Kendimi kariyere kaptırmadan önce Kariyer Hikayeleri bölümü kurallarını okuduğumu belirtmek istiyorum;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
--Giriş--
Birçok arkadaşımız Turksportal SK yaması üzerinde uzun zamandır çalışıyorlardı.Bizzat kendim de yamada yer alma mutluluğunu yaşayınca (hem de Liverpool'da!) bu veritabanı ile bir kariyer yapmak şart oldu.Yeni takımım tabi ki Turksportal SK.Bu kariyerin açılışında hayatımda ilk kez alt liglerden bir takım ile mücadele edecek olmanın verdiği heyecan ve Liverpool kariyerimin hazin sonu büyük bir etken oldu.
Turksportal SK ile uzun soluklu bir kariyer yaşamayı hedefliyorum.En azından Şampiyonlar Ligi kupasına veya FM 2010 çıkana kadar devam etmek niyetindeyim.
Takım ile ilgili detaylara geçmeden önce, kullandığım veritabanı ile ilgili detayları iletmek istiyorum.
Database : Turksportal SK
Database Boyutu : Large
Kullanılabilir Ligler : Türkiye -- Bank Asya 2.Lig
İngiltere -- Premier Lig
İtalya -- Serie A
İspanya -- La Liga
Database üzerinde herhangi bir oynama yapmadım.Turksportal'da yayınlanan veritabanının birebir aynısıdır.Bundesliga veya diğer yabancı liglerin alt ligleri ile ilgilenmemem sebebi ile kapalı bıraktım.
Teknik Direktörümüz Fırat Altun'un favori takımı alışıldığı üzere Liverpool olarak bırakıldı.Kimbilir belki birkaç sezon sonra bir Liverpool maçında başımız ağrır..
İlgilenen ve takip eden arkadaşlarımıza şimdiden çok teşekkür ederim.Kariyerimin kabul edilmesi halinde en kısa zamanda takımımız ile ilgili detaylı bilgiler, transferler ve maç sonuçları ile geri döneceğim...