direktörümüz Fırat Altun'un favori takımı alışıldığı üzere Liverpool olarak bırakıldı.Kimbilir belki birkaç sezon sonra bir Liverpool maçında başımız ağrır..

İlgilenen ve takip eden arkadaşlarımıza şimdiden çok teşekkür ederim.Kariyerimin kabul edilmesi halinde en kısa zamanda takımımız ile ilgili detaylı bilgiler, transferler ve maç sonuçları ile geri döneceğim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Kariyer onaylandı.

Başarılar diliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Başarılar dilerim

Başarılar ..

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Basarilar Firat,
    Uzun bir aradan sonra seni aramizda gormek cok guzel

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

kariyer hayırlı olsun kardesim. İlk sene TSL ye cıkacagına inanıyorum.
    TariboWest

Herkese çok teşekkür ederim.

Evdeki internet bağlantım ile ilgili ufak bir sorun oluştu dün gece, halledebilirsem bu gece gelişmeler ile aranızdayım.Aksi takdirde 1-2 gün rötar yapabilirim veya screenshot'ları gündüz işyerinden yayınlarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

başarılar dilerim...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Evet arkadaşlar, bugün Turksportal SK'nın başındaki ilk günüm.Bavulumu aldım geldim kulüp binasına.Başkanımız Vieri oldukça sıcakkanlı davrandı bana.Bütün yönetimin bana tam destek vereceğini belirtti.Kendimi şimdiden evimde gibi hissediyorum.

Başkanımız takımın tarihi ile ilgili de biraz bilgi verdi bana, ne yalan söyleyeyim hayatımın en kısa konuşması oldu bu keza takımın pek bir tarihi yok.Aniden Bank Asya liginde ortaya çıkan bir ekip Turksportal SK.Henüz herhangi bir kupa kazanmışlıkları falan da yok.Ancak kendime ve takımıma güveniyorum.Doldurulmayı bekleyen bir kupa galerimiz var...

Başkanla görüşmemin ardından antremandaki takımın yanına gittim.Yardımcımdan takımla ilgili bir rapor istedim.Raporu görünce dehşete düştüm.Öyle kaliteli, öyle gelecek sahibi oyuncularım var ki, şu an 1. ligde oynamamaları büyük ayıp.Her ne kadar defansımın sol tarafı en büyük zayıf noktamız olsa da, ilk sezon transfer yapmayı düşünmüyorum.

Bu kadar kaliteli bir kadro ile ilk sezon hedefim her ne kadar 1.lig'e çıkmak olsa da, çocuklara biraz daha mütevazı davrandım ve ligin üst sıralarına çıkmalarının yeterli olacağını söyledim.Milleti strese sokmanın lüzumu yok, onlar zaten çıkarlar tepeye gibi geliyor bana.

--Hazırlık Maçları--

Takım için kafamda oluşturduğum ideal sistem 4-4-2 diamond.Ofansif oyuncularımın ağırlıkta olduğu bir takıma daha çok yakışan bir sistem daha düşünemmezdim.Genç forvetlerimden verim alabilmek için de oldukça mantıklı bir sistem olduğunu düşünüyorum.

İlk hazırlık maçımız Aydınspor karşısındaydı.Takım beni şaşırtmadı ve göze oldukça güzel gelen bir futbol oynadı çocuklar.Özellikle thehell61 ve alichanfm gerçekten göz doldurdular bu maç.Rakibimizin kendi kalesine attığı gol de işimize tuz biber oldu...

Bir sonraki müsabakamız Fethiyespor ile oldu.Çocuklar bir kez daha beni şaşırtmadılar.thehell61 yine takımın yıldızı olurken, ikinci maçımızda da rakibimiz kendi filelerini havalandırmayı ihmal etmedi...

3. hazırlık maçımızı Sariyer ile oynadık.Genç yeteneğimiz Sekilaso'nun adeta rakibi sahaya gömdüğü karşılaşmada Sarıyer'de kendi kalesine gol atmayı ihmal etmedi...

4. hazırlık maçımız Üsküdar karşısındaydı.Suskun yıldızlarımız alichan ve malikaya bu maçta coştular.Özellikle Malikaya kaçırdığı penaltının ardından coştu ve rakip kaleye dolum tesisi açtı adeta.Enteresandır bu maç rakibimiz kendi kalesine gol atmadı, ayıp etti.

Son hazırlık maçımızda Erzincanspor karşısındaydık.Sakatlıkların canımızı sıktığı karşılaşmada, yedek forvetimiz sağ bek oynadı.Kadro sadece 18 kişi olunca olur arada böyle şeyler anlayışlı olmak lazım.Yine de maçı kazanmayı bildik.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

hazırlık maçları gayet iyi geçmiş :d beni iyi değerlendir bak kendi oyunumda 166 çıktı pa ,sende 174 sanırım....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    hazırlık maçları gayet iyi geçmiş :d beni iyi değerlendir bak kendi oyunumda 166 çıktı pa ,sende 174 sanırım....
    Doğru söylüyorsun kardeşim ancak Nannar şu an çok genç.Bu sezon kulübe kaptanlığı yapacak büyük ihtimalle.2. sezonda ise takımın vazgeçilmezleri arasında yer almasını bekliyorum.Oyun sistemine oldukça uygun bir oyuncu.İlerleyen aylarda güzel günler geçirebilir türksportal SK'da.

Gecikme için çok özür dilerim arkadaşlar, evdeki inşaat çalışmalarım sebebiyle internet bağlanıtım bir kaç günlüğüne kaybettim.En kısa zamanda aranızdayım...

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Kardesim Basarılar Dilerim
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Zoraki olarak verdiğim uzun araya rağmen konunun açık olduğunu görmek çok güzel.Umarım bu tarz aksaklıklarla tekrar cebelleşmek zorunda kalmam...

Neyse efendim.İşimize dönelim alınacak kupalar, kazanılacak zaferler var önümüzde...

Ligin açılışını Giresunspor maçı ile yaptık.Çocuklar hazırlık maçlarındaki performanslarını sürdürdüler.Özellikle "sekilaso" gelecekte ne kadar faydalı olabileceğini kanıtlama çabası içerisindeydi...

Bir diğer lig maçı için Altay ile oynadık.Rakibimizi ezememiş olsak ta, bitiriciliğimiz skora yansıdı ve yüzümüzü güldüren bir sonuçla ayrıldık maçtan...

Türkiye Kupası için sahaya çıktığımız ilk maçta ise EtiMesgut Sekerspor'a adeta eziyet ettik, ancak Altay maçındaki bitiriciliğimizi devam ettiremeyince rakibi hezimete uğratamadık ve sadece 3 gol ile kupadan uğurladık.

Dipnot olarak geçmeden edemeyeceğim şu ana kadar Alichan, sekilaso ve kaptanımız thehell gerçekten insan üstü performanslar sergiliyorlar.Seviyoruz kendilerini...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bir sonraki lig maçımızda ise Çaykur Rize'yi adeta bombardımana tuttuk.Müthiş bir form yakalayan forvetlerimiz alichanfm ve sekilaso adeta rakibimize ders verdiler...

İlk zorlu mücadelemizi Türkiye Kupası için Bursaspor'a karşı verdik.Kafa kafaya geçen maçta yüzümüzü güldüren bir kez daha etkili forvetimiz oldu.Maç içerisinde çok yorulduk ve defansımızın önemli isimlerinden crespo009'u kaybettik.Eğer sekilaso'nun son dakika golü gelmeseydi uzatmalarda bizi ezip geçebilirlerdi.

Fakat top yuvarlak ve zafer bizim...

Takibinde lig için Kayseri Erciyesspor ile oynadık.Artık rakiplerimize gına getiren forvetlerimiz alichanfm ve sekilaso bir kez daha hesabı kestiler...Bakalım ne zaman duracaklar...
    Last edited by spiritfall : 02.Haziran.2009 at 02:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

başarılar dilerim güzel gidiyorsun

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Çok iyi gidiyosun. Sekilaso ile müthiş bir form grafiği yakalamışız.

Mesaj Yetkileri